Ovaj post bi trebalo da ide na temu Degenerici.
Zbog organizovanja ilegalnih auto-trka policija je prije dvije noći u Podgorici sankcionisala više vozača, rečeno je Vijestima iz te bezbjednosne institucije.
Prema istim informacijama noćna, nedozvoljena trka automobilima bila je planirana na magistralnom putu Podgorica - Bar, nadomak Kombinata aluminijuma.
Upravo na tom mjestu policija je, nešto poslije 22 sata, zatekla okupljene vozače, koji su se, kako se vjeruje, pripremali za start opasne trke.
Iz Uprave policije Vijestima su nezvanično kazali da će postaviti patrole sa radarima na svim dionicama prepoznatim kao one na kojima se odvijaju nelegalne trke, uključujući i onu gdje su preksinoć zatekli vozače.
Prema istim informacijama radari su od sinoć snimali na tim lokacijama.
Ilegalne auto-trke zakazuju se uglavnom noću, i to na dionicama otvorenim za saobraćaj.
Izvor iz Uprave policije objasnio je da su se za pooštravanje saobraćajnih kontrola odlučili kako bi spriječili smrtonosne posljedice divljanja automobilima crnogorskim ulicama.
Nasilnička vožnja svakodnevica su na crnogorskim drumovima - u naseljenim i nenaseljenim mjestima. Međutim, ni oštre sankcije ne pomažu policiji u suzbijanju tog fenomena, iako, saobraćajci, samo u Podgorici, svakog dana napišu po nekoliko desetina prekršajnih naloga.
Prema Zakonu o bezbjednosti saobraćaja vozači su dužni da brzinu kretanja vozila prilagodi karakteristikama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta, gustini saobraćaja i drugim saobraćajnim uslovima, tako da vozilo može blagovremeno zaustaviti pred svakom preprekom koju pod datim okolnostima može da vidi ili predvidi, odnosno da vozilom upravlja na način kojim ne ugrožava bezbjednost saobraćaja.
U praksi, dešava se da se vozi duplo ili trostruko većom brzinom od dozvoljene. Sredinom marta, na auto-putu, uhapšen mladi vozač koji je nagazio gas i vozio 212 km/h. To je činio na dijelu puta gdje je ograničenje brzine 100 kilometara na sat.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj post bi trebalo da ide na temu Degenerici.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne bih ja radare postavljao, no bagere bez signalizacije, pa kad ih spatulama budu strugali mozda ostalima dodje pamet, sto manje trkaca to sigurnije nama normalnim vozacima.
A ta ista policija nista ne radi i o tome sam vec pisao po forumu, na potezu od Ulcinja do Bara svaku noc je trkanje, cak su znali da "zatvore" magistralu na pravinu kroz Zaljevo, dok policija sjedi i pije kafu 100m dalje na Kalamper pumpu, ja koji sam zvao policiju rekli su saljemo patrolu odmah, znate li kad su ovi stigli? Poslije 15-20 minuta.
2x sam htio da budem "dobar" gradjanin i pozovem policiju da ih obavjestim o slicnim radnjama, oni nisu nista uradili, treci put ne bih zvao pa da se desi ubistvo na 2 metra od mene.![]()
Znam samo da je ta ista policija branila trkace kad su neki od komisja preuzeli stvar u svoje ruke i dali im po dvije vaspitne.
Bananica.
Ps. Na kraju ce ti radari da uhvate mene jer vozim 70, a ogranicenje je 50 i da mi pisu kaznu.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Last edited by ^izzy^; 14-05-23 at 11:45.
E bog im pomogao
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovo je Capital plaza veci su problem druge ulice tako da opet selektor nije na nivou zadatka
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kazna bi trebala biti proporcionalna vrijednosti auta.
Pa mozemuse.
Prema tome, šta da ti kažem?
zena veli ajmo u ćokolati taljijani bolje da damo te pare stanajima nego pecovićima aj reko taman
i taman da iskoristim priliku i da kazem da su im te djidja midje smeće ali možda je do mene, sa sela sam
e da, parkirao sam auto u atlas centar i pjesacili…100 metara plafon a ne kao ove gospode ispred
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima i parking preko puta ali im je izgleda zao dati 2 eura. Oko sokolovo nije nadlezno za nepropisno parkiranje van obiljezenog parking mjesta.
Last edited by Apolo; 18-05-23 at 13:27.
i dalje ne kapiram forsiranje pauka...kad postoje mnogo efikasnija rjesenja...
Jeste li primijetili da se stvara potreba za skolskim saobracajnim policajcem ?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks