Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
Djuzla Nikšićka Pivara je samo dio velike korporacije Molson Coorsa tu su ti i Jelen,Ožujsko a onda Beks,Bavarija,Stella..A to o čemu ti govoriš je bilo za vrijeme Yuge kada se sirovina uvozila iz bivših republika toga više nema.Samo si neoprezno upotrebio ovo "otrov" jer znaš kako se na to gleda iako ništa s tvoje strane nije bilo zlonamjerno.Istina prođe sve kontrole s te strane da ako si mislio da ih tužiš mrka kapa.Mada ima neka legenda u jednom filmu što je u neko drugo pivo našao nekog đavola da li staklo što li,a to se desi jedan u milion i dobio bruka para.Eto ti motivacija da nađeš nešto Molsonu i postaneš milioner.Srećno buahaha.
Ima ono cijena/kvalitet,količina/cijena,sve ima svoje.Sad je sve više trend ejlova,ipa-e,lageri se drže a na kraju krajeva sve je stvar ukusa.
Necu ja da tuzim nikog, ne radi mi se o tom jadu, samo necu vise kupovat Niksicko pivo, i to ni iz kakvog bunta ili inata, samo necu da me glava boli.

Vidi, glava ne boli od zdravlja, nego od necega sto tijelu ne prija. Metaforicki ili cak i ne, otrov je u pitanju.
Briga me je koliko je neoprezno i oce li se uvrijediti neki tehnolog iz pivare ukoliko ovo procita.

Bolje bi mu bilo da smanji taj sumpor (mada isto mislim da glava boli zbog CO2, a ne zbog sumpora), i da poradi na kvalitetu piva.