Dobar meč.
Ne bih ja Real otpisao.
Remi je najpravedniji u ovom meču.
Sudija je dosta dozvoljavao igračima Reala da biju.
Tamo tako neće biti.
Dobar rezultat za Siti svakako.
Dobar meč.
Ne bih ja Real otpisao.
Remi je najpravedniji u ovom meču.
Sudija je dosta dozvoljavao igračima Reala da biju.
Tamo tako neće biti.
Dobar rezultat za Siti svakako.
Jesu vala sudije su za real placene. Siti se gura cijele sezone. Da je kako gubavcima iz PL i UEFE da im se odma uruci pehar. Karlo nocas doktorski. Kako je spremio mec genije!
Karlo je doktor fudbala, treba da preuzme Brazil da ih dovede u red, dosta je djelja sa realom...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Real bio bolji, Karlito odrzao lekciju Gvardioli. Gvardiola uglavnom grijesi kada dodju mecevi polufinala i finala sto potpuno izmjeni taktiku koju njegov tim igra cijele sezone. To je radio i sa Bajernom i Barselonom s tim sto sa tadasnjom Barselonom je mogao postaviti bilo koju taktiku opet bi dobio. Ukoliko postavi igru koju Mancester igra cijele sezone na Etihadu zgazice ih tamo nesto slicno kao Liveepul sto ih je gazio dok ih nisu vratili u mec.
Inace ako Gvardiola misli i u finalu da igra ovako Inter ce osvojiti LS lagano.
A Karlo je doktor nema tu priče.
Dijete i škola Parme kao i Pioli.
Znaš kako, opeka' se ond dosta puta igrajući svoju igru, sa Barsom protiv Intera '10-te, protiv Čelzija '12-te, bukvalno kad su poveli 2-0 pred kraj prvog, umjesto da stanu na loptu, a imaju rezultat kojim prolaze, oni i dalje napadaju i primaju gol iz kontre, kad je Ramirez lobova' Valdesa sa ivoce 16 u 45+, i prodjoše ih na away goal, pa isto u Bajern protiv istog Reala i istog Anćelotija 0-4 doma mislim.
Forever young, i want to be forever young
Ja sam ubijedjen da osvaja siti
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Sto god se dogodi mada bih volio da real izbaci ove smecare, pepe je dokazao da je imao cistu srecu sa onom ekipom barselone i na njihov racun se i proslavio.
10 godina luta, njemacka i najvise engleska i nista napravio nije, naprotiv trgovao je prevare poput grilisha itd…
Haland pokazao koliko je to limitiran napadac i moze dati milion golova ali nikad nece biti rang Benza.
Rezime; Pepe najveca prevara u istoriji fudbala.
odlicna utakmica, sa obije strane, takticki, tehnicki, sa gomilom sjajnih rola - camavinga MOM, vjerovatno, a zatim i walker, vini, rodrygo, rodri...
ali, hoce li de bruyne ikad biti dovoljno opevan?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Rang benza ? Sta sve coek nece procitat..
Kamavinga doktorski odigrao veceras..
Zasto ovako raste kvota na Milan, ko im ne igra nocas? trebalo bi se probat kec.
Jezik pregrizli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ocekujem ubjedljivu pobjedu intera nocas. Nesto mi je oko 0:3.
Jedno su očekivanja, a drugo mogućnosti
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ko je domacin njemu dajem prednost 1:0
Calhanoglua sam se plasio i evo on pocinje. Pakao. Ali svakako ih prolazimo sa i bez njega
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dzekoooooooooooooo⬛️🟦
⚫️
Gaziiiiiiiiiiimooooooooooooo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks