Desetka je dvojka zapravo.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Zbog čega da zaobidje pastrmku i meso u Studencu, pojeo sam tamo bar dva teleta ispod sača, doduse tamo vecinom idem ljeti kad radi bašta.
Inače danas u Kukurića vrtovi, teletina ispod sača naravno je bila odlicna. Sve preporuke, prostor veci nego na studencu, ne racunajuci bastu.
https://m.facebook.com/kukurica.vrtovi
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
dje ima svedski sto za dorucak/rucak?
Najjaci svedski sto je bio u Alchemist
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Steakhouse u centru
Bajka - Piletina u sosu od spanaća, sa rižom sa povrćem![]()
Odlična hrana i odlične cijene u ovo nevrijeme, čini mi se jedni od rijetkih koji nisu nešto drastično podigli.
Kakva pica od sourdough tijesta u Tivat u Soul.
Trenutno najbolja u CG.
A tek dezert...
Slika bez, mora se probati na slijepo, ko zna zna.
Spojler alert, vrlo skroman enterijer i eksterijer.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Je li se pominjao taj lokal prije ovdje? Kao u neku kucu uz magistralu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Kod nas je kod Krsta u Bd
Cus 3 sesira u bg, nidje veze, vazda nam je top provod bio tamo, hrana vrhunska, cijene korektne.... zadnji put sam početkom marta bio, baš je top bilo.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nedje u kasno popodne iskocih da se provozam motorom i rekoh ajde da jedem nešto, dje ću što ću, sjetih se Bitrate dje preporuci konobu katunjanka u vr Bandica. Lijepa vožnja do tamo, hrana ukusna domaćini veoma ljubazni, ambijent odlican. Mjesto ce bit bomba kad ugrije u pg. Svaka preporuka, opet ću otići sigurno.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Vidjeh da je @mojsije preporucio pa smo posli da probamo. Picerija Soul Tivat. Odlicne pice. Ja sam uzeo burger picu a supruga breasola&chimichurri. Cista 10. I jedna i druga.
Ako nedje podjete u Igalo, posjetite Twins na setalistu 5 Danica (od Prve banke 150 metara).
Punjene lifnje u teći, pizze. Generalno im je sve dobro i veoma pristojne cijene.
Probah taj burek kod Vukcevica, ljepote ove. Uzme se burek, sjede na klupu i uziva.
Jedini burek od kojeg mi se džigerice prevrću.
mozda ti je do zeluca....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks