Page 107 of 158 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111117157 ... LastLast
Results 2,651 to 2,675 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ukoliko budu tacne ove informacije oko namjestanja vremena izlaganja ovo ce biti jedna od vecih sprdacina javnog servisa. Da ne govorim da vec preslusavaju cijelu emisiju i neke price, posto nisam gledao, da je neubicajeno Draginji uvijek falilo vremena...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Oni su oslobodili rtcg da bi oni mogli da ga zarobe... A makse tamo prevare, čega god se dofate neka prevara tu bude.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Evo Raonić reče da se ista greška desila i za Đukanovića, al su ljudi zapjenili na Milatovića.

Thanks Thanks Given 
    2,487
    Thanks Thanks Received 
    470
    Thanked in
    257 Posts

Mjerio sam uvod, svima po 2min.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Gledao sam djelimicno emisiju,svi su nesto bili na vr gasa,ili im se spavalo ili je neka taktika,ili vec svi znaju ko je pobjednik drugog kruga...
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

Ne znam kad je ista na RTCG-u funkcionisalo kako treba pa se cudite sto je stoperica zastekala... Vise puta, kod vise kandidata.

Televizija na kome je redovno temperatura po 120 stepeni celzijusa, gdje se na stranici mijesa i latici i cirilica, gdje refletkori padaju u sred emisije... ne sprdajte se.

To nikad nije bio servis gradjana, niti je sad.

Sto se tice debate... pitanja unaprijed podijeljena, odgovori nauceni napamet, napadi manje-vise koordinisani unaprijed.

Milo standardna prazna prica i ljigave lazi, kao i zadnjih 30 godina.

Milatovic dosta nesigurno, neki napadi neukusni i neumjesni.

Manda u slow motion, popio 2 bromazemana prije emisije i ne znam ni sam sto prica.

Danilovic mlak i prilicno dosadan, srednji vijek i dinosaurusi.

Becic izvala i mozda najvece razocarenje, najbolje je naucio gradove napamet i to ne po abecednom redu, bravo.

Draginja definitivno najodvratnija u debati, Milu pridrzala mooda par puta, sa kraja na kraj studija.

My 2 cents.

Za predvidjanja oko drugog kruga i haosa oko 'preplivavanja' nakon prvog... nekom drugom prilikom.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

7. The Following User Says Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Zasto nije bilo kandidata Jovana Radulovica u emisiji?

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

Quote Originally Posted by Platinum View Post
    Zasto nije bilo kandidata Jovana Radulovica u emisiji?
    Vjerovatno nisu zeljeli da naprave sprdnju od emisije vec da sve ide uigrano i po dogovoru.

Navodno su ga zvali, on je iskulirao. On kaze da nisu.

Bilo bi zanimljivije sa njim u studiju svakako ali mozda je ipak nasao nekog pametnog oko sebe ko mu je rekao da bolje da se ne blamira na TV-u i nastavi sa svojim glupostima po drustvenim mrezama. Uzeo je valjda te pare za kampanju (30,000 eura, koliko li) i to znaju mnogi kako (oni kojima su zloupotrebljivani podaci zarad lazne podrske) i sad neka se pokrije usima... Neka ulozi u svoj "brend" i fanove i okrene se tim glupostima koje makar zna da radi.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Ja ne znam nista o njemu, nisam bio siguran ni kako se preziva , prije 15 min sam mu usao prvi put na Instagram, ali ko god da je ako je kandidat treba da dobije mjesto u debati, a mozda je i zvan pa nije sceo, ko zna..
    Svakako nazalost mislim da ce u buducnosti sve vise biti takvih kandidata, mi smo mala sredina, nemamo "razvijenu" influensersko-estradnu scenu, ali i iz te male baze iskakace ovakvi likovi...Ko ce ih glasat? Glasace ih bravi i bravulje od 18-25 godina koji su juce dobili glasacko pravo, koji ne znaju strane svijeta ni broj kontineta, takvi likovi su njihovi predstavnici i zastupnici...
    Kako se inace provjerava je li falsifikovan potpis, moze li neki link, fala..?

Thanks Thanks Given 
    3,589
    Thanks Thanks Received 
    6,833
    Thanked in
    3,573 Posts

Quote Originally Posted by Platinum View Post
    Ja ne znam nista o njemu, nisam bio siguran ni kako se preziva , prije 15 min sam mu usao prvi put na Instagram, ali ko god da je ako je kandidat treba da dobije mjesto u debati, a mozda je i zvan pa nije sceo, ko zna..
    Svakako nazalost mislim da ce u buducnosti sve vise biti takvih kandidata, mi smo mala sredina, nemamo "razvijenu" influensersko-estradnu scenu, ali i iz te male baze iskakace ovakvi likovi...Ko ce ih glasat? Glasace ih bravi i bravulje od 18-25 godina koji su juce dobili glasacko pravo, koji ne znaju strane svijeta ni broj kontineta, takvi likovi su njihovi predstavnici i zastupnici...
    Kako se inace provjerava je li falsifikovan potpis, moze li neki link, fala..?
    Ovdje se provjerava da li si zvanicno dao podrsku nekom od kandidata: https://provjeripotpis.me/
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

"Vasi podaci se ne nalaze u bazi podataka",to bi valjda trebalo da znaci da nisam nikog podrzao...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Debilko View Post
    Plus sto Milo govori istinu, a ona je najmanje zanimljiva
    Reci mi da vjeruješ da je "apsolutna neistina i brutalna laž" da je doprinio bogaćenju njegove porodice.

Kumove niko nije ni pominjao, ali vjerovatno mu je isti odgovor.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

14. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Zasad ankete pokazuju Mila i Jakova u drugom krugu, Manda za Jakovom 4-8%, zavisno od ankete. Nije to nedostižno kad se nova dvojica BFF slože pa zajedno sa gazdom iz Bg udare kao onomad u DIK.

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Jakov je kao mi forumasi kad drvimo oko DPS-a, u debati je bio amater u odnosu na vecinu. Nema iskustva ko trica devedesetih.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

17. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    1,050
    Thanked in
    548 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Jakov je kao mi forumasi kad drvimo oko DPS-a, u debati je bio amater u odnosu na vecinu. Nema iskustva ko trica devedesetih.
    E jes tanjevina, doživim transfer blama svaki put kad uzme riječ.

Milo-gospodin čojek, mada bio bi i ja da sam skrajnuo koliko on.

Manda uzeo previše 5 miligramskih, nije mi bio za ocjenu.

Aleksa ponovio priču koju slušamo kao matricu, mada ako ćemo pravo jedini čoek koji je zalegao za zajedničku stvar, a svi ga zayebali.

Danilović najbolji retorički, bio bi dobar eksperiment kakav bi bio kao predsjednik, ali se za đavola uvati one promjene ustava pa je pitanje koji bi član mijenjao.

Draginja se dobro kontrolisala, ali evo dođe 10.3., a niđe spota iz teretane...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Svako čuje ono što želi da čuje pa će govoriti pozitivno ili negativno.

Pa bi valjalo da budete korektni i iznesete realno i objektivno stanje.

Sinoć je bila baš rutinska debata koju je najbolje odradio Milo pa ostali. Ništa se nije desilo pa da kažemo da smo čuli nešto novo što nismo znali, osim da se dokazuje, a ovo vam moram reći zbog čopora, da je Jakov sve samo ne umjeren i smiren. Par puta je kiksao i svojim ponašanjem gubi glasače i samo neka tako nastavi. Treba da priča da se vidi ko je i šta je, a ne da ćuti i da se folira kao Bečić koji veli da je hapšen nekoliko puta... Samo što to kod glasača Demokrata prolazi, ali ja ih neću vrijeđati kao što to čopor radi sa izlizanom pričom o iq86 ili slično. Časti mi.
    Last edited by mneonly; 10-03-23 at 07:27.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Nije mi padalo na pamet da gledam onaj tužni skup. Što se tiče ovih što u cv stavljaju da su hapšeni i progonjeni, želim im da budu opozicija u voljenoj im Rusiji. Prije rata, da se razumijemo. I ne mislim samo na predsjedničke kandidate, nego uopšteno na političare na našoj sceni.

Inače, Milatović mi je pravi Boris Mugoša 2, samo što je talentovano iritantan za sve oko sebe. Uključujući i one koji su na njegovoj strani.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

21. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Milo je ugažen sinoć od svih, uz to opet se prosuo na pitanja na koje je već izgubio niz izbora. Ostalo generalno dosadno i naučeno napamet.

Na narednu debatu u četvrtak pred izborni vikend očekujem žešći fajt i sukobe u debati jer će to ostati kao svjež utisak za izborni dan.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Svako čuje ono što želi da čuje pa će govoriti pozitivno ili negativno.

Pa bi valjalo da budete korektni i iznesete realno i objektivno stanje.

Sinoć je bila baš rutinska debata koju je najbolje odradio Milo pa ostali. Ništa se nije desilo pa da kažemo da smo čuli nešto novo što nismo znali, osim da se dokazuje, a ovo vam moram reći zbog čopora, da je Jakov sve samo ne umjeren i smiren. Par puta je kiksao i svojim ponašanjem gubi glasače i samo neka tako nastavi. Treba da priča da se vidi ko je i šta je, a ne da ćuti i da se folira kao Bečić koji veli da je hapšen nekoliko puta... Samo što to kod glasača Demokrata prolazi, ali ja ih neću vrijeđati kao što to čopor radi sa izlizanom pričom o iq86 ili slično. Časti mi.
    Ako izuzmemo to da Mila i njegov višedecenijski rad svi dobro poznajemo, moram da se složim sa tobom da je Milo djelovao najbolje. Ali i Mandić isto odmah iza njega. Odmjereni.

Ostali i ne toliko. Jakov, ne znam, nešto mi je nedovršen i nesveden. Danilović, neprijatan i otvoreno protiv CG. Bečić i Draginja afektirani.

Ali to ne mijenja mnogo stvari. Ta odmjerenost se može steći ali poštenje i dobronamjernost teško.

Danilović, Milo i Manda su prekriženi. Ostali mi djeluju kao legitiman izbor.
    Last edited by Caesar; 10-03-23 at 08:07.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    I još mu produžili vrijeme izlaganja da se lakše zaspe, ono deklamuje svoju priču što je napamet naučio kao najbolji školski bubač
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    993
    Thanked in
    715 Posts

Ni minut više nije minut... Šta se radi

https://twitter.com/StanicM/status/1...345887744?s=20

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ukoliko budu tacne ove informacije oko namjestanja vremena izlaganja ovo ce biti jedna od vecih sprdacina javnog servisa. Da ne govorim da vec preslusavaju cijelu emisiju i neke price, posto nisam gledao, da je neubicajeno Draginji uvijek falilo vremena...
    Oni su oslobodili rtcg da bi oni mogli da ga zarobe... A makse tamo prevare, čega god se dofate neka prevara tu bude.
    Quote Originally Posted by johninum View Post
    Evo Raonić reče da se ista greška desila i za Đukanovića, al su ljudi zapjenili na Milatovića.
    Ne znaju što će da izmisle za Milatovića pa ubačaju za vrijeme.
    Sat se pokvario ne znam u koje vrijeme i voditeljka je to rekla.

Najvise su pričali Milo i Draginja.

Milatović ih je matirao sve.

Thanks Thanks Given 
    6,088
    Thanks Thanks Received 
    6,634
    Thanked in
    3,168 Posts

Realno obrni okreni sve opcije su jad i cemer. Covjeku normalnom lose bude kad ih slusa. No narod vise navikao.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

27. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,540
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Liše Jakova, koji nije sjajan govornik, ali ima energije i volju za "fajt", ostali bezlični. Kao da su natjerani da se pojave u emisiji i kao da su protiv svoje volje predsjednički kandidati.

29. The Following User Says Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Reci mi da vjeruješ da je "apsolutna neistina i brutalna laž" da je doprinio bogaćenju njegove porodice.

Kumove niko nije ni pominjao, ali vjerovatno mu je isti odgovor.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Naravno da na to nisam mislio, i jedini momenat neistine, s tim sto je iznosilac te istine zaboravio da mu je sestra cijenjeni advokat a brat u biznisu od davnina. Pa i moze mu se da tu lagi,
    Mislio sam na generalno politicku pricu i istine koje iznosi u vezi globalnih desavanja. Ocigledno je da imamo domace izdajnike, samo Rusija nije prosla kako se mislilo, pa se primirili.

Podsjetio bih da je bilo da ce se morati denacifikovati Balkan i sl. u onom nadahnucu od prije godinu dana...

A sto reci za Jakova koji ga proziva za to, koji dosta dobro zivi otkad je usao u politiku. Onu kucerinu u Bjelopavlicima nije poceo da gradi prije politike, nego cim se dofatio iste. Pa zena avanzovala, pa mu partner iz stranke kola, kuca, sad se kupuje nekretnina... Zamisli koliko bi oni se polakomili da imaju apsoulutnu vlast. Ovako ih je mnogo rogova u vreci pa su oprezniji.

A tek sto prica da je povecao penzije, djecje dodatke... Sjecam se da su kategoricki bili protiv tih stvari i govorili da nema para.

Tako da nemojmo o izgovaranju istina, jer PESovci ne znaju sto je to.

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

Sinoć sam, prvi put u petnaestak godina, gledao tv program. Odgledao nešto malo manje od 12min, onda se shjetio da probam stream za Top Gun. Svega mi, onom Tom Kruzu mora čoek priznat da je nekako sazreo kao glumac, pa se to čak i iz slađušastih akcionih limunada vidi.

Ovi naši nisu. Mi nismo. Kameno stojimo u mjestu, haos nesvjesni koliko je to fatalna stvar u svijetu hiper-promjena.

Preshjednik Države je Ličnost.
    Ako je Vlada skup stranaka, politika, strategija, opredjeljenja, Preshjednik to nije. Uloga mu nije takva.
    Ako je Politika umjetnost ''za sebe i svoje a protiv oponenata, pa koliko ko ponese'', Preshjednik je ''za sve i protiv nikoga, pa koliko mi se ocijeni snage i sposobnosti da ponesem''.

Preshjednik nije politički put. Preshjednik je lična snaga, kompetencija, stav i volja.
    Preshjednik nije pljuvač drugih. Preshjednik je učitelj drugima.
    Tek naročito, Preshjednik nije akcioni glumac čiji je posao naučeni tekstovi, larma, vika, agresija, kung fu, pucanje, ubilačka vožnja, likvidacija negativaca, razni vidovi mahanja i bukanja, u zavosnosti što cijeni da najbolje prolazi kod publike.
    Preshjednikov posao je da je bolji od drugih. A ne da su drugi lošiji od njega. Na čemu najosnovnije pada velika većina ljudi koji su shjeđeli tamo.

I to su vam jedini kriterijumi da realno ocijenite onaj bućkuriš od sinoć. I nađete sebi po volji neki dobar film.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Page 107 of 158 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111117157 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)