Ahahahahaha, propuštih da odgovorim
Zbog toga što si prešo na Preokret moj lični respekt za tebe se samo popravio.
A zbog toga što nisi, kao oni drugi što sam pominjao, za Preokret bio 3-4 dana (mnogo im je 5-6) pa produžio dalje u PES, tek se taj respekt značajno pritvrdio.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
"Preokret" prikuplja potpise za parlamentarne izbore
“Ovo je politička priča koju ćemo graditi zajedno – jer samo tako može biti dugoročno održiva. Uspjeh “Preokreta” znači promjenu političkog sistema na osnovama mjerljivosti i odgovornosti”, navodi se u Tviter objavi tog pokreta.
Kako navode prvi korak je prikupljanje potpisa u četiri grada prve sedmice Podgorica, Bar, Nikšić i Danilovgrad.
“Potrebno je prikupiti oko 4.500 potpisa. Stigle su se promjene, a sad Preokret”, poručuju iz tog pokreta na čijem je čelu Srđan Perić.
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis :: Politika :: "Preokret" prikuplja potpise za parlamentarne izbore
Страдивари рече да ће око 15% гласова добити странке које немају цензус?
ЦГА, Преокрет, СНП, ДХС, СДП ко још спада у ту групу?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Cenzus je koliko, 3% izaslih?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ajde forumasi, svi da damo potpis Srdji. Kad smo mogli Tijani Lopicic i Radu Bojovicu mozemo i ovoj gospodi. Neka se oprobaju neka udju u parlament.
"Ja želim da se djeca slobodno igraju u parkovima, ali moram da kažem da se moja djeca igraju samo u sobi"
Vladimir Novović, SDT
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jedna od najdublje tragičnih rečenica koju sam čuo. I zaista razlog da shvatimo da postoje stvari pored kojih sve političke razlike, profilacije, propaganda, takmičenja i nadgornjavanja, ostaju nebitni sasvim. I da, u odnosu prema njima, ne možemo biti ništa drugo osim svi na istoj barikadi.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Poruka je jaka, sad da je srece da svaki covjek da svoj udio za napredak drustva i da makar baci smece u kontejner i ne parkira na mjesto za invalide i ja sam zadovoljan
Inace Perica bas treba podrzati, covjek prica o realnim stvarima
Takodje zabrinjava me sto vlada ma koja bila nema nikakav plan za nova radna mjesta. Samo kalemi na drzavnu sisu i to je to. Steta sad kad se manje krade nadao sam se ulaganjima ali tesko to moze kad je narod alav i misli samo na svoju guzicu
Gledam eto ovog Novovića. Rizikuje sve. A većina u politici nisu spremni ni procenat popularnosti stranke da žrtvuju, a ne daj boze zivot ili nacin zivota. Taj jaz i praznina izmedju ove dvije krajnosti u politici je ono sto je zapravo zabrinjava u CG. Na kraju ce ga svi oni zamrzjeti jer ne izgledaju lijepo i junacki pored njega. Njegovi “Res, non verba” ih ubiše.
Sent आत्मनः
Last edited by Caesar; 12-04-23 at 08:34.
γνῶθι σαὐτόν
Kako ga gali lomi brat u Dubai, da izduši malo nakon poraza....
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Jesmo li se za ovo borili? Da je on na plazu u dubai a mi ovdje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pa kad ne može na Sveti Stefan a da mu se plebs ne mota oko nogu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Djeluje da je pod stresom. Jedina gora stvar za covjeka je da ga poceraju u neki privatni tropski raj do kraja zivota. A mogao je u Rastoke srecno da zivi do kraja zivota ka covjek. Al ko od maca zivi od maca i umire. Eto mu ga sad.
Sent आत्मनः
Last edited by Caesar; 12-04-23 at 12:03.
γνῶθι σαὐτόν
Novovića znam dok je bio sudija u Višem prevodio sam mu neke predmete oko izručenja, korektan je i žao mi je što mora ovako da strahuje. Btw ovo što Dritan radi samo pravi kontraefekat jer ispada da vrši pritisak na pravosuđe a to je opasan presedan(iako vjerujem da to radi iz dobre namjere), manje više znam sve ove osobe koje se pominju zadnjih dana i stvari nisu baš tako crnobijele kakvim se predstavljaju. Neko ko nije pravnik bi morao malo da pripazi kakve izjave daje.
She is only here to annoy herself!
Nije to samo stvar neznanja, nego promaje u glavi.
Pa ako Lazovic nazove Bakovica, Bakovic dvojicu potcinjenih inspektora, a oni se uloguju na nalog policajke iz Granicne policije koja je na trudnickom.....
Nije bas da nisu znali sta rade, i ako ih uhvate da ce to neko da odbaci "bez udaljene sumLJe" poslije godina "izvidjaja"
Last edited by Hell Raiser; 12-04-23 at 14:00.
Parlamentarna većina ispostaviće Milatoviću novi zahtjev: Zbog borbe protiv mafije odložiti izbore?
Milatović ako dozvoli odlaganje izbora za mene je donji.
Abazovic smislja nacine kako da jos koji put odlozi izbore, ako im jos jednom proda maglu za mene ce biti vrhunski madjionicar posto niti sta konkretno nudi, niti ima prostora za ikakvu konkretizaciju vec samo jos jedno zavlacenje.
Ovdje vise nije pitanje jesi li za ove ili one vec stvaranje legitimne vecine i stabilne vlade kojoj je ovoj drzavi potrebna ma ko je vodio.
Osvježenu većinu to ni najmanje nije sprečavalo, viđećemo kako će se Milatović pokazat.
Otprilike se može naslutiti koje liste će biti na izborima:
- Demokratska Narodna Partija (DNP) + Nova Srpska Demokratija (NSD) + … nema još potvrde
- Demokratska Partija Socijalista (DPS) + … nema još potvrde
- Pokret Evropa Sad (PES) + … vjerovatno samostalno
- Demokratska Crna Gora (DCG) + Građanski Pokret Ujedinjena Reformska Akcija (GP URA) + … nema još potvrde
- Bošnjačka Stranka (BS)
- Albanske partije (manjinski cenzus)
- Hrvatske partije (manjinski cenzus)
- Pokret Preokret
Minimalno će biti osam listi. Šta je sa ostalim političkim subjektima? Pokret za Promjene (PzP) izgleda nije više poželjan na zajedničkoj listi DNP i NSD jer ,,nećemo na listi partije koje samostalno ne bi prešle cenzus” (navodno izjavio Milan Knežević). Ako je zaista tako onda je i ovo zadnji parlamentarni status PzP-a. Socijalistička Narodna Partija (SNP) je u sličnoj situaciji, ali izgleda da će biti na listi sa DNP i NSD jer im je jedina opcija ako ne dogovore tu koaliciju samostalni nastup (DCG neće sa njima u predizbornu koaliciju). Socijal Demokratska Partija (SDP) razmatra dvije opcije, u koaliciju sa DPS-om ili samostalno kao neka alternativa DPS-u. Kako god, zbog toga sto na vrijeme nisu uradili otklon od DPS-a slijedi im sudbina druge frakcije zvane Socijal Demokrate (SD), a to je da djele sudbinu sa DPS-om, odnosno da se utope u isti. Vidim da dosta članova ove dvije partije pristupa Crnogorskoj Građanskoj Akciji (CGA) koja ima mogućnost da bude ta alternativa koja je trebao biti SDP, ali je pitanje imaju li uopšte mogućnosti obzirom da su se kasno pojavili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks