Sta reci koju posluku porati??
https://fb.watch/jFk4Vj5OeV/
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Sta reci koju posluku porati??
https://fb.watch/jFk4Vj5OeV/
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Samo da javim forumašima pobjeda se slavi nocas.
Velika je opreznost posle 20h na brojanju svi moraju da su na biracka mjesta i nema vise pauze da se prave.
58,7% do 17h
Izlazi ovo na 70-74%
Jakov 57.5 na kraju
Zvoncice vidim ovaj te Njemac vepric ima u prijatelje na FB. Da me pogresno ne shvatis ne stavljam te u kos sa njima.
Ali nekako ti je mozda pristupacnije nego nama da vidis s cime se bave i tako to..
Da, da. Ti to samo jer je žena. Tako bi i da se Đurovićka (skupština) kandidovala. Not.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
62.7% još malo.
6.1% vise nego u 1 krug.
Nocas zaista treba proslavit' kako valja pad poslednjeg diktatora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne dirajmo dijsporyyy oni dolaze da trose svoji novcyy ovdje.
E da mi je znat kako prezivljavaju ovi po zapadu.
Iz više izvora #CeMI-ju je prijavljena pojava kupovine glasova u prostorijama hotela u Rožajama - Suho Polje, od strane predstavnika jedne političke partije. #ZaFerIzbore2
A što radi Prijeki 15 dana. Sad se i karijere gledaju i pored krvnih zrnaca. Pitaju li te doma kad ćeš na brod jopet? Čuo sam to za pomorce. Dođu doma, odma uvode neku strogoću pa se ukućani poslije 7 dana počnu međsobno gledat i zna se svi isto razmišljaju - misli li ovaj opet na vodu.
A đe ćemo sa ovim veprom koji bi da se ćera umjesto da institucije drzave rade svoj posao?
https://twitter.com/LjiljanaPesic4/s...Khchli2rQ&s=19
Nevertheless, mislim da to biračko pravo kod nas treba imat nekog boljeg smisla. Nijesam baš upoznat sa detaljima zakona ali mi se čini da neke stvari baš ne štimaju.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uh uh, koliko price ni oko cega.
SR Crna Gora je kao i sve drzave imala Izvrsno vijece skupstine SR Crne Gore. Cinili su ga Predsjednik SR crne gore, sekretari sekretarijata(danasnji naziv ministri) i predstavnici Skupstine SR Crne Gore koje su oni birali i postavljali. Otprilike ko danas Vlada samo nije imala Premijera, vec je to bio Predsjednik SR Crne Gore
Posljednji predsjednik Izvrsnog vijeca je bio Radoje Kontic, mislim da je februar ili mart 1991, kada CG donosi amandmane na Ustav SR Crne Gore iz 1974 koji otvaraju scenu za cuvenu 1992 godinu.
Tako da.....
U cije se karijere gleda? Ja lijepo napisah ne stavljam je u isti kos uopste niti imam lose misljenje o njoj. Imam o tome sto su glasali covjeka koji je tlacio svoj narod. Samo sam vidio kad sam usao na profil da je ovaj lik tamo i da moze bolje da vidi cime se bave. Vjerujem da i sama ne podrzava ovo.
Toga sa snimka isto dje i ovoga.
Sto se tice ovih doma. Svi su dobro i Bogu fala zdravo. Hvala na pitanju.
750 luksemburdzana polecelo nazad, dzaba su se maltretirali...
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ali stvarno smo nikakav narod. Milo je vladao 35 godina skoro, umjesto da mu se dao još ovaj jedan mandat do pune penzije sad će da ga sruše.
Sa 40 godina penzijskog staža i penzija bi mu bila veća, značilo bi mu to dosta za kućni budžet
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks