Odličan Brane, mogao je da preskoči crkvu ali jbg kada je neko nepresušan izvor inspiracije baš u temama oko nelegalne gradnje, tako da mu se oprašta.
Još jednom, odličan.
Last edited by Markys; 06-04-23 at 05:46.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sustina svega, ne politickog vec zivotnog, pitanje svih pitanja - Sta ako Milova po svemu sudeci nelegalna imovina - ne bude srusena, pored svih pravnih osnova za to?
Ovo je pitanje za svakog gradjanina CG, sociolosko, psiholosko, univerzalno vrijednosno - Sta onda?!
Sta onda sa Abazovicem, sta sa Novakovic-Djurovic, a sta sa gradjevinsko-urbanistickim inspektorom?
Odgovor je jasan, istovremeno i jeziv - Nista.
E zbog toga Nista, mi lezimo pod rusevinama urusene Crne Gore..
Jos da reknem..
Gane do suza saosjecajna empatija pojedinih ovijeh dana koji ovako nekako logiciraju - "Milo ti si goMno, ali ima nas desetina i desetina iljada goMana u CG, istih kao ti, pa sto bi se mi bas zalijetali na tebe, a ne na druge, a i na sebe?!"
Jezivo..ovo je za ozbiljno sociolosko-filosofsku polemiku, bez ironije, veoma inspirativan pristup i stav..To je ono sto godinama pricam, mi i Milo Dj. smo slicniji no sto bi sceli da budemo..
Oprosti mi papee, sve te grube ricii,
i moj zivot sada na tvoj zivot slici,
oprosti mi papee, sad razumin tebe,
gledan tvoju sliku, gledajuci sebe..
oprosti mi pape..
Last edited by Platinum; 06-04-23 at 06:05.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Kako moze Mikanova kuca da se rusi kad se Mitroviceva izdaje, Kako njegovu da ruse kad ce doci 100 000 ilegalnih kucana sa kakaricke ,dajbabske, murtovinu,zete,zlatice klikovaca,niksicana .....
Pa jel to Šilerova kuca nije! Šilerov je sistem dje se glava zamijeni za dvije tuđe....
Nek pausalno oderu prvo banke za extraprofit dje su maheri Prva CKB i puleni nek se tu odere za 300,400 milki u budzet pa sa andjelima redom
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 06-04-23 at 06:08.
Ja ne znam kako ce se ovaj odvojiiti od fotelje.
Abazović: Đukanovićeva ostavka očekivana
https://www.cdm.me/politika/abazovic...vka-ocekivana/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo sam odavno pretpostavio
https://www.vijesti.me/v/651094?utm_..._share_counter
Nije samo to u pitanju nego manje zemlje uvijek budu poligon za testiranje, zarad sljedećih planova. Pretpostavio sam da su sljedeće "destinacije" BiH i Srbija od samog početka. BiH je nagrđena korupcijom , ako ne i više od nas, a zanima me kakav će biti razvoj situacije u Srbiji, s obzirom da su tamo najveće pare u igri i da su mnogi ovdje i iz regiona isprepletani...
Kako su se davali krediti Edinu Kolarevicu (sestric Milov) od strane IRF-a
Interesatno
Ljude kao sto su ova Irena treba ohrabriti da pricaju, svakako imaju stosta zanimljivo za reci.
Gleam Komnenica...ovi su se vec posvadjali![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks