Kad Beranci, Budvani, Podgoričani... budu radili i ponašali se kako to rade Cetinjani. Prosto je.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Vratija se prijeki
Od kada 20 cetinjana predstavljaju cijelo Cetinje?
Hoce li se prestati sa ovom generalizacijom kada je u pitanju Cetinje i ako nece kada ce se ta generelazicija poceti da se primjenjuje na ostale gradove pa onda da pricamo na isti nacin o berancima, budvanima, pljevljacima...?
Sta pricaju ES botovi, DF botovi, botovi Demokrata...? Ja mislim da vi ljudi ne znate sta znaci izraz botovi vec da vam je skroz moderno da nekog tako nazovete u zaru svog politickog aktivizma.
Last edited by Rodion Romanovich; 11-03-23 at 07:25.
Kad Beranci, Budvani, Podgoričani... budu radili i ponašali se kako to rade Cetinjani. Prosto je.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Kad budu radili sta rade Cetinjani!?!?!?🤌
Oprostite gospodine extravaganca, da li vi zivite u Crnoj Gori?
Mislim, ovako nesto moze da izjavi samo neko ko sporadicno posjecuje rodnu grudu i to samo praznicima
Mada, vecina gradjana CG i ne zivi u CG vec u svojim virtuelnim i zamisljenim svjetovima.
Твитер иако га користи мали број људи има све већи политички утицај.
Скоро цијела та скупина "грађанских активиста" или неокомитских весељака је на њему и фасцинантно је пратити њихов ток мисли.
Синоћ је Небојша Мрваљевић, један од храбријих међу њима (с обзиром да је за ДПС преузео обавезу да пријављује скупове "Има нас" (мало недостају признајем)) поставио снимак Миловића како провјерава јел му тел у џепу и написао :
Šta je ovo ?!!!!
@AndrejMilovicES potegao pištolj!
Na koga, rđo?!!!!
Može li @MupCg , @PolicijaCG i #Tužilaštvo da provjere po kom osnovu nosi i po kom pravu poteže vatreno oružje ovaj nazovi pravnik i advokat?
Hitna reakcija nadležnih organa bi doprinjela smirivanju strasti
https://twitter.com/nebojsa1411/stat...a8p--RRuw&s=19
То је та паралелна стварност у којој живи њих пар стотина до хиљаду људи, и тешко је замислити да се они могу вратити у ову нашу релативно досадну реалност. Добра ствар је што их је мало, лоша ствар је што су гласни и могу утицати на неког лабилног (као што је и већина међу њима) да направи неки белај.
Најгора услуга овим је учињена не Милу или Драгињи већ остатку Цетиња.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Da li treba napomenuti da je cuvena izjava o deset mrtvih Crnogoraca mit koji je dobio svoje utemeljenje bas na tom twiter-u.
Velika Droginja je ta koja je pokrenula isti a onda se od tada siri preko twiter-a medju Cetinjanima(stavio sam jaja u fioku majka fioku jako zatvara izvinite Cetinjani) i ostalim Crnogorcima.
Meni je najzanimljivije to sto se clanovi botovi ili kako god nazovite DF-a od juce koprcaju. Ljudima je bukvalno zao sto njihovog kandidata neko nije ispeglao. Pate sto velikosrbin Manda nije dobio po njuskici da bude on ugrozen. Ne umiju da se ponasaju ne znaju kako da se postave pa recimo Slaven krivca pronalazi u samom Milatovicu. Koliko su jadni u svom laznom predstavljanju igranju pasova sa DPS i mjaukanjem oko Jakova.
Da li bi ikad Draginja bila docekana u Berane kao sto je docekan Milatovic na Cetinje?
Vjestacki se potpiruje mrznja i nasilje u ovoj zemlji od strane propalih i bijednih politicara.
Ne daju nam da normalno zivimo u ovoj divnoj zemlji.
A njima je dobro, veoma dobro, uzivaju i smiju se (i Mandic i Slaven i Rasko i Draginja i Milo i Milan i ostala nemoralna gov*da) , ponosni na sebe kako jednim pozivom ili tvitom ili bilo kakvom izmisljotinom na TV-u ili internet prostoru mogu da upravljaju bravima i ruljom.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Svi bi se trebali slozti da su ovo cetinjani sa dna kace. Ali... broj nezadovljnih na Cetinju raste, ekipa SDP i DPS-a samo potpiruju vatru. Sto je najgore sto se na ovu pricu primaju najvise djeca, a tu treba godina dok ne postanu zreli da vide sto su bili i sto mogu postati.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Koliko ce njih osudit ovo sto su radili ovi pecinski ljudi juce? Ukupno 14 njih mozda. Da kojim slucajem uhapse koga od onih prabica sa snimka desili bi se velicanstveni skupovi za odbranu nasljednika Ljuba Cupica i ostalih heroja sa onoga klipa.
Da dodam samo, sinoc imate primjer dje prsli intelektualci TBOK osudjuju i nastavljaju sa ALIIIIII znate li vi sto smo mi prosli.
Znate li vi da CG ne bi bilo danas da CT nije bilo a mi smo svasta prosli. Sve cojeku bude jasno kad neko ko se predstavlja kao cudom od iintelektualca ovih 30 godina na taj nacin pravda nasilje.
Last edited by PrijekiLijek; 11-03-23 at 08:29.
Eno sto se u ameriku desilo prije 2 godine na Kapitol, kad se skupila uspaljena rulja preko drustvenih mreza...
Teorije zavjere uzimaju maha, pogotovo kad UDBA upetlja prste... kad je moglo u ameriku da se desi, moze bilo dje lagano.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nije ovo za zanemarit ti ljudi imaju neke svoje spejsove na Twiter svaku noc. Uskocite da vidite kakvi sizofreni ljudi. Da cujete sto se tu ponavlja JBB ubila ljude itd. I to je nesto sto svi prihvataju i pricaju o tome najlaganije.
Jedan mali random isjecak koji je poprilicno blag.
Last edited by PrijekiLijek; 11-03-23 at 08:55.
Eo Rasko Konjevic kritikuje taj dogadjaj. Od Draginje ni traga ni glasa po tom pitanju.
LM, guranjem Draginje u prvi plan SDP dobija nove clanove a gubi mnogo. I prosto je nevjerovatno da ne rade nista po tom pitanju, jer ako ovako nastave Rasko ce se brzo skloniti, sam, ako zeli da ga ne vezuju za ovakve i buduce stvari.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Draginjina uloga je da privuče ekstremiste a Raško staložene crnogorske nacionaliste tako da svako radi svoj posao u stranci.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Vjerovali ili ne ahahahahahah
https://twitter.com/apopovic2/status...DAcjCmgjw&s=19
![]()
Ovo je zastrasujuce.
Ovakvi su ranije samo mlatili po kafanama u krugu od 15 slicnih bolesnika.
Internet je zlo kad ga se dohvate ovakve bolesne glave. Sire svoje uvrnute izmisljotine i pronalaze slicne umove sirom zemlje, pa jos i ako se organizuju... tako nastaju teroristicke organizacije.
EDIT:
Evo se i Pura pridruzio.
Ludilo mozga.
Ovo je neki paralelni univerzum ili glitch u matriksu ili kosmar, pa cekam da se probudim u nekoj normalnoj stvarnosti.
Last edited by Kliker17; 11-03-23 at 09:19.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zaduzen za sirenje lazi i lozenje masa. "Svetionik slobode i slobodnog novinarstva" u CG Antena M.
https://www.antenam.net/politika/279...-mi-bili-krivi
Хахахаха, али брат је платио промовисање за овај твит.
Јаков нормалну изјаву дао :
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ne-zaboravljam
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ima li đe snimak fizičkog napada na Milatovića i zašto ne?
Nisam u toku...jer me zabolje ćuna za sve...ali Zorica i ljevor...kako?
...
Cetinjani su dugo bili skrajnuti i zapostavljeni. Od 90ih na ovamo. Prikazivani kao inferiorni. Polarizacija i sve to su stvorili dosta ekstrema na malom prostoru. I da se razumijemo sve stoji sto razmisljaju ali sredstva koja su poceli da upotrebljavaju da stvari dovedu na svoje su neprihvatljiva. Prvenstveno mislim na nasilje i govor mržnje. Ima toga svugdje ali samo ovdje tako koncentrovano. Nije to samo desetak njih. Dogadjanja oko ustolicenja su to pokazala iako sve pokusava da se zavije u demokratsku volju. Znamo i zasto se ne objavljuje famozni izvjestaj. Ima tu loseg i o policiji a i o cetinjanima. Bolje sto se ne objavljuje. Cetinjani odavno nisu ono sto CG treba da bude, a puna su im usta hvale kako jesu.
γνῶθι σαὐτόν
Nazalost je tako TRENUTNO, i nije za smijeh, jer Pura stvarno vjeruje da je Milovic imao pistolj usled pokreta rukama koje je imao, pa su neki manje inteligentno i preovladani emocijama pomislili da je Milovic s oruzjem.
Neko je bio, izgleda neko iz obezbjedjenja.
Tako da je zabuna u pitanju, Pura nasio.
Apsolutno je ok rezon da nisu trebali ni da prolaze kroz onu masu, a tek policija sto je to sve fino organizovala.
Ovo vam je kao ono Dritanovo ulazenje u masu pred RTCG. Pa posle napad i slicne price.
Ne radi se to tako.
Naravno, Pura je ozbiljniji od ovoga. Neko kome vjeruje mu je rekao da je sigurno Milovic s oruzjem. Nema sanse da on ovako nastupi bez iskrenog ubjedjenja.
Moje neko ubjedjenje je da je Milovic nakon sto je prosao kroz sve one ljude panicno isprovjeravao dzepove da vidi jesu li mu novcanik i telefon tu
Ono, logika ljudi, jos da politicar u usponu se nosa oruzjem okolo. A ne no...
Valjda je neko iz obezbjedjenja imao pistolj, koji je cak ispao. Ima i zvuk dje se jasno cuje kako momak vice dodji da pucas junace, li tako nesto.
Kakvi su ostali na sceni, apsolutno su Svetionik slobode i slobodnog novinarstva.
Da se desavaju ovakve greske, desavaju se. Ali manje nego kod mnogih drugih.
S tim sto je to sve jos uvijek za utvrditi. To sto ja i ti MISLIMO da je prica u vezi Milovica nidje veze, ne znaci da je to fakat.
Taj spejs cesto slusam. Ovo je ukljucenje nekog random lika, sto se ne desava cesto. Bude i da se ukljuce oni drugi primitivci.
JBB je svakako bila uzasan ministar i umrlo je procentualno najvise ljudi u svijetu za vrijeme njenog ministrovanja.
Ili nam je sjecanje kao u zlatnih ribica pa smo zaboravili ono njihovo odlazenje po raznih crkvenih skupova bez maske???
I na kraju krajeva, moze li biti da je ovoj osobi neko blizak preminuo u toku pandemije???
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks