Ovu taman ka da su u flašu brlje pronašli.![]()
Izgleda je jedan od sve cestijih faktora i alkohol... i to sve vise promila a sve cesce i mladje osobe (cura od 25 god jbt) a ne matori starci koji ne mogu da se odvoje od flase...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ovu taman ka da su u flašu brlje pronašli.![]()
u mjestu Brlja, can't make this .... up![]()
She is only here to annoy herself!
Pohapsiše pola nikšića… da je sreće ovo je još davno trebalo da bude,nadam se da će i ove sa malo manjim brojem promila zatvarat,dako se opamete
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sve ih na isto mjesto fataju
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Izgleda u Nikšić nema trijeznih, samo ima ne alkotestiranih![]()
Kakva zajebancija, baš tako se zove mjesto na putu DG-NK i svakakvoga đavola se tamo znalo desit, teških saobraćajki posebno...
Ma jok, odma prije skretanja za grad je Brlja
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Znam da se Brlja pominjala po novinama X puta.. zbog svakakvih razloga, ukljucujuci i (teze) udese.
Do Not Disturb.
Brlja=niksicki konik
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bečićima jedna osoba je poginula, potvrđeno je Vijestima u policiji.
Kako saznajemo vozilo je sletjelo sa kolovoza.
Ekipa hitne pomoći je prevezla drugu osobu koja je u teškom stanju.
Nesreća se dogodila kod hotela "Splendid".
U toku je uviđaj na licu mjesta je saobraćajna policija Odjeljenja bezbjednosti (OB) Budva.
Na licu mjesta su i vatrogasci koji izvlače povrijeđene.
Stranci neki izgleda
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...inulih-5166126
klizavo je onuda ko ne zna, nešto su presvlačili ali je i dalje klizavo
Onamo je klizavo zna se i zašto. Familija mi je na to mjesto imala glavu izgubiti, jedva su se spasli. Drug završio u Palmu, nije znao što ga je snašlo. AUto uništen. Onaj ko zna što se po putevima radi, znaće zašto je tu klizavo, kao na mnoga druga mjesta. Lično ta mjesta dobro poznajem i prolazim bukvalno 5 na sat. Ljudi se svačim bave, i čuh od takvih svašta nešto...no svakome kako je zaslužio.
Onaj bulevar je smece, uzak, klizav...onamo gdje zavrsava nema nikakvog znaka...
Prema tome, šta da ti kažem?
zato što vlasnici autošlepa prosipaju ulje po putu...mada ovdje je klizavo i bez toga
Habajući sloj asfalta je odrađen sa krečnjačkim kamenom (puno jeftinije nego kada se radi po propisu) koji se haba i postaje klizav (isto kao u Budvi), na to dodati faktor krivina (kojih u Budvi nema), onda da odvodnja vode nije baš najsjanija (a čuo sam da je juče ,,lilo kao iz kabla”), te dodati faktor da se na toj krivini sužava bulevar zbog garaže ,,Splendida”… dobije se vrlo opasan mils faktora koji čine vožnju tom dionicim nebezbjednom. Još ako vozi neko ko ne poznaje tu dionicu (a gore pomenute faktora malo ko očekuje u ,,sređenoj državi”)…
Nije razlog, uostalom nema potrebe, tamo su toliko česti udesi da ostane ulje od predhodnog udesa (a često se dobro ne ispere put poslije uviđaja). Upravo to zaostalo ulje iz čestih udesa (a zašto se dešavaju objasnio sam u predhodnom postu) je razlog za stvaranje tog narativa.
ako vozis 40 na sat po najvecoj kisi jel klizavo ?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks