Nije valjda da se danas vrsi atak na zastitnike ove drzave od korupcije i kriminala?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Uhapšen Milo Božović
Predsjednika Opštine Budva uhapsili su pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pogresan Milo
Have a parachute.
Nije no pravi, samo deri.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kad su hapšenja kriminalaca od političara u pitanju, u Crnoj Gori ne postoji pogrešan Milo.
P..S. dps je makar tih par gradonačelnika Budve osudio plus Sveta kojega su pustili da pobjegne, da vidimo oćemo li išta preko hapšenja za ove da dočekamo.
Samo jedan je Milo. Ako imaju DHL u Dubaiju, gotov je.
Have a parachute.
Slušao sam Vanju jutros na RTCG. Kako bješe u elementu, neće se drijemat mnogima u CG...
Evo ga brani ova splacina od Mandica nema sanse veli
Ču , kad Manda kaže da nema šanse... hahahahahhahh. Ajde Mandolino u Dubai
Koliko melje coek sto je ovo
nothing comes from violence and nothing ever could
Crkva nema veze sa ovim ljudima. Oni su koristili crkvu u svoje bijedne svrhe, zarad sopstvene promocije.
Crkvi nije mrsko da uzme prilog bez pokrica...ka od jednoga mila ka od drugoga.
Zato ce sami sebe zakopat u sledecem periodu,nazalost na ustrb postenoga naroda koji istinski vjeruje u nju.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
#NeDamoDonacije
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Slažem se ali ja sam obazriv sa generalizacijom što se same Crkve tiče jer neki ljudi u njoj, pa ajde znamo mnoge još dok smo djeca bili . Nekako jeste totalno bvz da se prihvata plekanje bilo čega nezakonitog sa Crkvom ali zanm da većina ljudi u njoj nema nikakve veze sa nečim nezakonitim, niti im donacije trebaju od prljavog novca... Kako god, dobro je da gledamo procese koji se dešavaju, makar radi vjere da djeci našoj sjutra bude manje ovakvih dešavanja sa kojima se mi trujemo dobar dio života.
Ne bih ja posmatrao kao okršaj države i crkve. Ako postoji opravdana sumnja da je crkva dobijala bilo što od prljavog novca, može dobro doći i samoj crkvi da se suoči sa takvim stvarima. Osjetljivo je pitanje ali da ne pretjerujemo oko toga da država u ovom slučaju udara na crkvu jer Milo Božović nije crkva. To je to.
Cus okrsaj drzave i crkve, a nije uhapseno ni jedno svesteno lice zbog udruzivanja u org. kriminalnu grupu ili sta vec... nego jedan Milo Bozovic!
Znaci, Milo Bozovic = crkva??
E, dostina bi voljela da je ovo istina i da se moze ovako zamutiti voda...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Crkva mora da kontaktira europol prije nego sto primi donaciju.
Sta sve necu odje procitati
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
A Bato King ništa?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks