Zna li se ima zastupnik servis za Samsung bijelu tehniku? Frizider ne hladi,a zamrživač ispod njega radi normalno?
Bar je u pitanju,ako imate preporuku za servis,pisite
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ne znam cijenu ovih filtera ali za one bokale su 10e. Vjerovatno je cijena ista i za ovaj, eventualno malo preko jer duze traje.
Tako da Brita dodje tacno 2x skuplja od bokala koji po kuci nadjoh 'Aquaphor' a kojima je sjediste u Risnu (Rusi neki drze).
Bokal 'Aquaphor' kosta 15e, filter je 5e. Bokal 'Brita' je 30e, filter je 10e.
Inace nedavno vidjeh (igrom slucaja, nisam ni isao za tim da kupim) isti taj bokal (van CG, da se razumijemo) gdje se 'pack' prodavao za $30 a u njega je bokal sa 6 filtera. Kupujuci kod nas, to bi bilo 100e.
A kod nas naravno nemas nigdje da kupis vise komada kako bi nesto ustedio nego imas opciju samo pojedinacne filtere da kupujes i to prilicno papreno, 1/3 cijene samog bokala (koji inace dodje sa jednim filterom).
--------------------------
Do Not Disturb.
Slican slucaj sam imao ja sa samsungovim kombinovanim friziderom. U mom slucaju je bio neki senzor/klapna izmedju dijela zamrzivaca i frizidera, ima dosta godina od tog kvara ali se sjecam da je u tom trenutku Djecevic rijesio u garantnom roku. Nisu imali dio na stanje ali su tada ostavili klapnu malo otvorenu da se frizider moze koristiti dok ne stigne dio.
ima li neko iskustva sa servisom Philips avent blendera 2u1. Vec drugi put se desava da plasticni dio izmedju noza i motora se pojede i da noz uprazno vrti. Prvi put rijeseno u garanciji a kako se nije koristio neko vrijeme sad nema vise garanciju a desilo se opet.
ko bi mogao da ima rezervne djelove za ovo ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prodaj to,uzmi neki drugi.
Iste sam muke imo
vidjeh neđe po fb da neko popravlja nutribulet, možda može i to da se popravi
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
mi iammo onaj 3 u 1, opsluzuje ja mislim 6-7 dijete u zadnjih 6 godina...
taj 2u1 smo vratili cim smo ga u kucu unijeli i dozvoli nam da zamijenimo za skuplji
vidi u kidsland, imali su rezervnih djelova da se kupi... mi smo za ovaj 3u1 kupovali onaj dihtung mali, jer sam ga ja "oprao"
druga opcija da probas moze li ti 3D soba napraviti nesto sto moze da zadovolji potrebe cvrstinom
Frižideri marke MAX u Tehnomax, kakva su iskustva?
Čuh da je to njihov brend? Po karakteristikama izgledaju dobro.
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Ima li ko iskustva sa ovim?
https://okov.me/mn/proizvodi/fc5-cis...a-460w-karcher
Ili nešto slično. Za kućnu upotrebu.
I što me još interesuje. Aparati za uspravno peglanje na pari? Ima li ko iskustva kako su se generalno pokazali? Vidim sad imaju i neke pegle sa generatorom pare. Da olakšam gospođi malo poslove po kući.![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Hahahahaha
8. Mart pa dvije muve jednim udarcem
Nego daj predloži nešto za podove?
@extravaganca ne smijem ti reć, ali Dyson v15 je majka.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Pogledah sad. I cijena mu je dobra
@extravaganca
sto ti ja zla ocu - nemoj zeni za 8. mart da kupujes ni parocistac ni peglu
Generatori pare za peglanje su zvek - ali treba malo navikavanja
Ona high end linija pegli filipsovih (preko 100e te idu) su isto brutalne - samo uzmi one modele te se vadi posuda za kamenac - lakse su za odrzavanjei izbacaju pare da ce opeglat prezvakano cebe
sto se parocistaca tice - mi smo davno imali neki, ali kad smo zbog djece ubacili staze/tepihe, izgubio je svrhu po pola godine, pa je onda pao u zaborav
e da - vecina ovih vertikalnih pegli je vise za osvjezavanje garderobe i "peglanje" blagih nabora koji je mogu ispraviti od tezine nego sto moze opeglati nesto sto je izguzvano, tako da nije zamjena za peglu
p.s. ako ces da joj bas olaksas - pomozi joj, peglanje se lako uciahahahhaa
Last edited by Mr_G_rUzNi; 28-02-23 at 10:43. Reason: Quote
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Sad već razmišljam u pravcu nekog premijum robota. Ako bih već davao dosta novca za Dyson V15 onda se možda još opružiti pa da sve obavlja robot. Neko iskustva sa nekim od ovih koji odlično usisavaju i čiste? Već imam MI robot vacuum - mop P ali daleko je to od nečeg što bi stvarno zamijenilo čovjeka, čuš mene ženu, u obavljanju tih poslova.
Robot usisivac i Dyson usisivac su dva svijeta.
Svaki ima svoju primjenu ali je potpuno razlicita kao i rezultati koje daju uz trud koji zathejvaju (ili ne).
Do Not Disturb.
Mislim da robot od 1000€ ne moze zamijeniti usisivac od 200€![]()
Da da. Jasno mi je to. Ne mora sve da je super clean, da sija i da pokupi svu prašinu do mikrona. Već da je sve normalno čisto sa što manje rada.
Gledam nešto ovako https://smarthome.co.me/me/proizvod-...58-1669033787/
I ne izgleda to loše. Mislim posao koji može da obavi konkretno kod mene u kući. Većina su tvrde površine. Jedan manji čupavi tepih. Svakako ne očekujem da će bilo koji robot da ga usisa.
https://www.vacuumwars.com/roborock-...-ultra-review/
Ovaj je još bolji ali ne znam da li uopšte može kod nas da se nabavi. Ti imaš isti kao ja mi pro? Ili si imao?![]()
Imam mop pro valjda…
Sad poslovni usisava, srednja žalost
Ono sa vodom rijetko palim…
U stan se slabo snalazio, nagrdio zidove od udaranja, na tepih zapinjao (jedino da sam stavio da njega “zaobilazi”)
Za stan imam g10 xiaomi, nije loš, praktičan
Tražim sad za poslovni neki paročistač dobri, da plociče malo “taknem” s vremena na vrijeme
Drug je skoro u hrvatskoj uzeo neki (zaboravih koji) odje je tipa 900€ a tamo ga je ispao oko 500€ sa povratom…
Tri komada je uzeo![]()
Last edited by stefke; 01-03-23 at 21:25.
Za konkretno usisavanje kad je u pitanju snaga, preciznost, coskovi i sl. ne moze ni da zamjeni usisivac od 80e
Ali je sa robotom meni stan cistiji nego ikada uopste ne razmisljam o tome... samo sporadicno uzmem taman G11 i prodjem jednom tepih (jedan mali samo) i jos neka mjesta gdje robot ne zalazi.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks