Nevjerovatno. Evo su ga uvatili, rumunski vozač
https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kron...---781053.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerovatno. Evo su ga uvatili, rumunski vozač
https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kron...---781053.html
a u nk je bilo u trendu početkom mjeseca da qrvare u 3 posle posla hvataju ljude što gladni i puni safre idu kući i žickaju to 10e a ako im ne daš rebnu te to 40-50e i ispišu tabak,i kad su provalili šta rade makli budale i stavili onu lijepu crnku normalnu i sjahali sa mrtve grbače.dno dna su,svi do jednog
Nedavno pominjah sivonju iz VOLIja u jednosmjernoj.
A sto se cini kad policija maloumna udje u jednosmjernu? Oce burek da izije pa kad vidi da ja slikam onda upali rotaciju.. Valjda misli da sa rotacijom moze u jednosmjernu bez problema...
P*PG467
A juce neka patkasta kvocka sa silikonima prilijepljenim uz soferku ne ispusta telefon iz ruku po bulevaru.. vidim ja ne moze u traku da ostane pa usporih srecom na 20km/h i pred sam semafor presla je iz trake 'samo lijevo' preko trake za pravo, direktno u traku za samo desno.. sve to bez ispustanja telefona iz ruku. I nije razgovor u pitanju nego skrolanje, dopisivanje ili sto vec. Uopste nije gledala ima li koga iza a da je neko isao iole brze nego sto sam ja, zalijepila bi se cura bocno kao dobar dan.
Imam snimak al' sam lijen bio da ga prebacujem da bi odje napisao reg. oznake. A i nema svrhe svakako, takvima nema pomoci. Ni u saobracaju, ni u zivotu.
--------------------------
Do Not Disturb.
ja sam mislio da si ti čovjek kulture i istančanog ukusa,sad si me razočarao i kao čovjek i kao komunista.
Ooo dobrodosao nazad. Bitno je sa si tu…jaci nego ikad![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
ja očekivao da ćeš se fališ kako si kroz šake propustio prvu berbu najprvoklasnijih neprskanih ukrajinki,a ono barske silikonjare...vrag mi odnio i vraćanje i vas rad
Nisu Barske, vidis da su PG table.
U Baru svakako vise ima RUS i UKR tablica nego Barskih![]()
Do Not Disturb.
Dvije vozačice uprle koja ima preče pravo, ne gledaju ima li koga na pjesackom, jedna skrece iz kruznog kod Dana desno u Dalmatinsku, a druga iz Moskovske lijevo a obje s telefonom okupirane, oganj u njega i ko ga izmisli da se ne moze bez njega ni sekunde.
samo da iskocim da uzmem nesto iz prodavnice....
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
Ovo je kod Naj marketa u Bloku 9...tužno je šta rade ovdje svi, od dostavljača do klijenata Naj marketa i to ne samo sa parkingom nego i smećem koje za sobom ostave. Ovo što si slikao je čak i postalo normalno, da se zagrade uredno parkirani, da se zauzme jedna i po traka i sl...
Često umjesto ovog mercedesa stoji i kamion pa zauzme dvije trake pa ako ćeš desno, neka ti je Bog u pomoć.
Stajanje na sred ulice i nema signalizacije, ne znam đe će čo'ek, lijevo, desno, moram da gatam... Pješak mi se odnekud stvara ispred auta, niotkud, ne gleda, ukopah se u mjesto. Idiotizam.
Last edited by aLaPaCha; 15-05-23 at 17:01.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako su meni ovi neosvjesceni i bezobzirni posebna vrsta ljudi koji uopste ne treba da se mjesaju sa ostatkom iole normalne populacije jer imam osjecaj da samo stetu prave, nikad nista korisno... pogotovo ne drustveno korisno.
U dosta prometnoj i uskoj ulici parkira co'ek auto "paralelno" a da nije ni pokusao nego mu kraj vidi jedno po metra (bez pretjerivanja, moguce i preko toga) tako da nema jednog auta koje moze bez muke proc'.
Spretniji vozaci nekako prodju, oni sa vecim autom otvaraju prozore, sklapaju retrovizore, zene sviraju, haos. A co'eka boli ona stvar, on uopste ne kapira ni dje se nalazi ni sto se desava... poslije jedno 10-15 minuta se lagano vraca, pali auto i ide dalje.
Kako takvi ljudi zive mimo svijeta, kao da ne postoji niko drugi sem njih... fascinantno zaista.
BR*CK689 u nekoj starijoj kanti.
P.S. A mozda vecina ovako i vozi. A i zivi. Samo sam ja vjecno neprilagodjen.
Last edited by Fidel Castro; 18-05-23 at 10:22.
Do Not Disturb.
PG KE455
lik se ladno parkirao ispred Bis preko puta viseg suda .
napravi se kolona za sekund pa da ne svira covjek da mu glavu otvoru
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meni su najveci doktori koji se parkiraju na sred puta i podju u Cezar pekaru, a paralelno sa njima vazda bude jos neko parkiran da skone do butika ili do trafike. Jednom prisustvovah kad momak sa djevojkom parkira neki dzip na sred puta, udjose u Cezar, narucise da jedu, jedno 20-25 minuta su lagano i opusteno obitavali i nastavili dalje. Isti slucaj je i u ulicu banaka, vazda neko parkiran na sred puta i ispija kaficu u Makjato. A onda dodju komunalci i pisu kazne onima koji su parkirani kod Cafe Dolce jer je tu parkin za taksiste sa jedno 15 parking mjesta kao da je Beograd u pitanju a ne Bar, nikad tu nema vise od 3-4 taxi vozila, ali eto, je8e lud zbunjenog.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Danas vidjeh budalu na Zabjelo cekam na raskrsnicu da prodjem ladno covjek u autu prolazi jednu ruku kroz prozor a drugom pusi cigar, izgleda da koljenom pridrzava volan, nema nam spasa.
Last edited by goldfinger; 30-05-23 at 18:00.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks