Ne mogu dva glavna ovna u isti tor, mora se znati ko kosi a ko vodu nosi.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Izvisio Mile za neki stan, očekivao da će da izmuze Srkija, ka da su oni ludi. Nije mu dovoljno što je u Banja Luku organizovao turnir. Nema većeg gadluka no kad ovakve splačinetine nekog nazovu ciganinom. Pi
Mile sa svojom pećinskom retorikom kvari imidž vođi kod zapadnjaka čak i za njega je previše štetno biti sa onim međedom u dobrim odnosima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mile nista nije slaga za kompletnu familiju,lise novaka.
Pokondireni seljacki glib.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Da, Novak se na ulicu podigao pa nema veze puno sa familijom.
I oni su svi ciganija, a ovaj krmak je dingospo? How yes no...
Zamisli da Dodik za nekoga kaže da je seljak, Apokalipsa Danas
Forever young, i want to be forever young
Najvise mi zapalo za usi i zao bilo voditelja koji ne smije da se zamjeri Dodu. Dodo petlja gluposti a ovaj samo upada sa "sigurno, da da da, jel tako." Jadno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://m.cdm.me/sport/rukomet/rtcg-...a-i-crne-gore/
Vala Vucicu Pe.... nadam se da ce Agencija da digne tarifu Mtelu pa nek sprda tamo nedje drugo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Barem je snimak ugledao svjetlost dana i to je nešto, ovo nije bilo live koliko mi se čini?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ovo ga je nasanka' Vučić, tj. njegova ekipa koja završava prljave poslove, jasno kao dan
Forever young, i want to be forever young
Novakov otac zapravo nosi veliki dio Novakovog uspona. Ja lično ne znam čovjeka, viđao sam ga par puta po CG, djeluje onako ako mogu da definišem, strogo crnogorski tip ali nisam stekao utisak da je nepristojan u ponašanju. Specifičan je lik u nastupima ali što znam, meni se čini da Srbi jednostavno ne podnose nečiji uspjeh ili slavu, pa tako i za Novaka svašta brljaju. E sad kao porodica vjerovatno upadaju u oči proslavama i čudima, imaju novca ali jbg taj novac je došao od uspjeha Novaka u sportu...Mene lično ne zanima kako se ponašaju, njihov posa, Novaku želim još titula i to je to.
Nemoj zajebavat. Bar da je rekao a ja pamtim da je mnoge dobre stvari uradio u ovih 15 godina za mnoge ljudi. Samo to dovoljno prascu rec i odrzat nivo.
Pa jebote moras biti veliki idiot pa reci kako su teski ljudi. Ciganija veli. Zar nije Nole ono dao Srbiji milion eura tokom covida, mozda cifra nije tacna. Za ventilatore itd.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dodik nije Srbija.
Nego Srpska.
Daleko od toga da branim Dodika, ali kada znaš kako čovjek priča i šta priča, ovo jednostavno i nije tako strašno što je rekao
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Prskava na cetvroro, besvakoga
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-i-zajednistva
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Isto, eo mladji sam pa mi je dosta drustva ljeti po primorju i rade po hotelima. Svako mi je do sad rekao da oni porodicno nikad ne cascavaju i to je jedini razlog zbog cega ih ne vole, lol
Ja sam imao priliku da upoznam njegovog oca prosle godine u Maestralu, za kojeg svi sve najgore kazu i vala moje iskustvo je skroz drugacije bilo - normalan covjek skroz, trosi pare i boli ga krac bukv, pita normalno mozes li mu sredit to sto trazi pozdravi te i eto.
Dodik ima pretenzije da bude predsjednik Srbije jer je veći Srbin od svih Srba no dobro ne znam kako takav lik uopšte i egzistira na političkoj sceni.
Vidi kako mene stvarno ne zanima ni ko koju stranku glasa,niti se ovdje izjašnjavam ali kad gledam ovakve postove onih koji kao oće nešto bolje za društvo u cjelini ne kapiram na šta se odnosi ovako nešto u fazonu "izdržite".Šta da izdrže?
Postoji nešto što se zove program partije.Dakle,kad glasaš za neku partiju gledaš program valjda partije kao recimo ja neću open balkan bulšit.
Recimo.
I sad imaš partiju gdje jedan veli ja hoću to,drugi veli ja nisam za to i to ti dođe ko da glasaš za šta.
Višeumlje,može bit a ne mora prije će biti populizam.Mislim treba ovdje malo da se pogleda šta je program a to je nešto čega bi neko ko nudi svoj program trebalo da se drži.
No ništa ne iznenađuje kad prelijeću iz partije u partiju i to u skladu sa dobitničkim procentima.
Ali,to je višeumlje nikako interes daleko bilo.
Ako je Spajić riješio da se skloni od Milatovića zbog OB podržavam no mi se više čini ono što neko napisa o dva ovna u vreći.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks