Kakvi balvani
Cetinje: Policajci upali u pogrešan stan, djeca preživjela stres
https://www.cdm.me/hronika/cetinje-p...zivjela-stres/
Sent from my iPhone using Tapatalk
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Radonjić: Uhapšen Milo Božović, osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge
https://www.cdm.me/hronika/uhapsen-m...i-sverc-droge/
Po nalogu državnog tužioca upućenog u Specijalno državno tužilaštvo, Specijalno policijsko odjeljenje je uhapsilo predsjednika Opštine Budva Mila Božovića, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sve koji rade nezakonito hapsi, nema tu sta da se prica...
Sveto, Rađenović i sad ovaj...budvanskim gradonačelnicima se baš neće
She is only here to annoy herself!
Tako je izgledalo.
Tako i treba.
Neka znaju krimosi da ce politicari UVIJEK da peru ruke od njih.
Kao sto Milo pere ruke od Vesne Medenice, Verice Maras i ostalih...
Da ako se sad uprpe svi koji su se dovatili funkcija.
Do sad su svi mislili da ce uvijek neko da ih izvuce ili da im cuva ledja. E trt.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Budva je izgleda dooobra vrcalica, a ovi pčelari velji nikako karakter da pokažu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoćemo li dočekat da se CG dočepa mislioca iz Budve, crnogorskog Platona, aka Sveta Marovića. Koliko štete i stotina miliona stoji iza onog prevaranta...
Milo bozovic je uhapsen zbog sky i saradnje sa skaljarcima
Sve je to ok.nek hapse sve pohvalno je.
Nadalje imamo abu dabi fond dje nema trunke sumnje da u tom kriminalnom aktu treba da budi uhapseni d.markovic ivanovic i radoje zugic
Imamo dalje sva napocinstva pedje boskovica od zloupotreba u m.odbrane do sumnjivih donacija itd
Najnoviji primjer katnica lazovica bakovica veljovica lepe m.kao indirekntih izvrsilaca ubistva dva momka itd
Dovoljno je da nam zamazu oci i to je to
Milo za pocetak treba da odgovara za prvi milion. ostalo ,ako imaju dokaza nek stize u vidu prikolice.ako ne nek mu je srecno.
Za katnica imam info da im ima materijala o svima i svacemu da im se krvave mute ali mu ne smiju nista no u vremenu pred nama vidjecemo sta su istine a sta politicke manipulacije
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ovo ti je samo takticki potez za ekipu koja krece uskoro da pada.... da ne bude posle vikanja...revansizam revansizam...
Sve je jasno o cemu se radi. Ko ne vidi taj je slijep ili zlonamjeran.
https://www.in4s.net/djurdjev-mila-b...ri-ne-oprasta/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najljepsa cinjenica je da su jutrosnjim hapsenjem iznenadjeni mozda vise i od dijela gradjana,premijer i ministar up.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pa veli Mandić da će tužilac morat da prikaže dokaze da je Božović kriv. Kolumbo, tako i funkcioniše sudski postupak. No ga dokazi ne zanimaju kad nisu u pitanju njegovi partneri i finansijeri.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Najbolja vijest je da niko ne zna kad ce biti uhapšen...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Po nacinu na kojem najveci unionisti na netu brane Bozovica Mila, i bez znanja o informacija koje SDT ima, dodatno potrvrdjuje moju decenijsku tezu kako bi tim istim ljudima Milo Djukanovic bio kralj a ne lopov, samo da je bio vjeran velesrpstvu.
Last edited by avet; 13-04-23 at 14:54.
E kako je lijepo jutros. Komitasi i dfovci pomireni brane svoje narko dilere. Jedni placu za ubicom Nenom drugi suze liju za Milom Bozovicem.
Pomirenje koje se cekalo. Dritane zivio sto godina.
Niko tu nije iznađen, Milo B je odavno poznat kao veliki švercer i konzument bElog
TT
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks