budaletina.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo je ta ugroženost koja podrazumijeva da jedini način da se ne bude ugroženo jeste da niko nikad ne uradi ništa protivno njihovom interesu. Neka mi se ponovo nacrtaju domaći df aktivisti koji se uvrijede kad im se kaže da su df i dps ista gvna.
Ovakav stav o ugroženosti su prenijeli na svoje glasače, isto kao što je to i dps prenosio na svoje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mandala neka sto ga je niz vodu pustio zajedno sa cupkom no oce jos i politicki da profitira od njega e moj milo tako neiskusno na staru barabu mandalu
Подршка за оба брата Мила.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Šta ćemo sa ovima što ne koriste Sky?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ovo je sve retroaktivno, ne koristi ga niko više vjerovatno od momenta kad se saznalo da je "pukao".
Samo zamislite da nije bilo Sky-a i Europola, može li se zamisliti uopšte taj rad... haos.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Добар пост, посебно ово што нисам сада цитирао али је небитно за оно што сам ја написао.
Поента моја (очигледно не и твоја) јесте како људи лако повјерују да су трошкови репрезентацоје скочили са 100.000 на мање од 3.000.000 еура за двије године.
Мени је запало у очи како се нешто очигледно ненормално и нетачно прихвата као истинито и то не први пут, мада сам то досад уочавао највише код неокомитских будалица а сад од људи на форуму које углавном цијеним.
ЦЕДИС је рекао да су потрошили 45.000.
Волио бих да ми кажеш је ли та бројка тачна или је тачна она коју си ти пренио?
Чисто да видимо ко (више) лаже Веско Пејак или ЦЕДИС ?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Svi bi u predizbornu siroku koaliciju, bez ES. A Aleksa se po ne znam koji put nudi da mi je postalo bas neprijatno.
Bečić: Koalicija centra imala bi 41 poslanika; Spajić: Poslije izbora možemo zajedno
https://www.cdm.me/politika/becic-ko...ozemo-zajedno/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Greote. Ne daju ti Ervin Medžik Džobson i BS mira. Ne poznajem ih. Pomogao bih da mogu.
Last edited by avet; 13-04-23 at 22:46.
Problem je što svi govore istinu. Svako iz svog ugla. Stvarni troškovi putovanja mogu biti taman toliko, problem je ono drugo to sam već pomenuo - zaposleni preko agencija koje su tu vjerovatno knjižili a znaćemo kad dođe revizorski.
Inače sjajan pres EPCG danas. I dalje nema onih 800 miliona što su ušteđeli, ali i dalje se gađemo stotinama miliona dobit. Zamislite, za prva tri mjescva imaju veliku dobit. Blaga zima, prodaju se viškovi po nenormalnim cijenama.
Populizam nevjerovatnih visina.
Kako će biti na 30.06 ili 30.09 nakon ljeta zaboga...
Džabe je osvježilo u Monstat sve su prilike.
Last edited by hercules; 14-04-23 at 00:02.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.cdm.me/svijet/region/esk...voreni-balkan/
Komite na aparatima.
Upadamo u OB do kraja godine.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ko traži da pomažeš? Valjda ti kao veliki pravdoljubac možeš poneku da kažeš i o svojima, a ne samo "unionisti"(nekad si vjerovatno koristio termine poput "pos^bice"). No dobro, valjda je prirodno da se očekuje da ovim pijavicama iz BS-a neko stane nogom za vrat. Dosta su i oni ucjenjivali pozicijama, stanovima, ubačanjima po dubini, a našlo bi se i na sijaset donacija prljavog novca za razne potrebe koje se tiču vjere...
Zar nisi ti kao veliki pobornik ćeranja određene nacije na IMT preko noći došao do toga da si se predstavljao kao stari URAš? Ajde da nas na postojanje druge nacije i vjera podsjeća neki novi član od 12 godina ali ti koji je ođe osvitao sa forama neokomita bihora, kačeći razne uvrede na račun pravoslavaca, pa kasnije litija... A makse jadan, služiš samo za sprdnju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks