@goldfinger
Prije 2 jutra je zena pred vrtic drzala desnom rukom telefon i cigaru (dok simultano pokusava da uziva u obojemu), a lijevom je pokusavala da se isparkira (3 point turn koji je imao jedno 17 tacaka)
tako je...
mrzilo me da izadjem iz kola i otkrijem joj da, ako prebaci cigar i telefon u lijevu ruku, ce da joj bude 50% lakse![]()
![]()
ahahahha
ali shov i komedija od nekoga ko pokusava da drzi telefon i cigar i panicno vuce dim jer se nervira sto se zaglavila
kad se već žalimo na podgoričanke evo i ja da se upišem - onaj dan kad je bio potop nesretna navigacija me sprovede kroz vraniće na blok da idem (j*bo im pas mater a i meni što ih slušam) i kod onih prvih kuća posle servisa likuša lagano ispred kapije se parkirala,sva četri i dipla na fon.nju bi nekako i pretekao,iako se u toj ulici dvoje kola jedva mogu mimoić,kad sq kontra strane druga likuša u c3 viđe priliku,i reče ko će sad stat to 5 sekundi nego pun gas i pravo na mene,da tobož stigne sa tom tranjom da se provuče da ne čeka.te ti moj nesretni umarte šta ćeš,bježi u kunetu i da mi zašećeri čeka me oštar kamen na sred kunete,ode i guma i felna u vražju mater.
naravno,frajla nije stala ni da me pozdravi,nego je neki dečko u crnoj mečki stao,pomogao mi da stavim rezervnu,ne upamtih registraciju ali od boga mu zdravlje
taj put je poseban krug pakla, i po suvome i po kisi
Gasi mješalicu motaj kablove.
Oko sokolovo u prekršaju:
Samo cigare da uzmem, eto me za minut.
Sad sam izbjegao udes za dlaku, tj. auto. Idem ulicom Jovana Tomasevica u pravcu Limenke, na semafore kod Milenijuma, ja srednjom trakom za pravo a iz pravca Limenke Audi A3 ceka da skrene lijevo put mosta, i ne znam sto mu bi ali krenuo coek pun gas a ja na 4 metra od njega i PCS je odradio svoje kako treba...zaustavih ga tu odmah da ga pitam je li zdraf.....
Pola sata i jos se tresem kao prebijena macka.
Prema tome, šta da ti kažem?
citav dan stoji ovako...
![]()
Hajde da ti dam Dewalt pa da mu skineš tocak i ostaviš ga pored.
PG TX 994 crni arteon, lik izbaci smece kroz prozor kod atlasa, pii
Pokupis to, zaustavis ga i bacis mu unutra.
Sivi seat bez tablica pretiče poslije šest sati Dalmatinskom od Bloka prema hramu i prelazi na parking, pa njim vozi dok ima slobodnih mjesta, a gdje nema i preko trotoara, pa se poslije 100 m vrati u svoju traku i skrene na pumpu! Ovo da mi je neko ispričao, ne bih mu vjerovala.
Skroz regularne tablice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja skinuh malo laka i farbe sa krova svojih kola dok sam ih prao u praonici. Đe ću to sanirat?
A da, tema je degenerici. Ne kapiram likove koji tačno ispred kružnog na Stari stanu da skrenu lijevo na onu pumpu, umjesto da produže pet metara do kružnog toka i izađu na suprotnu stranu sa koje im je lagano da skrenu desno u pumpu. Pa manje im vremena treba za to nego da čekaju da ih neko propusti iz suptotnog smjera plus neće zagušit traku na ionako vrlo prometnoj ulici.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa to je zbog ekologije, ako kruži kružnim troši više goriva...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Isto i degenerici sto skrecu lijevo kod Okova i lijevo kod Rokspeda.
ja vazda obrnem krug na kruzni, da ne pravim kolaps u onu traku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najbolji su degenereici kod Našeg Diskonta i HDL. Dupla puna, zaustavi saobraćaj d abi sktrenuo jer ga mrzi preći 100m do kružnog i nazad. Lakše je zaustaviti saobraćaj. Juče sma jednome degeriku ispred sebe svirala, žmigavac i stoji i čeka kolonu. Onda mu je dosadilo da mu sviram pa on nervozan na gas na kružni, on ljut![]()
redovna pojava... i policija to zna.. i tu i na jos X mjesta kroz grad...
Da stave po 3-4h svaki dan 2 patrole tu, em bi budzet napunili, em bi se problem za mjesec rijesio
jao, jutros put PG sajam degenerika
neki pg-mng** je 2x preticao u desnu krivinu, imo nas je posatirat
3-4km dalje je neki junac sa bmw isto to napravio, samo sto je umalo ovoga prvoga slomio - igurao ga sa puta, ali bez posljedica
karma is a bitch
Karmica. Karma bi bila da mu je pokaza posa.
božemesačuvaj od vozača golfova 5
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks