BREAKING: Jamahal Hill vs. Jiri Prochazka targeted for UFC 292 on August 19 in Boston.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
"Dana White claims UFC’s top 10 bantamweights are refusing to fight Umar Nurmagomedov" - Niko ne zeli malenog![]()
BREAKING: Jamahal Hill vs. Jiri Prochazka targeted for UFC 292 on August 19 in Boston.
Nganu u PFL, moze da radi i box meceve.
https://bloodyelbow.com/2023/05/16/w...ks-fans-money/
BREAKING: Jan Blachowicz vs. Alex Pereira will be co-main event at UFC 291 on July 29th.
The rest of the card:
Dustin Poirier vs. Justin Gaethje (main event)
Paulo Costa vs. Ikram Aliskerov
Tony Ferguson vs. Bobby Green
Michael Chiesa vs. Kevin Holland
Kakva je ovo krađa nad Lomachenkom sinoć, zbog ovoga sport propada
Sramota bas od sudija. I to svo troje. A nije mi jasno ona traka koja je izlazila u toku meca sa poenima, pisalo je da loma dobija tu, nisam ukapirao cije je ono bodovanje
BREAKING: Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev targeted for UFC 294 on October 24th in Abu Dhabi.
a kad ce McGregor kukali
Rekose da je usao u usada pool, mada mislim nije ni morao jer ce Dana to ispeglati sve i da bude positive, a kako izgleda zadnjih mjeseci, bice 100% positive na nesto
Vidio sam to, valjda se cilja onaj novembarski event u NY. Ako tu bude i Jones sumnjam da ce jedan drugome htjeti da predaju main fight
Ja sam shvatio Conor vs Chandler za Nov a Jones vs Stipe za decembar. Ne vjerujem da ce Dana 2 zlatne koke na isti card, kad moze da ubije na 2 carda. Jones je imao valjda odlican ppv u zadnjem mecu, sa Stipetom ce tek da raznese.
Greota za MMA šta Mcgregor napravi od sebe. Urnisaće ga Chandler. Čovjek izgleda kao da je pijan i drogiran 0-24. Poprimio je onu crvenu boju u lice, koju imaju alkoholičari. Mamuran non-stop.
Slazem se.
Jon Jones vs. Sergei Pavlovich in the works for UFC 293, which will take place in Australia.
uuuu vrh.
djeluje mi nerealno da se jones bije van USA
Ovo ce bit zvek
Ja nisam znao za ovo:
https://youtu.be/6CZqV2uLrrA
Šaka mu je van mekanog dijela rukavice i nabada ga direktno čuknjevima.
Sjecam se posle meca odmah je Vajlder pricao o ovome ali ne znam kako je ovo moglo da prodje sudijskoj komisiji jer je taj dio ruke oblozen sa onim od rukavice. Sjecam se i da je posle toga jos neko od prethodnih Fjurijevih protivnika pricao o tome da ga je tako varao.
pa ja sad vraćem film unazad, on u toku nekih od mečeva nekoliko puta prijavljivao kao sudiji "rukavica mi je razvezana" i onda mu trener kao ucvrsti, sad može bit da je to stavarno tako a može bit da je namjerno olabavi i posle prijavi kao sama je otpala. A to kad razmisliš su dvije taktike, jedna da se počke u protivnika a druga da ako je u nevolji da prijavi da mu je rukavica odvezana da uštedi vremena da se oporavi dok mu je trener ponovo pričvrsti. E što se čini. Sjećam se kad su GPS-u mazali vazelin na leđa i na prsa jer ih je strah bilo jiu jitse BJ Penna. To je meni malo GSP pao u očima. Nije to nimalo časno.
Ja sam totalno izgubio interesovanje za Furya nakon sto je preskocio Usyka.
Prljav je on borac dosta, i ono lezanje na Wildera na zicu nije bas fair play. Vidjeh da sad trazi AJ, i nista mi ne bi milije bilo nego da ga AJ nokautira da ga malo vrati u realnost.
Nedavno je i Jonesa prozivao kao da bi ga izbio u kavez, gori je postao od Conora na twitter.
Kokain ostavlja trajne posledice na mozak, on je zbog toga i htio jedno vrijeme da se ubije.. nije mu lako sigurno, zbog toga mu ja ne zamjeram ništa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks