Aham ima i te brate. Sačekaću jer se nikad ne zna. Treba biti strpljiv.
Evo veli Koprivica da će Knežević biti premijer, ali đe brate u DNP da preletim pa da budem "srbonly"...Mada kažu da završava ugovore u EPCG na 3 mjeseca odmah.
![]()
Last edited by mneonly; 15-05-23 at 17:48.
Love, peace and respect.
Nikad više opcija, nikad manje izbora da valja. Kad objave konačnu listu partija i njihove spiskove poslanika tad ću odlučit. Za sad znam koga neću, i to je nešto za početak.
U principu svejedno mi je ko će pobijedit kad već ne postoji opasnost po moju Crkvu i ko god bude u vlasti moraće da radi kako Crkvi odgovara i gledaće da je u volji Mitropolita. Meni dosta.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ja mogu reci nikad bolji izbor.... svi su zauzeli neke pozicije opstinske pa udri gledaj dje ces se zaposliti
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Brat @no-mercy uvija brčiće...on ne gleda odgovara li šta Mitropolitu, Reisu, državi, ovome ili onome. On gleda samo šta odgovara direktno njemu.
Treba njega poslušat, na podmuklost i lukavstvo... (u pozitivnom i šaljivom smislu bro, pojeo sam zezalicu)
hahahahaha to brate![]()
Neka nemoj sad BS da ti zovem pa će biti onda nervno![]()
Last edited by mneonly; 15-05-23 at 18:50.
Love, peace and respect.
Ahahah jel realno da ova persona ovo pise
Vlast ce morat da slusa crkvu
Kukavce
Last edited by kaemSe; 15-05-23 at 18:51.
Rijetka velicina
Neko bi cutao malo jer realno u cg se sve zaboravi
Ali ovaj poceo da nas prosvjetljuje odje haha
Kako ga ugasi druze svaka cast
Da ti brat no-mercy objasni, nikad nijesam za istoga glasa, ne gledam oce li mi ko ponijet zemlju za srb, jer znam da nece, zato u pravu si, gledam sta je najbolje za mene, moju porodicu, prijatelje, komsije itd, zivim bas dobro (sto znaci da sam dobro glasao, a i 40% drzave jel), mogu svaki mjesec da priustim porodici skoro sve sto pozelim, zato da, mozete mene poslusati lagano
![]()
A ti vazda razocaran, svi tvoji odose u penziju prije vremena, nezavrsenog posla, ne znam sta bi ti rekaoplus vidim na twiter koliko si pun neke safre sto bi rekli vi u Pg, opusti se bre, sigurniji sam ti ja da cuvam Cg no Lidija i Rocen
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jen, dva, tri pi
Ljudi,dadosmo povjerenje evropi sad u ogromnom broju,rekao bih zasluzeno pogotovo imajući u vidu kakva im je (bila) konkurencija.
Sto se mene tiče pratiću dešavanja,ovo potencijalno cijepanje mi se ne svidja,razmišljam da dam glas Periću iz preokreta,mislim da ga je zaslužio. Ali vidjecemo do izbora
Sent from my iPhone using Tapatalk
Broj ljudi koji budu glasali Perića, isključivo i samo zbog programa i metoda pregovora koje zastupa, usko je povezan sa ljudima koji stvarno dobro misle Crnoj Gori.
Kod dosta ljudi postoji bojazan da je to još jedna građanska opcija u pokušaju koja će završiti kao PZP, Pozitivna evo i danas samostalna URA.
Ima interesantnu priču i stavove, i u ovoj šaradi ponude se može izdvojiti kao neko ko će sjutra možda biti tas na vagi ili preokret u bukvanom smislu.
Naravno, organizacije poput DPS, DF, URA i Demokrata i PESa kreću sa dobrih startnih pozicija, tako da Preokretov krajnji domet jeste status parlamentarne stranke. To ako uspiju dobro će biti. Makar neku normalnu i realnu priču ćemo moći da čujemo sa govornice u Skupštini.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.cdm.me/politika/knezevic...sljena-nacija/
Ovi se pripremaju za vladu...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks