da su naz i mcdaniels zdravi, isla bi metlica i brzo druzenje na salasu, ovako, ko zna...
Warriors
Suns
Nuggets
Clippers
Celtics
Heat
76ers
Bucks
sad kad krene SGA da rostilja... 5.5 kvota, poklon.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
da su naz i mcdaniels zdravi, isla bi metlica i brzo druzenje na salasu, ovako, ko zna...
Zvanično Jokić na čelu NBA liste za MVP nagradu. Vidjećemo kako će glasanje proći.
https://www.nba.com/news/kia-mvp-lad...4-2023-edition
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Embid ovo dobija. Da se nagrada davala prije mjesec dana, Jokić bi je dobio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A neka mu je daju da ne plače više jer se slušati ne može.
Tačno mi se zgadio,fenomenalan igrač ali slina.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A Gober?
Izbačiće oni Denvera.
mislim da embiid za sad vodi, ali da ce jokic imati vise drugih mjesta i stici do hattricka.
Jes da se u javnosti pojavljuje svega 7-8 ljudi od 100 koliko ih ima pravo glasa, ali nijedan od njih nije imao Jokića na prvom mjestu. Slabo je Denver odigrao zadnjih dvadesetak utakmica, a i Jokić ih je propuštao pred kraj sezone plus standardno ga krcoboljelo za učinak i nagradu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://docs.google.com/spreadsheets...jKfpQ/htmlview
da se isprati kako iskacu glasovi... za sad embiid kida.
A sta tacno znaci ovo Identity of voters confirmed?
Jesu li ovo sto nije potvrdjeno nagadjanja?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kakav mismatch su Hawks za Boston
A Reaves show, nosi Lebrona kroz Memphis
Reaves i Hachimura > LeBron i Davis. Što odigraše ljudi, Reaves ovu posljednju četvrtinu kao prajm CP3 kreacija iz pika, Hachimura kažnjava svaku otvorenu kao da je prajm Ray Allen.
Zar ne rekoše da su "Fine in the West"?
Ja prvi navijam protiv njih još od prošle godine kad su mi bili izuzetno antipatični od serije sa Minnesotom, a na to se samo nadovezala serija sa Golden Stateom i kad dodamo sve Morantove radnje tokom ove sezone i Brooksovo ponašanje/izjave vrlo ih je lako ne voljeti - ali da budemo fer, nisu ista ekipa kao prošle sezone. Loš drugi dio sezone, otišao Slo Mo, povrede su izbačile Clarkea i Adamsa, sad se i Morant povrijedio...
Možda su bile pretjerane prognoze da Lakersi lagano uzimaju seriju, i večeras jeste bila anomalija da je 5 igrača dalo ~ 20 poena što se ne dešava često (plus suluda efikasnost Hachimure 29 poena na 14 šuteva i Reavesa 23 poena na 13), ali ne izgleda dobro za Memphis kad se sve uzme u obzir.
Treba uzeti u obzir i da je Davis polovičan bio noćas zbog povrede, dobili su ovo sa skromnim brojkama njega i Brona
zakasnih da najavim metlicu, isla bi i bez morantove povrede.
giannis out, jos jedna zrtva K Love charge, a taj bio dosuđen kao blocking
Sta im rade Jimmy i Bam. Jedan nula Heat.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Herro slomljena ruka, nakon potpuno nepotrebnog klizanja za loptu.
Mora Bam da preuzme agresivniju rolu
ne mogu se sjetiti da je tokom 90-ih i 00-ih bivalo toliko povreda tokom play offa, posebno all-star igraca, kao ovih zadnjih 5-10 godina. evo mozgam, bas mi ne ide da se sjetim nekoga blizu nivoa moranta ili giannisa.
da, sjetih se ewinga kasnije, nije igrao finale, mada je tad vec imao 37-8 godina.
dobar hitac za dirka. sam cassell 2004, ali nije all star nivo ovih ostalih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks