Da li kod nas postoji neko preko koga je moguce odraditi čepiće za uši po mjeri?
Npr ovo:
https://shorturl.at/zHP18
Da li kod nas postoji neko preko koga je moguce odraditi čepiće za uši po mjeri?
Npr ovo:
https://shorturl.at/zHP18
Last edited by GaD; 29-05-23 at 12:24.
Da li se prilikom kvara grejača na keramičkoj ploči mijenja kompletna ringla (polje)? na ringli koju imam postoje tri polja i sada je crklo unutrasnje polje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otprilike, koliko bi bio kompresor/motor što li od Daikin fan coil jedinice, 2010 se ugrađivao sistem? Radi on i dalje kako treba nego na jednoj jedinici taj motor/kompresor se čuje, kao da "kači" nešto neđe, taj zvuk. Dobih informaciju da se to ne servira jer ne može valjda da se otvori već se novi poručuje motor ?
Okreni Si-Ing, oni su uvoznici Daikina.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ima li jos koje kino u PG bez u Deltu?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima li neko da mi proda novu knjigu Bele noci, kvalitetnog poveza?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zna li neko na šta liče ove današnje tehnologije za presađivanje kose? Koliko su klinike uopšte uspješne u tome, koliki je procenat pacijenata kojima se trajno riješi problem, koje su cijene, koje su metode najuspješnije, da li se poslije presađivanja trajno moraju uzimati kakvi preparati za "održavanje" rezultata i koliko ti preparati koštaju i slično? Ili je sve to zajedno samo obično prodavanje magle?
Ima li neko instrukcije za uplatu / slike uplatnica za produženje pasoša?
Hoću da mijenjam "šank" koji imam u ljetnjikovcu.
Trenutno je kao šank postavljena daska petica 3m x 0.3M i vrlo je dotrajala.
Meni bi trebala nova daska iste dužine ali vece širine (npr 50cm).
Gdje mogu nabaviti kvalitetnu dasku u PG a da pri tome rade i trasnport?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na koliko godina se izdaje vozacka? 10?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Da ne planira neko ici za Beograd skorije?
I slučaju otvaranja bolovanja, koliki procenat se skida od plate? I da li to refundira država ili?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Zavisi od dijagnoze
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks