Ali direktore mi smo subjektivni.
Ti kao stari glacas ES-a, posle brisanja zdravkovog lika iz hrama, si uvijek bio primjer objektivnosti, iskrenosti i ravnopravnosti.
Zato kazem, nije mi milo, da se ovako sladis sa hapsenjem jednog modernog srbina, predsjednika opstine a prije svega koalicinog partnera i intimusa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
A dje su bozovicu pajtosi? Samo on danas u toj akciji?
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako mi na ***** ide ovo poistovjećivanje nekog tamo hebenog Nena Kaluđerovića ili bilo koga toga tipa sa Crnogorcima, i obavezno je da su Crnogorci uglavnom profesionalno, ovi pravi su samo sa ovoga foruma uglavnom koji su tu dežuri forobacači.
Isto to primijeni i na drugu stranu i na Mila Božovića (svježi primjer) i Srbe.
Kao da je teško reći i zaključiti da imamo dva klana koje booooliiii ***** za nacionalni predznak.
Sjašite više da ve zamolim, DPS i DF vape za ovakvim kadrom a toboš ih šaljete u istoriju.
Last edited by BiTrAtE; 13-04-23 at 17:26.
Stop inflaciji, e ovo je OKG
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...lacije-u-martu
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Porucuju nam sve belvederske vidjenije glave da smo svi mi Neno.
https://twitter.com/OskarHuter/statu...9wT-kqGjQ&s=19
Ovo je tek posebna sorta ljudi, koji se kriju iza plašta zastave, poseban krug pakla za iste.
EUROPOL reako hapsi ovi hapse ne nego su ovi nasi stvorili predmet protiv Bozovica mora da je nesto po Evropi zajebao pa ga je snimio neki Van der Ejke iz Brisela
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Izvrćeš sad. Nisam rekao da si ga branio zbog krivičnog djela.
Ništa što sam napisao nije neistina. To kako ste shvatili je vaš problem.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja jucer na prozivke dezurnih kako neko cuti to jest na kraju kazerekoh da dezurni trce pred rudu i da nikad ne obrade informaciju pa ih iznenade afteri. Nije forum poligon za istupe toga nivoa, niti ta istupanja imaju ikakvu svrhu i upotrebnu vrijednost no opet vidim da dezurni ne odustaju. Hajde da se diskusije vode o opipljivom, vidljivom, o stavovima i razlicitim pogledima kao i o kazanom. Manite se zavjera, laznih i imaginarnih prijatelja koji su vam podijelili neke informacije i tuzbi o kojima nemate ama nikavog saznanja, niti za sta bi tog nekog optuzili jer je ocigledno niti da vam to ide, niti da imate ijedno utemeljeno saznanje.
Ja bih i nevine hapsio koliko mi se svidja ovo..
Novović ličnost godine, već sad u aprilu.
Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je večeras kako se tom političkom bloku "opet nameće jedan rat od strane državnih organa".
Litije krecu ?
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks