jos prije 2 sezone sam pricao da je brunson bolji igrac od doncica, sad je valjda svima jasno.
Warriors
Suns
Nuggets
Clippers
Celtics
Heat
76ers
Bucks
Kao sto rekoh bice ovo dobro finale Lakers vs Knicks. Totalno neocekivano ali tako to biva…
jos prije 2 sezone sam pricao da je brunson bolji igrac od doncica, sad je valjda svima jasno.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Brunson je osvajao i u HS i na koledzu dva puta.
To ne moze biti slucajno.
Samo sto ce ga sad blicati, Kodi, Lowry, Butler... I to je to.
Ocekivati od Grimesa koji je stravljen da sutne da proradi...
Nema odje NYK tool-a za pobjedu.
Branson 2 minuta van igre i raspad. Ovaj McBride se usro s loptom.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Brunson uz Tatuma najbolji igrac istoka.
Ukopa nas Barrett. Mici ga kumim te bogom.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nema ovdje sto trazit kad su ti drugi i treci igrac 4/24 iz igre. Ne moze Branson sam.
Branson 13/19.
Ostali 12/46.
Pi.
Ne bi bili Knicks ako ne odrade choke job, Brunson jedini koji se pojavio u seriji i na kraju kiksao
Heat ponavljaju prošlogodišnji uspjeh, očekivanja već premašena, Spo coach of the year..
Great play Thibs. Grimes turnaround 3 in the corner.
steta, trebao je ispostovati harta samog na trojci, koji je jedini uz brunsona imao vise od 3 ubacena kosa iz igre.
i na kraju, brunson preko 50% timskih pogodaka iz igre i 50% timskih trojki.
Pricalo se ovuda, treba nam jedan suter sa distance. Da smo mi imali Robinsona u seriji umjesto Heat skor bi bio obrnut.
Last edited by avet; 13-05-23 at 03:24.
RJ Barretu je Lowry skida kao na igralištu, na ključni ulaz ka košu
quickley falio, da ne zaboravimo to.
Na kraju da se pojavio Randle drugačija bi bila serija, ovako sad neka se gradi trejd paket oko njega.. Treba im zvijezda
Ne znam zasto Raselu sve stavljaju 5.5 asistencija kad je Lebron preuzeo igru...
Evo 04:57 do kraja jos nijedan napad ne odbrani GSW u ovoj cetvrtini.
Prije par mjeseci sam se šalio da neće ni u playoff ući, a sad ih evo u WCF
Ako Celtics odrade posao noćas imamo ista finala konferencija kao u Bubble 2020
u tom slucaju ide lakers - celtics finale, jer... tole namestio.
Isprasice Jokic jezerdzije 4:0
Ne pratim redovno nba a ponajmanje istok ali ovaj Majami je najgori tim kojeg pamtim u bilo kojem finalu.
Mrtvi Batler, ne vidjoh krstenog igraca da valja, onaj krilni centar na slovo B goli prosjek.
Uglavnom metla.
Last edited by p0smatrac; 13-05-23 at 13:34.
4:0 neće sigurno.
4:2.
Navijam za Denver protiv starca plaćenika gadnog..
Ne znam ali Denver i Lejkersi iz bubble sezone i ove sad mi izgledaju da su po kvalitetu zamijenili uloge, ako je Durantu i Bukeru trebalo minimum 75 koseva zbirno da bi dobili utakmicu bas me zanima kako ce Lejkersi to naci, imaju bolju klupu no Feniks ali Bron i Dejvis tesko da mogu do toliko poena.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ali AD baš može da poremeti Jokića odbranom. To može dosta da utiče i na igru ostalih.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks