Page 60 of 70 FirstFirst ... 1050565758596061626364 ... LastLast
Results 1,476 to 1,500 of 1741

Thread: Predsjednički izbori - drugi krug - 02.04.2023.

Thanks Thanks Given 
    1,386
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Izdrži

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    Meni ni iz dzepa, ni u dzep

Samo bi volio da se postuje drzava u kojoj zivis, a ne bilo kakva druga.

2. The Following User Says Thank You to HaRRyy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Evo vec krecu sa porukama da na sljedecim izborima pobijede DPS i oslobodimo se stega rezima. Pakao. Ovi ce stvarno narednih deset godina da obaraju rezim na svakim izborima

4. The Following 3 Users Say Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Platinum View Post
    Ali prica o posljednjem diktatoru u Evropi..

Lose. Mnogo lose. I mnogo netacno.

Dobro bi bilo da je tako, ali nije nazalost.
    netačno? čovjek je nenormalno i katastrofalnom politikom insistiranja na davno prevaziđenim podjelama doveo državu na rub građanskog rata, nazivao pola države ludacima, izdajnicima ljude koji misle drugačije, kupovao poslanike i odbornike, hapsio privodilio neistomišljenike političke, sabotirali sopstvene građane zbog naconalnih i vjerskih razlika, potkupio i podredio kompletan pravosudni/policijski aparat , i dok se on i njegovi najbliži vlasnici svega vrijednog u državi, sa nebrojeno mnogo biznisa involvirani u svaki posao gdje su zarade zagarantovne, od minihidroelektrana, zgrada na elitnim lokacijama, hotela i tek će se saznati čega još, onako odnarođeni u nepravedno stečenom kapitalu rasipali i bahatili u bogatstvu narod je grcao u dugovima sa najmizernijem primanjima u okruženju...? i nekome još nije jasno zašto ga je narod ispratio onamo še je trebao da ga isprati odavno

6. The Following 5 Users Say Thank You to Slartibarfast For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Razvedrite se DPS drugari, dobro je ovo i za vas.

Ne dugujete vise nista DPSu.
    Bićete ponosni na sebe kad na sljedeće izbore glasate koga vi ocete a ne koga morate.

8. The Following 7 Users Say Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    101
    Thanked in
    52 Posts

Quote Originally Posted by FoSte95 View Post
    E pa svaka vam čast braćo crnogorci, prodadoste državu za 250€, aferim. Sad se fino naviknite da budete politički korektni i crnogorsku zastavu vežite sa trobojkom, a 21. maj proslavite skromno, nema potrebe za nekim većim slavljem da se ne naljute DFovci. Još kad u junu uzmu 2/3 skupštine pa vam počnu Ustav mijenjati hohoho.
    Uživajte šta da vam kažem
    Fala brt

10. The Following 3 Users Say Thank You to LazarusNk For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by HaRRyy View Post
    Meni ni iz dzepa, ni u dzep

Samo bi volio da se postuje drzava u kojoj zivis, a ne bilo kakva druga.
    Mnogi bi rekli da je bas ovo nocas definicija postovanja drzave...

Eh...sto ti je stvar perspektive.

12. The Following User Says Thank You to Rigodo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    614
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Neka je sa srećom, samo kad bi i ovaj DF makli sa scene pa da pocinemo.

I neko rece, mi smo poslodavci ne oni. Samo olovkom nove cim ne budu valjali ovi... Osvijesti se Crna Gorooo

14. The Following 2 Users Say Thank You to Winamp For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Slartibarfast View Post
    netačno? čovjek je nenormalno i katastrofalnom politikom insistiranja na davno prevaziđenim podjelama doveo državu na rub građanskog rata, nazivao pola države ludacima, izdajnicima ljude koji misle drugačije, kupovao poslanike i odbornike, hapsio privodilio neistomišljenike političke, sabotirali sopstvene građane zbog naconalnih i vjerskih razlika, potkupio i podredio kompletan pravosudni/policijski aparat , i dok se on i njegovi najbliži vlasnici svega vrijednog u državi, sa nebrojeno mnogo biznisa involvirani u svaki posao gdje su zarade zagarantovne, od minihidroelektrana, zgrada na elitnim lokacijama, hotela i tek će se saznati čega još, onako odnarođeni u nepravedno stečenom kapitalu rasipali i bahatili u bogatstvu narod je grcao u dugovima sa najmizernijem primanjima u okruženju...? i nekome još nije jasno zašto ga je narod ispratio onamo še je trebao da ga isprati odavno
    Ajde jadan, ne troši energiju. Kad treba poslije svega što su radili da im se pojašnjava...kakva karma, vatromet ispred toloških apartmana đe žive najplaćenije mikaševe sluge.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by FoSte95 View Post
    E pa svaka vam čast braćo crnogorci, prodadoste državu za 250€, aferim. Sad se fino naviknite da budete politički korektni i crnogorsku zastavu vežite sa trobojkom, a 21. maj proslavite skromno, nema potrebe za nekim većim slavljem da se ne naljute DFovci. Još kad u junu uzmu 2/3 skupštine pa vam počnu Ustav mijenjati hohoho.
    Uživajte šta da vam kažem
    250 eura mjesecno vs 100 eura na 4 godine, nije los dil, ako DPS da bolji glasam ih na sledece izbore.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

od početka devedesetih do danas red euforije pa red razočaranja...narod isto kao heroinski zavisnik
    She is only here to annoy herself!

19. The Following 4 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ajde jadan, ne troši energiju. Kad treba poslije svega što su radili da im se pojašnjava...kakva karma, vatromet ispred toloških apartmana đe žive najplaćenije mikaševe sluge.
    eto taman tako, ovo što je nas pojahalo 30 godina, pa ovo ne bi preko godine dana moglo opstat niđe na svijet , predsjednikov sin prijavljuje profit od 5 miliona a otac drži slovo o moralu i patriotizmu, dofati se Rusije i u 21 vijeku u predsjedničkoj kampanji priča o antifašizmu , dok je minimalna zarada 190 eura potrošačka korpa 7 stotina, i neko veli nije mi jasno kako je izgubio

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Kako kiśeo osmjeh Mandića. Na silu se smije.

Aaaaaa eno ga i Zdravinjo.
    A što je fora sa Zdravinjom pa je kao smiješno? Sasvim ok kao čovjek. Bilo je lijepo vidjeti i njega i mnoge iz URA-e. Sada PES vodi glavnu riječ ali biće tu mnogih starih lica u novoj vladi.

22. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by maks9 View Post
    Sjecam se 90-ih godina, Nebojsa bio liberal i za nezavisnu CG. Milo unistavao liberale i sve crnogorsko. Sad se sve okrenulo, Nebojsa izdajnik i dio DF-a, a Milo patriota i borac za nezavisnu CG. Kod nas je svako cudo moguce.
    Neka, obraza ti... I ja se sjećam 90-tih, i Medojevića sa fakulteta. Klasični oportunista, jedan od onih rijetkih likova koji se u vrijeme kad svi drugi uče, ljubavišu itd., grampaju da budu nekakvi studenti-prodekani itsl. Zeznulo ga što se rodio kasnije, pa ga Milo pretekao, inače isti tip bezveznjakovića. Ustvari, još veći - uvijek mi je bilo neshvatljivo ako neko dođe do tačke da razumije evo recimo Maksvelove jednačine, odn. da pojmi moć matematike i fizike da egzaktno objašnjavaju pojave u prirodi, da može poslije toga da se u životu bavi trivijalnostima kakve su ekonomija ili politika.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Slartibarfast View Post
    eto taman tako, ovo što je nas pojahalo 30 godina, pa ovo ne bi preko godine dana moglo opstat niđe na svijet , predsjednikov sin prijavljuje profit od 5 miliona a otac drži slovo o moralu i patriotizmu, dofati se Rusije i u 21 vijeku u predsjedničkoj kampanji priča o antifašizmu , dok je minimalna zarada 190 eura potrošačka korpa 7 stotina, i neko veli nije mi jasno kako je izgubio
    A đe brate. Sama činjenica da je nama trebalo ovoliko decenija da maknemo ove zlotvore dovoljno govori kakvi smo. Narod koji glasa devedesetih 70% sopstvene krvnike , to je za neku dijagnozu a ne ovo kasnije što su radili. Slali su nas na ratišta, klepali Dafinama i Jezdama, davali plate 10 maraka i opet su ih glasali i držali im slike po zidovima.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

ko je gradonačelnik Podgorice sad? ili smo već zaboravili na te izbore
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Tu sam braco bezubi primitivac koji svira gradom. Zivjeli mi.

28. The Following 6 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ja bi Andreju Miloviću dao tu poziciju. Vidjećemo

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Samo ako se ponovo bude pričalo o Milu i DPSu posle svega, treba ih sve ućutkat. Znači, DPS i Milo više nisu na vlasti, tako da je to od večeras i zvanično prazna priča.

Drugo, nevjerovatno mi je da ljudi iznose zastavu druge države, navijaju za drugu državu pored svoje. Evo, pošao je Milo i DPS, šta će biti sljedeći razlog?!

Nadam se da će Evropa Sad umjeti da se okrene prema državi i da će stvarno služiti svim građanima. Crna Gora ima perspektivu jedino kao građanska država, u pravom smislu te riječi. Nadam se da će stati ove podjele i da će svi građani gledati u Crnu Goru kao jedinu maticu, pa kako se god izjašnjavali i koliko god voljeli i druge države. Crna Gora nam mora biti 1. pa sve ostalo.

Ne vidi li se napredak u EU u narednih 2 godine, eto mene ponovo u opoziciju.

Živjeli mi

31. The Following 7 Users Say Thank You to johninum For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A što je fora sa Zdravinjom pa je kao smiješno? Sasvim ok kao čovjek. Bilo je lijepo vidjeti i njega i mnoge iz URA-e. Sada PES vodi glavnu riječ ali biće tu mnogih starih lica u novoj vladi.
    Samo komentarisah jer ga nijesam ocekivao. Volim ja Zdravinja. Posteniji je od svih ostalih na gomilu. Plus, rođo mi je malo daljni.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

33. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ja se nadam da ce to biti gospodja Injac. Koja ima sve kvalitete, cini mi se, da bude ozbiljan cinilac na politickoj sceni. Kao zena, da to naglasim.

35. The Following 5 Users Say Thank You to samson For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Samo komentarisah jer ga nijesam ocekivao. Volim ja Zdravinja. Posteniji je od svih ostalih na gomilu. Plus, rođo mi je malo daljni.
    Sa svima je stao da porazgovara ko mu je večeras prišao, mnogi mlađi su mu prilazili i bio je srdačan...ne znam ali meni on djeluje čestito. Druga je stvar što mi to smatramo naivnom osobinom.

37. The Following 10 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Ja se nadam da ce to biti gospodja Injac. Koja ima sve kvalitete, cini mi se, da bude ozbiljan cinilac na politickoj sceni. Kao zena, da to naglasim.
    Aferim. Taman neka ona bude. Kad već trenutno žena ne moze bit predśednik države ili vlade neka bude glavnog grada.
    Last edited by avet; 02-04-23 at 22:58.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

39. The Following 4 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Noćas je DPS poražen mnogo gore nego 30 avgusta. Mislim da od večeras počinje neko novo prekomponovanje. Takođe, moram da primijetim da je i na forumu mnogo manje zatrovanosti. Napreduje se i ovdje. Neka tako i ostane.

41. The Following 5 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by johninum View Post
    Samo ako se ponovo bude pričalo o Milu i DPSu posle svega, treba ih sve ućutkat. Znači, DPS i Milo više nisu na vlasti, tako da je to od večeras i zvanično prazna priča.

Drugo, nevjerovatno mi je da ljudi iznose zastavu druge države, navijaju za drugu državu pored svoje. Evo, pošao je Milo i DPS, šta će biti sljedeći razlog?!

Nadam se da će Evropa Sad umjeti da se okrene prema državi i da će stvarno služiti svim građanima. Crna Gora ima perspektivu jedino kao građanska država, u pravom smislu te riječi. Nadam se da će stati ove podjele i da će svi građani gledati u Crnu Goru kao jedinu maticu, pa kako se god izjašnjavali i koliko god voljeli i druge države. Crna Gora nam mora biti 1. pa sve ostalo.

Ne vidi li se napredak u EU u narednih 2 godine, eto mene ponovo u opoziciju.

Živjeli mi
    Zaboravite tu DPS priču "zastava druge države". Trobojka Republike Srbije je zastava druge države, trobojka Kraljevine Crne Gore je zastava ove države. Veliki dio naroda ju je prihvatio kao simbol svoje borbe i obaranja DPS i ko se nada da će da nestane nekim čudom taj ovaj narod ne razumije. I crvena zastava sa orlom i trobojka su tu i tu će ostati. Možda je najpametnije bilo Lukšićevo rešenje da se se ova druga prihvati kao narodna zastava, ali o tom potom, nije to sad najvažnija tema.

Jednostavno treba bataliti tu krvomutnu priču zastava ove države/zastava druge države. Istim tim ljudima koji je šire ne smetaju prave zastave drugih država kojima se maše po gradovima Crne Gore - a ova im bode oči i sjete je se kad treba dijeliti braću bez ikakve smislene potrebe.
    Last edited by SKOJ; 02-04-23 at 23:00.

43. The Following 5 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Zaboravite tu DPS priču "zastava druge države". Trobojka Republike Srbije je zastava druge države, trobojka Kraljevine Crne Gore je zastava ove države. Veliki dio naroda ju je prihvatio kao simbol svoje borbe i obaranja DPS i ko se nada da će da nestane nekim čudom taj ovaj narod ne razumije. I crvena zastava sa orlom i trobojka su tu i tu će ostati. Možda je najpametnije bilo Lukšićevo rešenje da se se ova druga prihvati kao narodna zastava, ali o tom potom, nije to sad najvažnija tema.

Jednostavno treba bataliti tu krvomutnu priču zastava ove države/zastava druge države. Istim tim ljudima koji je šire ne smetaju prave zastave drugih država kojima se maše po gradovima Crne Gore - a ova im bode oči i sjete je se kad treba dijeliti braću bez ikakve smislene potrebe.
    Druže, nismo ćoravi, zna se šta je zastava Kraljevine Crne Gore a šta zastava Srbije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 60 of 70 FirstFirst ... 1050565758596061626364 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)