Ne smatram ja Aleksu i Dritana bolidima. Iskreno. Ovdje nema onog gadnog naboja sa pričama o podjelama, samo se izdvaja Knežević sa ovim izlizanim pričama o zastavama, Kosovu....a ovamo 2020 godine potpisali onaj zajednički dokument. Nadam se da će građani dati što veću podršku PES-u.
P.S. Dritan je jedan od najoštroumnijih političara u CG. Izuzetno je inteligentan.
Last edited by Director; 06-04-23 at 20:06.
Kako Aleksa servilnim ocima nonstop gleda put Jakova dok prica. Neprijatno mi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najoštroumnijih? Lik je u ovih dvije i po godine pokazao da je glup. Glup.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja ljudi oplakah kakva emisija..legendarno. Milan me nasmije ponekad baš dobro
Naravno da je glup. Pametan covjek ne bi sebi dozvolio to sto je on sebi dozvolio. Prevario je svakoga sa kim je saradjivao, tako da je unistio sopstveni koalicioni potencijal. Ni rodjena majka mu vise ne vjeruje. Od "tasa na vagi" postao je teret kojeg svi jedva cekaju da se oslobode. Velikim dijelom je doprinio negativnoj precepciji EU u poslednja dva izvjestaja o napretku. I na kraju, kao slag na torti, uspio je da obali svoju partiju ispod cenzusa.
Last edited by VanjaTheMan; 07-04-23 at 00:39.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ne mislim da je u pitanju išta drugo do borba za pozicije unutar raspodjele vlasti. Ogromna boljka u Crnoj Gori od 45-e do danas.
Najzdraviju priču ima PES, samo treba dati šansu da makar počnu bez ovih hijena okolo.
Ljudi, nemamo kad više da tapkamo u mjestu. Dok se trvi o zastavama , pod tepih se guraju raznorazni problemi koji se tiču građana. Nijedna škola nije završena, a obećane su još prije 7 godina. Nijedan dom zdravlja, bolnica vazda u zastoju...Previše kriminalaca unutar sistema kojeg ćemo sa mukom se trsiti, ako se ikad skroz i očisti. Mi smo država sa ogromnim problemima. Iz tog razloga, ko god ne želi da se iz toga izađe, taj jednostavno ne može da se bije u grudi i kune patriotizmom, jer se ođe sve pretvorilo u ebeni interes.
Ovo niko nije slusao Dritana da fali ljudi u POLICIJI, da vlada birokratska mafija cak i u policiji, da od 60 ljudi u sektoru imas 10 koji stvarno rade i doprinose ostali su paraziti, da ih zakon o radu stiti... da imas nesposobne sindikate....
onda koliko se dade zaključiti svi digose ruke od 3, od 2 prsta samo ekonomija ,jacanje plate bla bla cak i Vucic je preuzeo taj program Evrope sad eno najavljuje penzije od 450 eura i on i plate.....
Najmeksi je bio Jakov ili mozda najmudriji ovi sebe ko kuči isfališe, bez cetinjske zavisti i ljubotinjske ljubomore
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Jakov je bio najkonkretniji po meni i najmilije ga slušat. Nekako mi je odavno postalo seljacki grananje rukama i podizanje tonova u pričama političara kako bi ostavljali utiske. Jbt nije emisija reflektor miting na trg. Doduše sinoć sam se baš ismijao ali opet Jakov najbolji utisak.
Od cijele emisije i dalje mi ostaje utisak da nikad izvještačenog Aleksu ne bih mogao glasat... ne mogu slušat one naučene izvještačene rečenice populizma i demagogije.... od njega je po tom pitanju jedino gori momo koprivica koji uzme jednu rečenicuwpa je reciklira i ponavlja kao izgrebana ploča po pola sata...
Što se ostalih tiče, raduje me što ćemo imati jaku 2/3 vladu koja će nas uvesti u EU. Dritanu bih dao MUP i policiju jer vidim da je zapeo oko toga, naravno bez onog penala Adžića.
Last edited by lucke91; 07-04-23 at 07:06.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Emisija direktno
Gledajte Vanju Valovic kako gazi predstavnika vlade
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
ali njegove facijalne ekspresije na kraju: dobro je, stćra, oli batalit vise
nothing comes from violence and nothing ever could
A što će kukavac. Vanja kad ufati da bičuje jezičinom, brije i šiša do glave sagovornike, nema druge bez da čeka kraj emisije, da se iz te centrifuge 1400 izađe iole normalan
Kakve desetine hiljada blavora radi u drzavnu upravu, cudi me da 10 puta do sad nismo bankrotirali.
Ako prodjemo test sa Demokratama i DFom, onda ce ova nasa mala sve izdrzat.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kakva steta sto Vanja Calovic nije premijer.
To je jedina osoba u CG koja godinama NE MIJENJA pricu i stavove.
A dovoljno je ostra da bi insistirala na sprovodjenju svega naumljenog. Bez politicarenja i palamudjenja.
Dritan radi nesto, ali se gubi, nema tu ostrinu, balansira previse.
Na celu drzave je potrebna Britva. Ne korumpirana britva aka boss mafije, nego ovakva zenska Britva koja ce da sijece korov bez milosti.
Koju ce svi da mrze kao strogu uciteljicu.
Zena mi izgleda pravedna i ispravna. To je danas rijedak kvalitet.
Last edited by Kliker17; 11-04-23 at 09:55.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ne čuh nikada neku argumentovanu priču koja bi dovela u pitanje Vanjin integritet i ispravne stavove. No, neki koji je bolje od mene poznaju tvrde da bi istovremeno otvorila 100 frontova i da nema tih organa i institucija koji bi mogli sve to ispratiti.
Nije isto donositi odluke i voditi drzavu, porodicu, preduzece ili analizirati necija djela ili nedjela. Premijer mora biti dobar menadzer, dimacin a i dobar analiticar a i da dobro balansira. Uspjesni menadzeri, vec dokazani treba da vode ekonomiju drzave. Ako imamo takvih. Mada na Balkanu to prvo Amerika mora da aminuje, ne pitamo se previse...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Mickey aka "prevara"![]()
Ovaj djurovic je rodjen da ga neko razvali od samara,
Ovako razgovarati sa gostima
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks