Barsa lagano sa Žalgirisom privodi kraju utakmicu. Prejaki su. Oly se muči sa Fenerom
Evo i Oly u trećoj četvrtini prelomio utakmicu.
Kakva privilegija
Послато са ASUS_AI2201_C уз помоћ Тапатока
Jesi li ti sa ovom zastavom Crna Gora
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Kako će ih Željko pošklapat u svlačionicu(na igrače Partizana mislim) jer su dozvolili ovim hijenama da ih isprovociraju na +15
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nikada nisam vario špance zbog prljavosti u sportu. Ovo večeras je dno. Prvo ovaj odvratni zemunac "Deck" a onda i ovaj olinjali smrad koji ovako udara Puntera, a ovaj što je bačio Exuma na parket, platio bi da može da dođe na revanš u BG.
E što ih čeka lijep doček u Beogradu.
Tako je to kad se sudare 2 najodvratnije ekipe u Evropi.
Sa jedne strane Ljulj, Rudi, Yabusele, sad druge Lessort, Leday, ne zna se ko je veći smrad.
Žao mi jedino Exuma, najeba najkorektniji momak na parketu.
Bice ovdje suspenzija na vise meceva na obje strane....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ne pamtim da je neko ovako ponizio Real ikad.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Jbt, mislio sam da je Exum gospodin i jedini normalan lik tu u Mordor, a on udara i gura Ljulja sa ledja, baš me razočara', bio mi je masu gotivan.
Jabusele retard, iako je Exum ovo uradio, ovaj sa džudo potezom pravi penal.
A Lesor hvata Musu sa ledja i bača ga na pod, mada je to od onog sivonje retardiranog standardno, pa neka me Stefke opet banuje što pišem onako kako jeste.
Last edited by technus; 27-04-23 at 22:29.
Forever young, i want to be forever young
Technus brate nemoj da se ljutiš ali stvarno prećeruješ kad je Zvezda u pitanju. I to ono baaaaš.
Last edited by technus; 27-04-23 at 22:30.
Forever young, i want to be forever young
Meni zao ljudi sto su iz navijackih pobuda ulozili na pobjedu Partizana i sad im je kvota 1.
Sa druge strane Real ima igraca dok bi Partizanu svaka kazna veliki peh jos ako se Realu vrati ona planina od covjeka sve moze da se obrne na njihovu vodenicu.
Steta. Partizan je zasluzio da im opali stotku i dobije takvu inekciju samopouzdanja pred Beograd a sad su usli u nesto gdje spanci plivaju bolje.
F4 nikad blizi i to poslije godina izgnanstva je za jedan veliki respekt plus fenomenalna publika i atmosfera cijele godine.
Zamislite da je ovo Jabusel uradio u areni, vec je jasno da ne bi ziv izasao.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Mislim da si donekle u pravu.Mada je Jabusele pored Tavaresa najveci pokretac ove ekipe.Jabusele gotovo sigurno nece igrati sledecu,vjerovatno i Deck.Partizan vjerovatno bez Lesora i Pantera..
Publika ce sigurno biti nenormalna,tako da nije da Partizan nema sansi da ovo privede kraju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks