Page 69 of 70 FirstFirst ... 1959656667686970 LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 1741

Thread: Predsjednički izbori - drugi krug - 02.04.2023.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Strane kreditore ne interesuje da li smo mi tu, ili ne, i kako cemo mi da zivimo, i hocemo li biti medju zivima uopste. Za multinacionalni kapital je bitan samo profit, covjek je potrosna roba. Cak im je to i benefit da nas nema sto prije, jer mogu lako da nas zamijene ako im treba radna snaga.

E ovo gore je zasto su Rodney, Del Boy i kompanija dovedeni. To se odmah znalo cim je doslo zaduzenje od milijardu EUR bez ikakve naznake bilo kakvog plana razvoja. Zivi bili pa vidjeli.
    Hvala ti na detaljnom odgovoru, dakle zaista u neku ruku isti scenario kao sa DPS lopovima. Nemoj zamjeriti, ali meni i dalje ne pije vodu da bi taj "upravljač" bio toliko ravnodušan prema sudbini domicilnog stanovništva. Ipak, naseliti jedan ne baš gostoljubiv za život kraj potpuno novim stanovništvom ne djeluje mi realno. Pa mora i za takve da se napravi neko podsticajno okruženje za život, ko će da dođe da živi u ovakav post-apokaliptični scenario koji si opisao?

Ali hajde evo da kažemo da je trošenje kredita na investicije jedini ispravan put. U šta da investira vlada? Šta je to sa čime mi možemo danas da izađemo na svjetsko tržište i budemo konkurentni? Da li se može uopšte mentalitet našeg naroda promijeniti, jasno nam je svima da je dostina navikla da leži i da ne radi ništa, a da ponešto ipak kaplje - ili i u toj situaciji treba da pričamo o dovođenju radnika sa strane, kao što je često slučaj već godinama u turizmum, jer domaći neće da rade?

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Iako je sve već jasno, mali doprinos temi. DIK utvrdio preliminarne rezultate.

DIK utvrdio privremene rezultate: Milatović osvojio 58,88 odsto glasova, Đukanović 41,12

Milatović je dobio 221.592 glas, a Đukanović 154.769

Državna izborna komisija (DIK) utvrdila je na večerašnjoj sjednici u Podgorici privremene rezultate juče održanog drugog kruga predsjedničkih izbora.

Prema privremenim rezultatima, novoizabrani predsjednik i jedan od lidera Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović osvojio je 58,88 odsto glasova, odnosno 221.592 glasa, dok je šef Demokratske partije socijalista (DPS) i odlazeći predsjednik države Milo Đukanović dobio 41,12 odsto glasova, odnosno 154.769 glasova.

Na izborima je, kako je saopštio predsjednik DIK-a Nikola Mugoša, glasao 380.281 birač, a važeći je bio 376.361 glasački listić.

Biračko pravo imala su 542.154 građanina.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    365
    Thanked in
    221 Posts

Quote Originally Posted by cgorac View Post
    Hvala ti na detaljnom odgovoru, dakle zaista u neku ruku isti scenario kao sa DPS lopovima. Nemoj zamjeriti, ali meni i dalje ne pije vodu da bi taj "upravljač" bio toliko ravnodušan prema sudbini domicilnog stanovništva. Ipak, naseliti jedan ne baš gostoljubiv za život kraj potpuno novim stanovništvom ne djeluje mi realno. Pa mora i za takve da se napravi neko podsticajno okruženje za život, ko će da dođe da živi u ovakav post-apokaliptični scenario koji si opisao?

Ali hajde evo da kažemo da je trošenje kredita na investicije jedini ispravan put. U šta da investira vlada? Šta je to sa čime mi možemo danas da izađemo na svjetsko tržište i budemo konkurentni? Da li se može uopšte mentalitet našeg naroda promijeniti, jasno nam je svima da je dostina navikla da leži i da ne radi ništa, a da ponešto ipak kaplje - ili i u toj situaciji treba da pričamo o dovođenju radnika sa strane, kao što je često slučaj već godinama u turizmum, jer domaći neće da rade?
    Zasto ne bi bio ravnodusan. Kad je profit u pitanju, ti 'upravljaci' gaze preko miliona i milijardi ljudi, sto bi mi bili izuzetak. To gore nije apokalipticni scenario, to je stvarnost. Svijet se krece mnogo brze nego sto mi mislimo, i niko nece nas cekati da mi sagledamo siru sliku, i da konacno mucnemo tikvom.

Sto se tice investicija, po meni bi to bila teska industrija prvo - celik, legure celika, dizajn/izrada alata za obradu istih. Zatim teske gradjevinske masine, jer gradjevinarstvo je sektor u kojem uvijek postoji potraznja za masinama, pogotovo ako znas da napravis kvalitetnu, izdrzljivu masinu. Uz to brodogradnja, i dizajn/izrada luksuznih plovila. Zatim IT/informacioni/TK sektor. Poljoprivreda, i na kraju turizam, koji ce da se naslanja na sve to. Naravno izgradnja puteva, i aerodroma iz budzeta na osnovu profita iz svih tih grana, kako bi mogla zemlja da se gradi kao trgovinski centar/cvoriste. Kad sve to zaokruzis dobijes ozbiljan posao. Prica da domaci nece da rade je samo stereotip, hoce ljudi da rade, ali hoce da rade za poslodavca koji se odnosi prema njima sa postovanjem, daje im zaradu od koje mogu da zive, i radno mjesto na kojem se nece osjecati kao robovi. Svaki posao se da nauciti, i vjestine/znanje se mogu steci. Bitno je samo poceti. Trosenje kredita na tekucu potrosnju nije pocetak, nego kraj, i bojim se da se nece mnogo prilika pruzati za popravku, ako se pruzi i jedna vise.

4. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Evo gledam malo rezultate...Tuzi sam namjerno gledao, zbog poznatog marifetluka iz prvog kruga

U Tuzima...cca 750 glasova manje Jakov nego Aleksa, Manda i Jakov zajedno u 1. krugu

Interesantan mi je i NK, DPS skočio sa cca 13.3k na skoro 17k...što je nerealan skok složićemo se.

E zamislite koliko stvarno imaju DF+SNP+Dajko+Milača

Još sad kad su im glasači izgubili nevinost pa prvi put zaokružili Jakova. Drugi put lakše ide.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Тузи су јасне, ДПС или прије Ђељошај позајмио 700-800 гласова Мандићу.

Поздрав за Колашин и Мојковац који су у другом кругу дали мање гласова Милу него у првом кругу Милу, Драгињи и Јоџиру.

Мањинске општине (Улцињ, Тузи, Гусиње, Плав, Рожаје и Петњица) су у другом кругу Милу дале око 9000 нових гласова (ја сам помињао максималну цифру од 16.000) колики дио овог броја је дијаспора? Тојест ако је Мило у другом кругу добио 20.000 више гласача него у првом кругу, колико је могући број дијаспоре који је дошао да га гласа, 5-10-15 хиљада? Колико је то у мандатима скупштинским?

У четвртак код комненића, бешић спомену да дијаспоре са правом гласа има око 60.000 док је ненезићка из цемија спомињала неке бајке од мало преко 100.000.
    Last edited by Mstislav; 03-04-23 at 22:55.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Sto se tice investicija, po meni bi to bila teska industrija prvo - celik, legure celika, dizajn/izrada alata za obradu istih. Zatim teske gradjevinske masine, jer gradjevinarstvo je sektor u kojem uvijek postoji potraznja za masinama, pogotovo ako znas da napravis kvalitetnu, izdrzljivu masinu. Uz to brodogradnja, i dizajn/izrada luksuznih plovila. Zatim IT/informacioni/TK sektor. Poljoprivreda, i na kraju turizam, koji ce da se naslanja na sve to. Naravno izgradnja puteva, i aerodroma iz budzeta na osnovu profita iz svih tih grana, kako bi mogla zemlja da se gradi kao trgovinski centar/cvoriste. Kad sve to zaokruzis dobijes ozbiljan posao. Prica da domaci nece da rade je samo stereotip, hoce ljudi da rade, ali hoce da rade za poslodavca koji se odnosi prema njima sa postovanjem, daje im zaradu od koje mogu da zive, i radno mjesto na kojem se nece osjecati kao robovi. Svaki posao se da nauciti, i vjestine/znanje se mogu steci. Bitno je samo poceti. Trosenje kredita na tekucu potrosnju nije pocetak, nego kraj, i bojim se da se nece mnogo prilika pruzati za popravku, ako se pruzi i jedna vise.
    To je manje-više ta priča koja se vrti svima nama starijima po glavi: vratiti se na ono što nam je dobro išlo u vrijeme socijalizma. Ne znam, u velikom je zaostatku ex-YU prostor, a pogotovo Crna Gora, u odnosu na to vrijeme... Pogoni bi morali da se postavljaju od nule. Kadra nema, ne znam npr. upisuje li MTF ikoga na metalurgiju uopšte. Tržište je već popunjeno uveliko, željezara u Nikšiću je propala, mada je pravila baš te kvalitetne legure o kojima pričaš, upravo zato što je izgubila ex-YU tržište, prevashodno vojne industrije. Radoje Dakić je dobro poslovao sa tim građevinskim mašinama, ali ako se ne varam sve je to rađeno po stranoj licenci (Leitner?), čisto sumnjam da bi danas neka firma tek tako dala licencu, bez masnog udjela u preduzeću i profitu. Što se IT sektora tiče, to je moj domen, i odmah ti mogu reći da su to bajke koje sebi pričaju sve nerazvijene zemlje, tipa - vidite kako su nam đeca talentovana, mi ćemo biti nova Irska. Ne ide to tako, za ozbiljne IT poslove danas je potrebno ozbiljno obrazovanje, između ostalog i ozbiljno znanje matematike, a kod nas pročitah prije neki dan na republičkom iz matematike nisu imali nikoga da je uradio ni za treću nagradu. Na mrčenom UCG sam i ja diplomirao, i to davno prije Bolonje, i tada je bio tuga živa, tek sad mogu misliti na šta liči. Za turizam ćemo se vjerujem složiti i da je obala već uveliko devastirana, a da je stanje potpuno haotično: nešto hotela koji baš pucaju na platežne goste, ali većina smještaja ipak okrenuta slabo platežnim gostima iz regiona, sve to zaostavština još iz 90-tih, ne mijenja se to preko noći. Tako da, sve u svemu nijesam ubijeđen da bi jedan ovako koncipiran "Maršalov plan" uspio.

7. The Following User Says Thank You to cgorac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by cgorac View Post
    a kod nas pročitah prije neki dan na republičkom iz matematike nisu imali nikoga da je uradio ni za treću nagradu. Na mrčenom UCG sam i ja diplomirao, i to davno prije Bolonje, i tada je bio tuga živa, tek sad mogu misliti na šta liči
    Imao sam priliku igrom slučaja da se upoznam sa nekim zadacima koji su bili na tom takmičenju djece OŠ i mogu samo da kažem da bi i oni sa matematičkog fakulteta slično prošli sa poenima kao i djeca. To je iskren da budem nešto najsramnije što sam vidio do sada, a tiče se klasičnog iživljavanja nad djecom. Među tom djecom koja su bila na takmičenju ima izuzetnih matematičara , bilo ih je uvijek u CG ali kad imamo bolesnike za profesore, onda imamo ovu situaciju da od 100 maksimalnih bodova, najbolji osvoji 33(mislim da je deveti razred u pitanju). To će nekome da služi da kaže kako djeca nemaju pojma, a volio bi da neđe objave te zadatke sa takmičenja.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

republičko za 4. srednje iz informatike u Ulcinju maj 2000. godine, ja uradio 2 od 3 zadatka i vratio se sam nekakvim kombijem pa vozom za PG jer sam bio crkao pošto smo mlatili po bungalovima svu noć prije toga, došli rezultati ja osvojio 60 poena ostali 5-6 njih svi tačno 0
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

I ti bi osvojio 0 da nisi mlatio po bungalovima.Ovako si odradio pre party,pretpostavljam s alkoholom i eto recepta

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Juče i danas prelistavam komitske dps spodobe na fb, twiter, forum itd, čitam tekstove na anteni m, portal analitika, cdm, gledam gradsku tv, tv e, itd...

Uživam u žalopojkama, kuknjavi, lelekanju kvazi pripejd patriota koji su ostali bez korita.

Jakove hvala ti za ovo nama dato uživanje gledamo agoniju raznih spodoba tipa šukovića, zlatka vujovica, gjanera, twiter komita, čanaka, ANALitičara itd ostale balafurdije koja je ostala bez funkcija, dotacija, namještenih poslova itd
    Last edited by lucke91; 04-04-23 at 07:44.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

12. The Following 4 Users Say Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

И ја сам грешан по том питању, пијан сам ових дана од комитских суза.....
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

14. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Imao sam priliku igrom slučaja da se upoznam sa nekim zadacima koji su bili na tom takmičenju djece OŠ i mogu samo da kažem da bi i oni sa matematičkog fakulteta slično prošli sa poenima kao i djeca. To je iskren da budem nešto najsramnije što sam vidio do sada, a tiče se klasičnog iživljavanja nad djecom. Među tom djecom koja su bila na takmičenju ima izuzetnih matematičara , bilo ih je uvijek u CG ali kad imamo bolesnike za profesore, onda imamo ovu situaciju da od 100 maksimalnih bodova, najbolji osvoji 33(mislim da je deveti razred u pitanju). To će nekome da služi da kaže kako djeca nemaju pojma, a volio bi da neđe objave te zadatke sa takmičenja.
    Mene kad je kacilo takmicenje u srednoj, iz programiranja, zadaci su bili sa vjezbi/kolokvijuma etf-a. Vjeovatno su slicne stvari i za matematiku. Tad je od nas 15, samo dvoje imalo preko 0 bodova.
    Moze se reci da sam bio treci.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Obrnuto. Moramo se navikavati da smo 1.000 km duboko u interesnoj sferi NATO u prvim fazama novog Hladnog rata. I da možemo da funkcionišemo samostalno samo u okvirima strogo određenih granica - dok se bavimo striktno unutrašnjim stvarima, ne pravimo cirkus i izazivamo incidente. I to prvi DF mora da shvati - da se svaki put kad njihove vođe daju prorusku izjavu odmiču još korak dalje od vlasti.

Taman kao da u Osetiji neko pokuša da vodi pro-NATO politiku. Iste su ti šanse da dođeš na vlast.
    Ja bih zaista volio da vidim scenario u kome će DF imati 15+% sa kojima će činiti prevagu nad DPS i pristati da ostanu van Vlade na zahtjev vojnih alijansi i ambasada spolja.
    Ostaviti DF van MO i MVP mogu da shvatim i to je dio ovoga što spominješ.
    Ali svi ostali ustupci sa njihove strane bi ih svrstali u kategoriju kompletnih idiota.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    И ја сам грешан по том питању, пијан сам ових дана од комитских суза.....
    Stid me malo da priznam... Ljubo je isto dobar na šte srca, ne počinjem dan bez njega.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Ja bih zaista volio da vidim scenario u kome će DF imati 15+% sa kojima će činiti prevagu nad DPS i pristati da ostanu van Vlade na zahtjev vojnih alijansi i ambasada spolja.
    Ostaviti DF van MO i MVP mogu da shvatim i to je dio ovoga što spominješ.
    Ali svi ostali ustupci sa njihove strane bi ih svrstali u kategoriju kompletnih idiota.
    Da su se oni razumno ponašali odavno bi bili svakome prihvatljivi kao dio vlade. Ali ono što su radili na unutrašnjem polju: masakriranje Zdravka, pa onda prećutni dil sa Dritanom i njegovom vladom, pa dil sa DPS da se eliminiše Spajić... Pa na spoljašnjem polju dajući pro-ruske izjave i gurajući Amerikancima prst u oko, pa insistirajući da partijske vođe, koje je Zapadu najteže progutati, budu ministri odmah...

Da se tu imalo razuma pa da se 2020. krenulo sa ovom sadašnjom Mandićevom "mir, mir, mir, niko nije kriv" kampanjom. Da se imalo odgovornosti pa možda (o užasa) neka žrtva napravi za svoju partiju pa da okamenjeno vođstvo ustupi mjesto nekom novom licu. Eno im ga JBB ili Leposavić... ili Feđa Pavlović, koji je pametniji od zajedničke sjednice glavnog i izvršnih odbora.

Ne bi trebalo čak ni sve to, dovoljno bi bilo jedan od tih uslova da se ostvari pa da par ministara iz DF uđu u vladu, ponašaju se profesionano pola godine - godinu, pokažu svakome da nisu babaroge kakvim ih je DPS predstavio niti ludaci kakvim ih neke ambasade predstavljaju. Onda bi imali puno pravo da traže rekonstrukciju u skladu sa skupštinskom zastupljenošću i niko ne bi imao šta na to da kaže.

Ali eto, doguraše sebe do situacije gdje ih masovno percipiraju u CG kao jedva malo manje štetne od DPS. Van CG kao daleko štetnije. Gdje sjutra zavise od PES hoće li ih pustiti u vladu, i gdje ako im donesu listu kandidata sa ludim Medom i sličnim univerzalnim genijima cijela Crna Gora (i većina glasača DF) će aplaudirati mandataru što ih odbija.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Da su se oni razumno ponašali odavno bi bili svakome prihvatljivi kao dio vlade. Ali ono što su radili na unutrašnjem polju: masakriranje Zdravka, pa onda prećutni dil sa Dritanom i njegovom vladom, pa dil sa DPS da se eliminiše Spajić... Pa na spoljašnjem polju dajući pro-ruske izjave i gurajući Amerikancima prst u oko, pa insistirajući da partijske vođe, koje je Zapadu najteže progutati, budu ministri odmah...

Da se tu imalo razuma pa da se 2020. krenulo sa ovom sadašnjom Mandićevom "mir, mir, mir, niko nije kriv" kampanjom. Da se imalo odgovornosti pa možda (o užasa) neka žrtva napravi za svoju partiju pa da okamenjeno vođstvo ustupi mjesto nekom novom licu. Eno im ga JBB ili Leposavić... ili Feđa Pavlović, koji je pametniji od zajedničke sjednice glavnog i izvršnih odbora.

Ne bi trebalo čak ni sve to, dovoljno bi bilo jedan od tih uslova da se ostvari pa da par ministara iz DF uđu u vladu, ponašaju se profesionano pola godine - godinu, pokažu svakome da nisu babaroge kakvim ih je DPS predstavio niti ludaci kakvim ih neke ambasade predstavljaju. Onda bi imali puno pravo da traže rekonstrukciju u skladu sa skupštinskom zastupljenošću i niko ne bi imao šta na to da kaže.

Ali eto, doguraše sebe do situacije gdje ih masovno percipiraju u CG kao jedva malo manje štetne od DPS. Van CG kao daleko štetnije. Gdje sjutra zavise od PES hoće li ih pustiti u vladu, i gdje ako im donesu listu kandidata sa ludim Medom i sličnim univerzalnim genijima cijela Crna Gora (i većina glasača DF) će aplaudirati mandataru što ih odbija.
    Vidi, ja ne ulazim u to da li neka politička grupacija koja je izašla na izbore za predsjednika ili Skupštinu vodi validnu politiku i kako ko koga percipira.

Svaka partija vodi validnu politiku ako je registrovana, pa čak i one koje su očigledno kriminalne od glave do pete.

Ja samo razmišljam o scenariju u kome se ta validna politika istiskuje nakon osvojenih procenata koji im daju birači, a koji su dovoljni za ulazak u Vladu.
    To je oprobano sa Vladom iz 2020. Sounds Good, Doesnt Work.

Na kraju krajeva, uvijek postoji opcija koalicije ostalih sa DPS - što je takođe validno, ali samo u slučaju da se takva mogućnost najavi u predizbornoj kampanji.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Mene kad je kacilo takmicenje u srednoj, iz programiranja, zadaci su bili sa vjezbi/kolokvijuma etf-a. Vjeovatno su slicne stvari i za matematiku. Tad je od nas 15, samo dvoje imalo preko 0 bodova.
    Moze se reci da sam bio treci.
    Ovdje nije slučaj vjeruj mi. Garantujem da većinu zadataka niko iz matematičke gimnazije ne bi riješio do kraja kakvi su bili na ovom takmičenju. Takvi kriterijumi davanja neadekvatnih zadataka karakteriše mnoge bolesnike iz nastavnog kadra. Ja ne znam koliko zadataka iz zbirki odradim vježbajući sa djetetom, pratim rad jedne nastavnice i zadatke koje rade na časovima i kako ih gazi na pismenim zadacima đe ništa slično nikad ne provježba sa njima na časovima. Važno je da ona drži "kriterijum" . Nešto tu ne štima očigledno u samoj nastavi, različitim pristupima ,kriterijumima...

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Vidi, ja ne ulazim u to da li neka politička grupacija koja je izašla na izbore za predsjednika ili Skupštinu vodi validnu politiku i kako ko koga percipira.

Svaka partija vodi validnu politiku ako je registrovana, pa čak i one koje su očigledno kriminalne od glave do pete.

Ja samo razmišljam o scenariju u kome se ta validna politika istiskuje nakon osvojenih procenata koji im daju birači, a koji su dovoljni za ulazak u Vladu.
    To je oprobano sa Vladom iz 2020. Sounds Good, Doesnt Work.

Na kraju krajeva, uvijek postoji opcija koalicije ostalih sa DPS - što je takođe validno, ali samo u slučaju da se takva mogućnost najavi u predizbornoj kampanji.
    Zamisljam tu reakciju njihovih birackih tijela...da DPS i DF dogovore predizbornu koaliciju.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    U pravu si, izvinjavam se što sam to pomenuo, nije fer prema djeci uzimati taj podatak zdravo za gotovo. Nezavisno od toga, ponavljam da znam iz prve ruke kako stoje stvari. Na čitavom ex-YU prostoru, pa tako i u CG, nismo nikakvi Bogom dani talenti za IT da bi mogli u ovom trenutku da baziramo budućnost na tome. Plus, IT-jevci su valjda najmobilniji dio radne snage današnjice, dovoljno je malo nešto da im krene uz nos, i oni odoše tamo gdje percepiraju da je bolje. Tako da su takvi planovi, ma koliko deklarativno fino zvučali, na klimavim nogama.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Zamisljam tu reakciju njihovih birackih tijela...da DPS i DF dogovore predizbornu koaliciju.
    Objektivno gledano, ako PES najavi otkačinjanje DF za Parlamentarne, takva koalicija je itekako izgledna u vidu neke postizborne muljaže i prevare birača. Ne bi bilo prvi put.

Nema opasnije životinje od pacova satjeranog u ćošak.

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,581
    Thanked in
    787 Posts

Ako zna neko dje se mogu pogledat rezultati izbora po biračkim mjestima?
    Link ako moze hvala unaprijed.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ne bi to bilo ni prvi (ratovi 90-tih) ni drugi (vlada sa kraja 90-tih) put da su istoj koloni. Stara ljubav zaborava nema.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    45 Posts

Poruka Milatoviću od "analitičara" na režimskom mediju u Srbiji
    "Ono što mi smeta jeste što nije rečeno malo bratskije, prijateljskije, rođačkije o Srbiji. Šta ide u Brisel. A u Beogradu?"
    "Ma nema "po celoj regiji", nego će prvo u Beograd, pa će posle Beograda ići gde god hoće."
    https://mobile.twitter.com/sergioni0...92384086220800
    Last edited by bigic; 04-04-23 at 11:44.

Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    436
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Juče i danas prelistavam komitske dps spodobe na fb, twiter, forum itd, čitam tekstove na anteni m, portal analitika, cdm, gledam gradsku tv, tv e, itd...

Uživam u žalopojkama, kuknjavi, lelekanju kvazi pripejd patriota koji su ostali bez korita.

Jakove hvala ti za ovo nama dato uživanje gledamo agoniju raznih spodoba tipa šukovića, zlatka vujovica, gjanera, twiter komita, čanaka, ANALitičara itd ostale balafurdije koja je ostala bez funkcija, dotacija, namještenih poslova itd
    Анђели с тобом брате Lucke91. Ukucajte u pretragu njegov nick, okrenite točak istorije, koja metamorfoza, nova vrsta kameleona, Čarls Darvin da je živ pozabavio bi se njegovom evolucijom

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    Last edited by isnogood; 04-04-23 at 11:58.

29. The Following 2 Users Say Thank You to isnogood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

The north remembers @lucke91

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

https://m.cdm.me/politika/bs-milatov...enje-bosnjaka/

A sta ga boli k.... kako ce steci povjerenje Bosnjaka kad su Srbi vecina, a njihovo povjerenje ima jer im titra i sad moze da radi sta hoce

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Last edited by Tripleta; 04-04-23 at 12:24.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Page 69 of 70 FirstFirst ... 1959656667686970 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)