Nadam se za ove izbore da vece liste izadju bez privezaka i izmjere se.
Dps bez sd, lp itd.
Df bez pzp, snp, dajko i milaca
demokrate bez ure, demosa
ES bez ikog.
Ura samostalno.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dnp od nastanka nije izašao samostalno. Nikad neće ni izać.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Malo je vjerovatno da ce se to desiti,svi ti subjekti koji nemaju cenzus ubacice se na neku od lista koja im obezbedjuje makar jedna mandat.
Nadam se da ludilo kao sto je da pokret za promjene dobije 5 mandata vise nikad necemo vidjeti ali ko zna?
DNP SDP SD PZP PCG svi ce se oni ipak zakaciti,prekaljeni su to šleperi.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
ko su ovi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Koliko su oni ozbiljni kada im stoji lorem ipsum tekst na sajtu?
Edit: zahvaljujući Guglu saznajem da su i oni najavili učešće na parlamentarnim izborima
https://www.portalanalitika.me/clana...vo-bez-podjela
Last edited by bigic; 16-04-23 at 01:57.
Prva njihova greska zena sa dva prezimena...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Istraživanje javnog mnjenja Redfield & Wilton Strategies za Europe Elects. Koliko ja znam, ovo je prvo javno objavljeno istraživanje nakon raspisivanja parlamentarnih izbora.
Iskreno, sumnjam da BS ima samo 1%, to je znak da nešto s tim istraživanjem nije u redu.
Izvor: https://europeelects.eu/2023/04/20/e...rthquake-poll/
Ako je istraživanje rađeno kako treba (reprezentativni uzorak) onda su procenti za brojke preko 5-6 % približno tačne, za vrijednosti manje od od 6% jednostavno ne postoji reprezentativni uzorak i ne može se ni približno znati. Ovo je samo tehnička napomena, ne komentarišem rezultate istraživanja jer nema opisa metode kako je rađeno i koji je uzorak, pa samim tim imam rezerve.
Sent from my Motorola 8400
"Redfield & Wilton Strategies provided this self-commissioned poll exclusively to Europe Elects."
Smijesno. Neka random firma iz Londona sa dva tri zaposlena, pa su o svome trosku izradili anketu. Kako da ne.
Najbolja mi je cifra dje iza Srbije i Rusije, Kina na trecem mjestu dje ih 38% ispitanika smatra saveznikom.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakva budalaština od ankete
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa sad je Milo imao 41% a ispada po ovoj anketi da partije kojr su ga podrzale imaju 23% budalaština baš.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ova anketa me podsjeti na jednu vijest od prije neki dan. Jedan sudija iz Teksasa presudio da se zabrani neki lijek koji žene koriste u periodu poslije abortusa. Na stranu što je to ubjedljivo najefikasniji lijek tog tipa i što se koristi i poslije spontanog pobačaja da spriječi ludačke bolove koji mogu da traju 6 neđelja, lik je imao dva opravdanja. Prvo je bilo da lijek nije bezbjedan jer ga prije 23 godine, kad je lijek odobren, FDA nije dovoljno testirala. Što se ispostavilo kao laž jer su podaci pokazali da ga je testirala tri puta duže u odnosu na prosječno trajanje testiranja ostalih ljekova. Drugi razlog je bio to što su istraživanja pokazala da lijek u 77% slučajeva izaziva promjene u tijelu korisnica. Ispostavilo se da je istraživanje rađeno na uzorku od 98 korisnica koje su ostavljale komentare na sajtu koji se zove promjeneposlijeupotrebetoglijeka.com. Ne zamjerite što nisam zapamtio ni ime lijeka ni ime sajta.
Ovo istraživanje je možda tačno ako je rađeno na uzorku glasača ES.
Last edited by NHM; 20-04-23 at 18:18.
Narucena anketa od strane ES 1/1. Neka Dzejkobova UK veza.
Pdf link na kraj clanka gore ima i citavu metodologiju ankete.
Pazi sad ovo....
"Our final result incorporates respondents’
likelihood to vote and excludes those who said they did not know how they would vote."
- Kako cete glasat gospodine?
- Neam pojma.
- Ne brojite ga momci.
Brao vi ga.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakve mi eksperte imamo na forumu. Postadoše i tumači rezultata anketa...Samo neka sekiracija
Dovoljno je da vidiš da je tvoj trn u oku samo na 1% i da znaš da anketa krca ne valja.
Anketari, tj. metodolozi imaju ocjenu B/C: https://projects.fivethirtyeight.com...on-strategies/
Sto se tice ankete, nije smijesna ni anketa ni metodologija. Ali isto tako nije, niti moze da bude 100% precizna u ovom trenutku. Smijesni su odgovori jer znamo da nisu tacni.
Kad ti je jedno od glavnih pitanja za koga bi glasao da su izbori sjutra, prirodno je da sad, nakon predsjednickih izbora i prije kampanje za parlamenarne izbore narod koji je umoran od politike u velikom procentu kaze da ne bi izasao da glasa. Ali svi znamo da to nije tacno jer nismo takav narod. Ne bi me cudilo da 99% onih koji su rekli da ne bi izasli, bi ipak to uradili. Ali znaju da izbori nisu sjutra i nece da razmisljaju o tome.
Zbog takvih stvari ove ankete nisu vazne. Izbori su tek 11 juna. Kad krene kampanja i kad politicari pomame narod, onda ce stvari da se postave na svoje mjesto.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Po ovome znam da se treba dodat koji procenat više lijevoj strani čim talasa "zdravo tkivo"...
Last edited by NHM; 20-04-23 at 21:21.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks