Vide se tablice i pod hitno treba reagovati i da se prvo plati šteta, uzme vizačka i prinudan rad na pjacu. Sram je bilo. Nije znala da izadje u rikverc pa lijevo jer ovamo dje je pošla desno je rampa za Okov i Voli i ne može tuda da izadje.
Vide se tablice i pod hitno treba reagovati i da se prvo plati šteta, uzme vizačka i prinudan rad na pjacu. Sram je bilo. Nije znala da izadje u rikverc pa lijevo jer ovamo dje je pošla desno je rampa za Okov i Voli i ne može tuda da izadje.
Ove žene u saobraćaj su kamikaze -> one su opasnost čim izadju iz kuće.
1.Prije kružnog kod Sv.Petra crni Q7 parkiran u desnu traku i ja idem desnom trakom ka parkiranom Q7 ocu lijevo da se preStrojim čekam da kola prodju kad istrčava djevojka sa djetetom otvara vrata ne gleda ima li kola srećom pa sam je snimao i uživao u njenom razmišljaju kako trči sa Eleonorom da se ne rastopi dok strcka kišica.
2.Voli motors na stari žena ide ka Okovu i okrenu se za 180c na pomenuto mjesto u desnu traku kombi u lijevu ja (njoj iza djeca) legoh na kočnicu ali sam više gledao oce li kombi u moju traku da predje da ne bi mlatio u nju i da bih ja onda pobjegao u suprotni smjer.
3.Na stari kod maksa tehno izlijece mi pješak djevojka sreca pa sam isao 40km i iza mene niko nije bio pa ukočih.
Nisu sve zene, ja znam dosta njih koje bolje voze nego muskarci.
Malo ima zena koje dobro voze, danas me jedna sa fordom za malo udarila, jela je nesto u auto i kucala poruku, da joj nisam svirao da digne pogled sa telefona zakucala bi se u mene
A muškarci ne kucaju? Ili su toliko sposobni da mogu da voze, kucaju, jedu, čačkaju nos?![]()
kucaju, skrolaju, snimaju i pregledaju i jedni i drugi tu je muka...
isto ko sto dobro/lose vozimo i jedni i drugi... nema tu pravila... moja majka je svojevremeno vozila reli trke... moja sestra nakon 10+ godina vozackoga staza i dalje pogledne u mjenjac ili odvozi 200-300-500m prvom/drugom jer sto bi saltala u vecu eno ga semafor (ok vozi, malo su joj servisi skuplji![]()
) ali isto tako telefon ne ispustva iz ruku pod izgovorom posla (jesu stvarno pozivi/poruke zbog posla, ali isto mislim da nedje razlijepi bi je s posla zamijenili prje no se oladi)
svako jutro se pred vrtic dostina nas nagleda strucnjaka - po mom iskustvu su zene u vecini situacija bolji vozaci tu - em ne ostave auto dje stignu (mozda od straha da nece znati izaci), em se okrenu i/ili izvuku odakle dostina ne bi... treba li im nekad duze vremena - mozda, ali ce mnogo rjedje da ogrebu 2-3 auta jer su bile samouvjerene... da li ih cesto neka sapatnica ili sapatnik blokiraju jer nece da se pomjere 2m ili puste da se neko prvi isparkira no bi da obidju - redovno
kucanje na telefon dok se vozi nije normalno a to svi rade bez obzira na pol, a sto se tice voznje znam sigurno 30 zena koje voze i samo dvije ili tri su opustene i sigurno voze, sa ostalima je vazda napeto
Naravno da ima i kod muskaraca losih vozaca ali u mnogo manjem procentu
A za ovu od juce mogu rec da kako vozi sa telefonom, ima srece sto jos nije nekoga pokupila
Ko moju ženu uspije da dobije na telefon dok vozi,bilo pozivom,porukom ili kako god...
Ne znam kako bih vam to dočarao,ali recimo i promjena radio stanice(memorisane) nakon pokretanja vozila je za nju zabranjena.Ili,kad bi morala da vozi iz cuga npr iz PG do Grčke i ja odapnem recimo čim ona krene,pa joj neko treba javiti tu tužnu,čuš mene radosnu vijest,otprilike bi saznala za mene na moje treće jutro.
Eto,neću se ljutit ako neko bude maštovit pa nađe i neki drugi razlog za to
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 19-04-23 at 15:48.
Raskrsnica kod sportskog centra, ladno ljudi kroz crveno idu pa se napravi kolaps idioti nevjerovatni.
Dodje mi meni zeleno ja sirenu full SVI STADOSE, nema recept kad ti je zeleno sirena ka na svadbu i prolazi jer onda valjda ljudi ukapiraju da im je crveno da ne grabe...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I šta kažete... Smuca se uveče vozač (pazi kad nije žena!) audi džipa po parkingu kod Crvenog krsta čudno, šta radi ovaj čovjek za ime boga, kad on izadje na bulevar, uhvati krug, pa stane ispred glavnog ulaza u zgradu, pola auta je na pješački, zaobilaze ga vozači koji idu pravo jer im je u traci, smeta i onima koji skreću ulijevo, pa krene i umalo ne udari momka koji prelazi pješački na zeleno, pa obiđe krug i dođe opet pred ulaz, pa krene nazad jer je upalio četiri žmigavca, pa ga opet zaobilaze vozači jer im je u traci dok im je otvoren semafor, ali ide on nazad, nije problem, skoro do autobuskog stajališta. Pomislih, tu će skrenuti i čekati, ali ne, evo njega opet naprijed pred ulaz! U trećem-četvrtom takvom krugu, izađe iz zgrade dijete i uđe u džip te se završi srećno agonija.
Male su me dijelile da snimim čovjeka, stajala sam preko puta ulice, i pošaljem snimak policiji.
Pazi sto se prijatelju desilo.
Na onaj Bulevar Veljka Vlahovića (koji se radi kao Skadar na Bojanu). Vozio normalno krajnjom desnom trakom. I opale ga otpozadi neka đečina. Razvale mu auto bukvalno, i on izađe iz auta oni odma počnu da mole vodi kod majstora platićemo sve. On pozove policiju, ispostavi se da su ukrali vozilo (dal od prijatelja ili nekog ali uzeli bez znanja), vozilo neregistrovano, momčići po 16 godina.
Srećom je policija napravila izvještaj i naplatiće osiguranje iz fonda, a auto može na otpad da baci.
Ajde što je neregistrovano (aj da razumijemo čoek nema para pa ne vozi auto), ali okle hrabrost da ukradeš auto i da divljaš s njim?
Ajde i mi smo krali auta kao đeca, al nismo divljali...
Zato ja podrzavam covjeka macu iz Tivta sto je izmacinjao onu djecu bezobraznu i njihova kola. Ne moze se vise ovako od bahate djecine
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ova zadnja recenica je laz hahahha
Cus krali auto a niste divljali, ne no vam trebalo da podjete do doma zdravlja da donirate krvsvaki drug koji je sa 16-17 krao auto od svojih je divljao i 90% njih su imali neki udes...
No da se vratimo na temu - kako se vozi ja se cudim da svaki dan nema poginulih/teze povrijedjenih, jer je ovo haos, juce sam imao situaciju da se gospodjetina od nekih 25 godina sa parkinga ukljucuje na put, vozila je nekih 30-40kmh, ne razmislja da uspori, ja kocim, sviram ona meni nesto pokazuje rukama kao "ajde pali smrade mali", i ja u cudu krecem, druga gospodjetina pravi istu stvar, ali mi ona pokazuje kao "a ova prodje pa cu i ja oprosti kad si vec stao da iskoristim priliku"... poslije toga lik se u sred krivine na izlaz iz tunela okrece iz 3 puta i kao dize ruke "sto cu zaboravila je zena peglu da ugasi".
Ozbiljno razmisljam da uzmem neki stari pajero ili pathfinder ubacim kameru i rokam ovakve po putu.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Dvije trake u jednom smjeru, u desnoj kolona jer je crveno, moja lijeva slobodna, vozim polako, normalno i samo mi banu zenetina od 50-60 godina koja je prelazila bulevar van pješačkog tako što se provlačila izmedju auta u koloni.
Samo je banula i za dlaku je pokupio nijesam, a ona lagana skroz, gleda nesto deseto
Degenerici danas oko podna iscrtavali horizontalnu signalizaciju na dionici od kruznoga toka na krtoljskoj raskrsnici prema tivtu. Za ne povjerovati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaki komentar je suvišan.
https://www.instagram.com/reel/CrRHZ...d=YmMyMTA2M2Y=
Je li ovome slomio retrovizor?
Prema tome, šta da ti kažem?
E dobro da znaš
All in one, subota,.državno auto, parkirao kao degenerik...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kakav si ti, umjesto da pohvalis kako i subotom državu čine funkcionalnom, ti napadas. Dje ce ti dusa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks