Ne smijemo da zaboravimo Milovana Jankovica, Vasilija Milickovica i ostale borce. Ovo je sve za njih. Ostaje zal sto nisu takvi ljudi za zivota ovo docekali.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne smijemo da zaboravimo Milovana Jankovica, Vasilija Milickovica i ostale borce. Ovo je sve za njih. Ostaje zal sto nisu takvi ljudi za zivota ovo docekali.
AdO_pG, aleksa111111, bayo, dadic, extravaganca, Father.times, institucija, Jovan21, kimmi, Kliker17, MeDo_JE, Mladjo, nikolaf7, NSX, p0smatrac, samson, skodilak, SKOJ, TAKUMI, Whisperer
Kako je dosadan Nikolic Andrija jaoooo, kakva trula prica
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Gasi Lomija I podguzne muve
Andrija Nikolic - Is there a mute button on this guy ?hahahahahah
Zalosno je kad je lopov skupio 40 posto to govori o narodu kad toliko ljudi postoji koji podržavaju covjeka u cije vrijeme se svercuje kokaina muce ljudi i ubijaju od strane države
Još samo dočekati da narod Republike Srpske i Srbije bude u stanju da promijeni vlast.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Na CT Jakov oko 3000 glasova vele komiti. Gasi ovo obrnuta igrica.
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Eto tako.
Još da se napravi Vlada bez DPS-a i DF-a, i može se u apstinenciju.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja dok prijeki ne potvrdi ove rezultate za mene to nije zvanicno.
Uz premisu da nisam glasao (samim tim ne favorizujem nikog danas) dvije stvari na rtcg traze paznju.
Rijeci gospodina Ivanovica u studiju su za svaki primjer. Bez okolisanja, bez “gadjanja” na protivnika. Neka normalna prica.
Nadam se da ce politika Milatovica biti takva.
Druga stvar, ovo je izbor presjednika CRNE GORE. Tri prsta, srpske zastave i ‘milo lopove’ su primjer podjela i primitivizma koji nas prati decenijama unazad.
Nadam se da ce ovi ljudi nauciti svoje glasace da se dijelimo po ljudskosti, a ne nacionalnosti.
Da batalimo pricu o crkvi, da batalimo nacionalna obiljezja na ulicama.
Ako cemo zivjeti bolje od danas, neka im je sretna pobjeda. Ako ne, da i ovoga ispratimo za cetiri godine, ne za trideset.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mali korak je napravljen, i treba biti zadovoljan. Sledeći, i bitniji, su parlamentarni izbori. Od ključne je važnosti da se DPS sada gazi što jače - ma koliko se dosad doimali kao prodavci magle, idealno bi bilo da ES sa Demokratama i Urom namaknu većinu, da ne zavise od ničijih ucjena. U tom scenariju, najbitnije bi onda bilo sačuvati se od preletača, i napraviti neki realan i održiv kurs za ekonomiju naredne 4 godine. I naravno, izbjeći ključnu grešku DOS-a u Srbiji sa početka 2000-tih, odn. čim se preuzmu poluge vlasti mora se odmah krenuti sa brutalnom lustracijom, prije svega sa krivičnim gonjenjem šišnjara iz Rastoka, njegove kleptomanske porodice i ostale klike, a onda naravno da slijedi i razračunavanjem sa slinama iz kriminalnog miljea poput Mićunovića, Kavčana i Škaljaraca. Sve mahinacije procesuirati, bez zastare, a imovinu svih ovih lupeža nemilosrdno plijeniti. Pravda je najbitnija, jedini spas kao društvu nam je da se pokaže da pravda stiže onoga ko se o zakon ogriješi, makar i ako treba kao u slučaju ovog satrapa da se čeka na nju decenijama.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
Čini mi se da je NK totalno skrenuo u desno
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Znaci ljudi kad vidim onog milovica iz es dodje mi da povratim
Kakav ogavan lik
Izgleda mi ka dijete koje su svi bili kad je bio mali pa kad je porasta se zaposlio u policiju i svetio se sa podmetanjima spijanjem .eto kako mi je gadan.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks