Da, ovo je ICE baš kojim sam se vozio, ide do 300/h, mada nemaš taj osjećaj, tek kad odeš paralelno sa auto-bahnom, oavidiš da ideš duplo ili 3x brže od njih.
Cijene tu i tamo, mislim da je uvjek jeftinije prije uzet preko neta (Rome2rio) i slično, nego na stanicu.
Forever young, i want to be forever young
Čega se pametan stidi to fudbaler oženi...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Partizan i Milan u isto vrijeme c c c
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Dobiće po ušima i jedni i drugi
Forever young, i want to be forever young
Ti bar ne moraš da se nerviraš. Zvezda i Juve se nisu ni primakli
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Što su ljudi agresivni postali, što gođ rečeš će da biju...
Nego, sad mi naumpade zbog te treće teme:
- jutros kod automehaničara, veli mi "ah..problem je što on sad pali.".
Zove me oko 5 sati, veli mi "ah..problem je što on sad ne pali."
Ahahahah a ne bih ga mijenja za spas.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Obrijah se poslije 15 dana...e kako sam sinuo..
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovaj chatbot je ludilo, posvađasmo se oko Milića Vukašinovića
Pa da ostavio bi me samu na protivničkoj tribini jer meni ne bi padalo na pamet da odustanem od utakmice i da mi propadne karta.
Zezam se ionako ne razumijem sav taj navijački žar.Kao maloj mi je bilo zanimljivo samo iz razloga da udaram kontru bratu a sad da me pitaš koliko mi je stalo do Partizana (to je bila kontra) ne bi znala da odgovorim sem ono da je kontra Zvezdi (za koju on navija).
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ote mi se uzdah, Bože mi oprosti..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zurim u Ambis, a Ambis zuri u mene. Ko u koga zuri?
Što je ljudima problem napisat "ž, š, č, ć" i najgluplje "dj" umjesto "đ". Džoni Štulić našao rješenje "USNE VRELE VIŠЊE", "VОЉЕLА МЕ NIЈЕ NIJEDNА".
Sviđa mi se ovo što je Ivan Klajn rekao za ćirilicu: "...Mi se za*pra*vo još ni*smo u pot*pu*no*sti su*o*či*li sa či*nje*ni*com da smo, ne*že*lje*nim sti*ca*jem isto*rij*skih okol*no*sti, po*sta*li i osta*li je*di*ni dvo*a*zbuč*ni na*rod u Evro*pi. Svo*je*vre*me*no se go*vo*ri*lo da je to „na*še bo*gat*stvo”, ali za*pra*vo je pre iz*vor za*bu*na. Pa*ro*la o „rav*no*prav*no*sti dva*ju pi*sa*ma” zvu*ča*la je vr*lo de*mo*krat*ski, ali rav*no*prav*no*sti ne*ma iz*me*đu sla*bi*jeg i ja*čeg, a la*ti*ni*ca je po*sta*ja*la sve ja*ča, za*hva*lju*ju*ći en*gle*skom i dru*gim stra*nim je*zi*ci*ma, upo*tre*bi u ma*te*ma*tič*kim, he*mij*skim i fi*zič*kim for*mu*la*ma, u auto*mo*bil*skim re*gi*stra*ci*ja*ma, pa za*gre*bač*koj te*le*vi*zi*ji, u po*pu*lar*nim za*gre*bač*kim ča*so*pi*si*ma („Start”, „VUS”, „Glo*ri*ja”, itd.) ko*ji su se či*ta*li i u Be*o*gra*du… U no*vi*je vre*me do*šle su i SMS po*ru*ke, pa in*ter*net, pa on*lajn i imejl adre*se, pa ka*blov*ska te*le*vi*zi*ja, pa ta*blo*i*di, „ru*ži*ča*ste” i „sreć*ne” te*le*vi*zi*je i ta*ko da*lje, sve dok se ni*je stvo*rio uti*sak da je na la*ti*ni*ci sve ono što je po*pu*lar*no, mo*der*no, svet*sko, ko*mer*ci*jal*no, a da se za ći*ri*li*cu bo*re još sa*mo oko*re*li tra*di*ci*o*na*li*sti i na*ci*o*na*li*sti. Sa*da nam je*di*no osta*je da upo*tre*bu la*ti*ni*ce sve*de*mo na ra*zum*nu me*ru, da s njom ne pre*te*ru*je*mo, osta*ju*ći sve*sni da je ći*ri*li*ca na*še osnov*no pi*smo, ko*je mo*ra*mo ču*va*ti i ne*go*va*ti, da ne bi*smo iz*ne*ve*ri*li sop*stve*nu tra*di*ci*ju."
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks