Meni je crash triology besplatan uz PS plus (na turski store je PSPlus) ali sam kupio nalog sa oba cisto da ga imam …

Sto se tice igrica i naloga , fora sa nalozima i igricama sto se prodaju je upravo sa razlicitim storovima. Npr. NBA2k23 na turski i indijski stor je 15-16e dok je na Uk ili Us 50-60$ . Likovi koji se cimaju oko toga kupe igru 15e i prodaju je 25e … zaradi 10+e sa vrlo malo cimanja. E sad istina jes da na ebay ima svakakvih prodavaca i da svasta moze bit sa tim nalozima al zato se te takve stvari kupuju od provjerenih likova …

Konkretno na razmjenaigara.com ima lik koji ima preko 400pozitivnih ocjena i nijedna negativna , tu je jasno da je provjeren prodavac

Ista stvar je za PSPlus extra . Ja sam ga kupio 30e a kasnije sam bas provjerio nalog koji sam kupio i vidjeo da je kreiran na turski store i da je placena godisnja predplata 20e (u lirama). Zaradio je na mene 10e al proste mu bile jer ja sam trebao da pravim virtuelnu visa karticu ili kripto karticu da koristim , pa i vpn i sto cuda . Ovako on je uzeo 10e za svoj trud i zasluzio ih je

U gamesbox.me je 40e predplata a i to je korektno kad vidi covjek da je inace 100-120e regularno

Sent from my iPhone using Tapatalk