Ako ćemo realno ovo na Cetinju je šačica ekstremista danas bila njih pedesetak možda.
Da ne griješimo dušu pa da sve stanovnike Cetinja stavljamo u isti koš sa ovim psihopatama.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nadam se da ce se Cetinjani,oni normalni kojih znam da ima u puno vecem broju,ograditi I javno istupiti protiv ovakvog divljaštva šačice sugrađana.
U suprotnom, guraju Cetinje u dalju getoizaciju i izolaciju, obezvredjuju ono sto je Cetinje predstavljalo za Crnu Goru u bliskoj i daljnoj prošlosti.
Najbolje bi bilo da u ovako podijeljenom drustvu uvedemo sistem da nema izbora za predsjednika, nego svi koji prikupe 8000 potpisa da budu predstavnici svojih podrzavaoca.
Pa da nam ta grupa posebno ide u svijet i predstavlja svako svoje - neko vecinsku CG, manjinsku CG, neko da predstavlja nezadovoljnu CG, neko ostrascenu i ekstremisticku CG, neko prorusku, neko prokinesku, neko prosrpsku, neko proalbansku, neko proamericku, a neko proeu i da svaki ide u posjete svojima i da gradimo tako medjunarodne veze sa svima...
Tako bismo zadovoljili i sve iznutra, a i medjunarodne "partnere" spolja.
Ionako PREDSJEDNICI nemaju nikakav direktni uticaj na izvrsnu vlast. A morali bi vecinski da donose bitne predsjednicke odluke kao npr. da li da se raspusti skupstina ili da nekome mandat.
Znaci ne jedan predsjednik vec predsjednicka grupa.
Nismo mi za kompromis i demokratiju sposobni.
Last edited by Kliker17; 10-03-23 at 20:30.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Pretpostavljam da iza ovakvog primitivizma ne stoji više od par desetina ili stotinak građana prijestonice, no oni nanose nemjerljivu štetu imidžu cijelog grada. Zastiđe.
Заборавио си и забрану литија тојест организовање контра литије.Цетињани не морају уопште да јавно иступају, имају изборе за недјељу дана, ту ће се видјети ко је на којој страни.
Ово је једна иста групица људи, који себе називају грађанским активистима, није ово слика цијелог града.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Sto je tacno problem s Belvederom?
To sto ljudi zatvorise ulicu jer se spremalo ustolicenje BIA agenta koji je tu da rovari, rusi mauzolej, najavljuje malu Ukrajinu, ili to sto se NATO helikopterom prebacivali ljudi u opasnu zonu (ovo pod znacima navoda, trenutno koristim tastaturu dje ne znam dje su) da se izvrsie neki vjerski obred koji se fakticki vec izvrsio u PG, ali eto da se zapisa teritorija i mozda nekom pogibijom jos vise podijeli Crna Gora?!
Kad se dogodilo sto se dogodilo nisam bio siguran da je Belveder bila pametna ideja.
Sad sam ubijedjen da jeste.
Mir, mir, mir, niko nije kriv, kaže DF.
Scene koje su se desile prije par sati treba, kažu, "da ostanu u političkoj prošlosti".
Današnje scene sa Cetinja treba da ostanu u političkoj prošlosti, jer ne dolikuju ni Crnoj Gori, ni dostojanstvenim građanima Cetinja, kao i svih drugih gradova ove države, koji znaju da je jedini izvjestan put Crne Gore - put pomirenja, spuštanja tenzija i zajedničkog napretka ka Evropskoj uniji, saopštio je Demokratski front (DF).
A vidj ovo,da pitam vas koji pratite izbore vise od mene..
..ako su Milatovic i Becic politicki centar, po cemu su oni centar, po kojim atributima i epitetima, i ako su oni centar, ko su ljevicarski i desnicarski kandidati..?
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Oni su cntar jer tako kazu oni, koncrn Vesti i svi oni koji stoje iza njih i pokusavaju da nam ih podvale kao URA sto su.
DPS je desnica jer su odlucili da im fokus budu borba za CG interese i Crnu Goru 21. vijeka, a ne Crnu Goru dje je Drazen Zivkovic novinar godine, brat od mitropolita pisac godine, brat od sekretara godine...
DF je za EU i pomirenje u CG. Oni su samo na losem glasu.
Zajednicko je svima da su veoma losi. Medjutim, neki od njih su bas losi jer realno su petokolonasi, vrijebaju svaku priliku da Crnu Goru oslabe, a to eto je nesto sto ne bi trebalo da interesuje gradjane ove drzave.
Preokret ubrzo izlazi na scenu, sve ce to biti ljudi bez repova proslosti, sa realnim obecanjima, i prije svega ljudi koji vole ovu drzavu.
A ne ovo da nam Aleksa prica da nema rezervnu drzavu, da je patriota, da su drugi podanici, sluge beograda... A ovamo svaki moguci deal sa izvodjacima radova Beograda.
Pa onda kad nesto se prisjetimo, ne tako davno je prijetio trobojkama.
Perica ne znamo kao nekog ko je tvrdio da ce mijenjati zastavu u trobojku, isto ne znamo ga kao nekog sto robuje religiji, kao ni nekog ko nista nije radio u zivotu.
Covjek radi i zaradjuje od svog znanja.
Kad se Preokret formira da vidis kako ce ljudi masovno da glasaju tu stranku.
NOT.
Dobro je da je Milatovic prosao bez povreda... al mislim da PES-u nista bolje nije moglo da se desi nego ovo danas na Ct....
Sta reci bez sramota, ali ovo ce samo da pomogne Milatovicu imace jos vecu podrsku...poslednji trzaji diktatora psihopate...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Zar stvarno mozete toliko neznaveni da budete i da pomislite da bilo kojoj politickoj partiji odgovara da njihove pristalice fizicki napadaju politicke oponente?
Look upon my works ye mighty and this pear...
Najjača
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-nije-rjesenje
Covjek procita ovo, pa procita forum i ne treba mu previse da vidi odakle dolazi prica....a svi kao nisu za DPS i Djukanovica, ali se stalno ista prica vrti....
Za ove sto ostatak foruma smatraju za copor, ili sta vec....
Koliko se sjecam kad je ona budaletina Knezevic imao incident na aerodromu, tad vam je bila prica svi ste isti i napao ga je jer je cetinjanin....
A sad nekako puni razumijevanja za "provokaciju"....nesto vam je ako se neko samo pojavi provokacija. Sto vise govori i o vama i o Cetinju, ali vam je i dalje nejasno.
Kako sam ponosan danas na moju Crnu Goru. Dugo nisam pisao ovdje ali udjoh danas da procitam i prosto sam odusevljen kako su svi sazreli puni razumijevanja jedni za druge. Mozda je i Manda Tibetanac doprinio a mozda i nije ko zna.
Nemojte molim vas da diramo u ranu Cetinjana i Cetinja. Vi ne znate kako njih boli. Kad podjete na CT ili ako ih slucajno vidite u PG sa tablicama CT zaustavite ih zamolite ih da vas isamaraju da ih prodje rana.
Ljubav mir mir razumijevanje. AM
Next level of empathy:
"Imajmo razumijevanja za frustracije."
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Sad i Jakov moze da se pohvali da su ga tukli. Aleksa nejaki i otac Milo jedini bez fizickih obacuna u politickoj karijeri. Ma$a na prvom mjestu, Pipun na drugom.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks