Bože budala. Đe se žuri? A poslije ako budu istinite optuzbe, nijesmo znali.
Vučurović: Pritisci na DF nikada nijesu davali rezultate, stojimo uz svakog našeg čovjeka, stojimo uz Mila Božovića
https://www.cdm.me/politika/pritisci...rska-bozovicu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sa druge strane,ako puste božovića tj. ako ispane da su ga nepravedno optužili pukla nam je pogibija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozete poci na www.laris.me i provjeriti porez na nekretnine.
U PG 300€ m˛ poskupio.
Od toga se zivi, pustite drogase da se komate izmedju sebe.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da da,upravo to sam i mislio.
Ako ga puste prije izbora biće im to veliki plus kod glasača
Ako budu jednako ažurni kao u slučaju Krada Miloševića, ispod tri mjeseca pritvora ne bi smio da dobije. Na izborima neka učestvuje kao glasač u zatvorskoj izbornoj jedinici.
Parlamentarna većina ispostaviće Milatoviću novi zahtjev: Zbog borbe protiv mafije odložiti izbore?
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...dloziti-izbore
![]()
Evo sam se snašao @hercules
A što je konkretno ođe smiješno? Ovakvo maltletiranje utiče na sve nas, tako da nije za smijanje. Očekivao je svako ko prati situaciju što će se dešavati i na lokalnom nivou, kao i da će se svim silama upinjati da odlože izbore. Ono što je dobro jeste da nikada za ovih 30 i kusur godina koliko pratim dešavanja, narod nikad nije bio svjesniji što se oko nas dešava. Obiće se o glavama svih ovih što ucjenjuju i gledaju na državu i institucije kao na plijen.
Nije mislio na njega. Ima kod nas još heroja.![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Vazda mu hvala sto je ubio ili makar doprinio ubistvu one bolesne dzukele na cetinje,a za druge stvari neka mu se sudi ka i svakome drugome…
@Ado_Pg
Prvi normalan komentar, nisu ga prozvali herojem jer je neki "Belvederac" i slično već što ubi džukelu i spasi ko zna koliko familija i đece.
Pokušavam to iz nekog svog ugla sagledati, vjerovatno bi i meni bio heroj da je moja kuća bila sledeća meta onom bolesniku. Vjerovatno dosta tog mrčenog naroda i žmuri sad na ove optužbe jer je na neki način idealizovan.
A naravno da treba da odgovara, da se zatvori i bači ključ ako mu se bilo šta dokaže, samo kažem da ne treba banalizovati, "heroj" bi toga dana bio bilo ko na njegovom mjestu da je uradio isto.
Prvi metak koji je pogodio i ujedno bio smrtonosan za Vuka Borilovića, koji je 12. avgusta na Cetinju ubio deset osoba, među kojima i dvoje djece, ispaljen je iz policijskog pištolja, saopšteno je danas iz Višeg državnog tužilaštva.
A kada sam pisao za njega da je džukela nevezano za Belvder itd, htjeli su ljudi ođe da me strijeljaju.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
https://www.cdm.me/ekonomija/zugic-o...u-integracija/
Znači, ovih dvije i kusur godine štu su na vlasti i čine po želji i volji, Milo je ipak držao za gaće i 42. i 43. Vladu CG da ne mogu niđe mrdnut, ni trepnut, ništa učinjet... Nakon Bečića, evo još jedan da nam pojasni kako oni zapravo do sada ništa nisu mogli, nije da nisu htjeli“Damjanović je naglasio je da su nedavne političke promjene i izbor novog predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića, otvorile prostor za ubrzanje procesa EU integracija, jačanje saradnje Crne Gore sa zemljama regiona kao i jačanje bilateralnih odnosa sa SAD-om”, saopšteno je iz Ministarstva finansija.
Sad još da poslušaju Branka Radulovića, vanredno stanje i odlaganje izbora, i ihaaaa, bog da nas vidi![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
A vala su nam teme...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks