Evo jednog tako 'random' komentara na jednoj 'random' političkoj objavi...
Apsolutno nebitno koji političar je u pitanju, retorika je ista za sve... "zaboravimo prošlost, idemo dalje" pa onda opet u krug.
Poslato preko goluba pismonoše
Ne znam ima li jadnijeg lidera politicke partije. Crni Esenpe na koji si grane spao.
SNP podržava Mandića: Sa našom podrškom prelazi u drugi krug i pobjeđuje
https://www.cdm.me/politika/jokovic-...ce-pobijediti/
Socijalistička narodna partija podržaće lidera Demokratskog fronta Andriju Mandića na predsjedničkim izborima 19.marta, saopštio je lider SNP-a, ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade u tehinčkom mandatu Vladimir Joković.
“Mi smo imali sjednicu Glavnog odbora. SNP će podržati Andriju Mandića. Mandić sa našom podrškom prelazi u drugi krug i uvjereni smo da će biti pobjednik ovih izbora”, rekao je on na konferenciji za novinare.
Odgovarajući na pitanje da li će u slučaju da u drugi krug prođe podržati predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, Joković je kazao da je SNP odmah izrazio bojazan u kom pravcu ide taj pokret.
“Milojko Spajić je rekao da je bio protiv ustoličenja Joanikija na Cetinju. Tu smo izrazili bojazan. Pa onda da ima stan, pa nema, pa prodao ženi, pa ima nema para … Veoma neozbiljno od njega. Ko god da prođe kandidata DPS-a nećemo glasati”, naglasio je Joković.
Na pitanje da li se SNP plaši da stane na crtu DPS-u Joković je odgovrio sljedeće: “Da se plašimo ne bismo bili ovdje 25 godina.”
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo jednog tako 'random' komentara na jednoj 'random' političkoj objavi...
Apsolutno nebitno koji političar je u pitanju, retorika je ista za sve... "zaboravimo prošlost, idemo dalje" pa onda opet u krug.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
+382 68 821 576 stab DFa, a ja se zeznuh pa rekoh da sam na poslu...bice da zovu opet.![]()
https://ibb.co/mTj4G8S
Ne odustaju
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...u-u-drugi-krug
Javlja se i DPS-ova podzemna filijala službe.Svetosavska srpska lista juče je procesuirala žalbe Ustavnom sudu kojima se predlaže poništenje proglašenih kandidatura za predstojeće predsjedničke izbore koje su podnijeli Demokratska partija socijalista (DPS), Demokratski front i Ujedinjena Crna Gora", ističe se u saopštenju Svetosavske.
Kandidati sistema i duboke države Milo Đukanović, Andrija Mandić i Goran Danilović na istom su zadatku i sa istim ciljem u prvom izbornom krugu. Plan je da se spriječi mogućnost da neki od dvojice antisistemskih kandidata prođe u drugi krug, pri čemu ni kandidate Evrope sad i Demokrata ne treba amnestirati od odgovornosti zbog izostanka dogovora o jedinstvenom nastupu.
Dickpics or it didn't happen.
Posssstar.![]()
Zavrsicemo ti CG broj direktno iz Staba ako hoces da pricas.![]()
Preda je danas potpise. Nadam se da će mu odbit kandidaturu.
Što se radi za pare ....
Meni je Jodzir najcasniji i zao mi je sto nisu parlamentarni pa da ga zaposlimo i gledamo u parlament....
Njegovo je pravo kao i svakog građanina da bira i da bude biran nije to samo privilegija starih i novih fosila
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Jeste li znali da je žena od brata Andrije Mandića (po rodovskoj vezi dođe mu jetrva) je vjenčana kuma Mila i Lidije Đukanović...
Šta reći koju posluku porati... Milo i Manda kumovi![]()
Taman pošto je Koljenica stekao pare uz pomoć dps bratije i ponovo počeo da se bavi politikom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
lepetanac nije banovan, svojom voljom ne dolazi...tj gleda ne diskutuje
Zena od brata Andrije Mandića je snaha Andrije Mandica...kakva crna jetrva"Jetrve" označava međusobni odnos supruge dva brata...ja sam shvatila da je neko krstio nekoga tu i to ne tako daleko no blize
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nikad te familijarne odnose nisam znao. Al kumare su uglavnom...
Brat Mandin kum bratu Milovom.
U emisiji nezavisnog novinara Drazena Zivkovica Mandic je odbacio te tvrdnje da su kumovi. Kao i sve neke druge koje se ispredaju u narodu.
Mandic je legit i za sada vodi u trci.
Reče li ovo đed?
Mandiću izdao si Srpstvo! Ne može ti ovaj spot na rtcg…
https://twitter.com/andrijamandicdf/...STclOgj2tJSFHA
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks