Hajrli bilo. Malo ciscenje raznog izmeta ne skodi.
Imamo izgleda jako izražen termički šum na signalu pzp-dnp.
Očekujmo lom do press-a.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Hajrli bilo. Malo ciscenje raznog izmeta ne skodi.
Oko cega su se svadjali, ko ima manje glasova?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Medo trazi mnogo vise nego sto zaista ima a ima nista. Ponudili su im valjda jedno mjesto u prvih pet a sledece na 17 poziciju.![]()
Predomislice se Medo. Izvrsice Banjo pritisak.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vidji realno odje svi smo svjedoci milove vladavine pa ipak ljudi ne kapiraju sta se desilo i desavalo prije 20 godine mutno je prije 30 godina,prije 40 godina vec su price iz davnina a na cetinje sto se desavalo sto su jedni izdajnici spasili od pokolja druge a drugi bili kurazni pa branili slobodu to je vec diskutabilno isto ka sto je za mene Kralj Nikola IZDAJICA a za druge heroj to je vec za diskusiju
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Davno je meni kolega iz Zete elaborira kako su se u stvari četnici borili protiv njemaca&co i pobijedili u WWII nego su ih partizani nekako zajebali pred sami kraj rata i desilo se što se desilo.
U okviru koalicije Demokratski front na parlamentarnim izborima 11. juna nastupiće Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija, dok na listi neće biti Pokreta za promjene, saznaju "Vijesti".
Prema informacijama iz DF-a, taj savez će sjutra prestati da postoji, što će njegovi dosadašnji lideri saopštiti na sjutrašnjoj konferenciji za medije.
NSD, DNP i PzP su nastupali zajedno na izborima od 2012. godine.
Pokret za promjene najavio je ranije danas da će se u nedjelju, u podne, održati pres konferencija u Skupštini i da će na njoj govoriti lideri DF-a Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević. Naveli su da je tema pres konferencija - modaliteti izlaska na izbore.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Kao sto čuh, izgleda istina, df adio, pzp i ostale mikro partije mršnuli sa srećom...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zp-a-na-izbore
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa dobro realno medo i brano zgrnuli milione i povukli se.
Vrlo lako nestaju
Snp
Sdp
Pzp
Sto ne bi bilo lose s obzirom da df vise ne postoji (pasce rejting tu dosta - lepi osnovao partiju)
Dps i sateliti u kanalu.
Jedino mi zao ako demokrate i ura prebace 10% i njima zelim brzi raspad.
Tipujem na koaliciju SNP-PZP u pokušaju za cenzus.
Milača i Dajko ostadoše neudomljeni.
Dabogda ja bio neudomljen sa njihovim mjesecnim prilivom iz srb…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Vele da nsd-dnp koalicija ima na jucerasnji dan po anketama veći % od dps
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da je sreće da su zakonom zabranjene te predizborne koalicije. Pa da nestanu sa mape brojne partije koje ne služe baš ničemu osim što troše državne pare.
E hajde potrefi vise ko kako stoji
Evo moja prognoza
Evropa Sad 33%
Demokrate i Ura 8%
Manda i pipun 13%
Dps i ostali magarci 16%
Snp 3%
SDP 3%
Leposavic 3%
Manjine 5 mandata
Gasi PzP pravu i slobodnu.
Ps, medo ako citas ovo osnuj novi DF sa milacom i dajkom![]()
BS ne smije da se nađe u sastavu nove vlade. Stranka šovinista, nedobronamjernih likova i uhljeba. Opasni su po društvo podjednako kao i DPS. Ponekad mislim da je Medo bio u pravu kada je pričao da DPS treba zabraniti. Doduše koliko samo forumaša ođe i dalje glasa DPS , valja da budu na političkoj sceni samo da me uveseljavaju komentarima.
Ima li više bot sekcija u štabovima DPS-a?
Evo moje prognoze. Zelenom sam označio partije kod kojih smatram da može da se desi neki dodatni trend rasta, a crvenom pad.
- Prvenstveno mislim da će manjinske partije jačati na račun DPS-a i SDP-a.
- Takodje, kako je PES jedini aktivan u kampanji može da se desi dodatan rast, a moguće i iznenadjenje u smislu prilično veće podrške. Teško je ocijeniti njihovu trenutnu snagu jer mogu da privuku glasače iz različitih izvora.
- Očekujem da će jedna ili dvije partije/koalicije (SNP, Leposavić ili PZP) preći cenzus. Doduše, u tabeli sam naveo samo jednu od njih sa mogućnošću rasta.
![]()
Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da će ta stranka samostalno izaći na vanredne izbore 11. juna.
On potvrdio pisanje "Vijesti" da Demokratski front, odnosno savez sa Novom srpskom demokratijom (NSD) i Demokratskom narodnom partijom (DNP) prestaje da postoji.
"Milan Knežević, koji će biti prvi na listi, tražio je da njegova partija ima više poslanika. To za mene nije bilo prihvatljivo i riješili smo da Demokratski front prestaje da postoji. Pokret za promjene će samostalno izaći na izbore 11. juna. Neće ići ni sa kim u koaliciju", rekao je Medojević za Sputnjik.
On je kazao da je DF "odradio veliki posao" na crnogorskoj političkoj sceni, ali da je postao format koji nije pogodan za reforme.
"Počeli smo da smetamo jedni drugima. Nama su u PzP-u reforme osnovna politička misija. Dakle, DF prestaje da postoji, taj brend niko ne može da koristi. NSD i DNP mogu da vrate Srpsku listu ako žele", rekao je lider PzP-a.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Zanimljiva izjava. Znaci slijedi klanje u nastavku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks