Koje su najbolje pakne + diskovi?
Trebaju mi 316mm diskovi za brembo aparate.
Ima li dje brembo da se naruci?
Kada iskljucim auto i izvadim kljuc, auto spusti skroz vozacev prozor, sta moze biti problem ? U pitanju je passat b6
Koje su najbolje pakne + diskovi?
Trebaju mi 316mm diskovi za brembo aparate.
Ima li dje brembo da se naruci?
Naravno da ima.
Prema tome, šta da ti kažem?
veci diskovi su tezi![]()
Zimmermann iz Kvantexa je hergestellt in Deutschland
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
vozi li ko ovo, valja li ovo cemu?
kastrol ga proizvodi valjda
![]()
Taj Aral je sami vrh ulja i brenda,vidi ispod specifilacija i aproval od svih brendova,,,,, Bmw LL04, Mb 229.51,VW 505.1, GM LL, Renault i mnogi....
Iste karakteristike ima kao Liqui Moly 5-40 toptec 4100
Last edited by injection; 30-04-23 at 20:23.
Koja mu je cijena 5l? Blizi mi se mali servis, da isprobam![]()
Proverim posle praznika...
Podsjeti me por...
Last edited by injection; 30-04-23 at 21:04.
Ne dolazite između praznika, čujem da su cijene velike
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Koliko je litar?
1000 ml
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
AR156, Ayrton, bole_j, claudiocaniggia, crane_operator, dante pg, darko cfc, extravaganca, E_K_V, guvarana, HaRRyy, Laz, METZ, mur3633, M_n_E, NetworkMaster, nexus4, TAKUMI, ^izzy^
Radi li koji vulkanizer danas
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Radi.
Ku*cina bajo moj...
Digoh na dizalicu desnu stranu, ovu sto je radjena manzetna(ubijedjen sam bio da se ona cuje), lufta nikakvog nema, bez gasa ga zavrceh do cetvrte brzine, izadjoh do tocka, nista neuobicajeno se ne cuje.
Onda digoh lijevu stranu, tocak isto nema lufta, isto ga zavrceh do cetvrte bez gasa, krenu da bruji po malo, ono kao lezaj koji bas nema podmazivanje da valja...
A sad sto je najgore od svega, ne bih rekao ni da bruji lezaj od tocka, vec se malo dublje unutra cuje, rekao bih dje poluosovina ulazi u menjac(mada opet od dizelskog klaparanja slabo cujem, a ne zavlaci mi se ispod auta dok je u brzinu na obicnu dizalicu)...Slab sam s konstrukcijom menjaca, ali pretpostavljam da i tu mora bit lezaj, sta mu ga to dodje input ili output shaft bearing?Ili lezaj same poluosovine ako ga ima tamo pri ulazu u menjac?
Last edited by Laz; 01-05-23 at 18:43.
Lezaj testiras bez upaljenog motora. Samo u ler i digni auto i vrti tockove. I obicno bude suprotna strana od one koju vozac pretpostavlja. Ja sam bio ubijedjen da je lijevi ali ipak bijase desni.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks