Page 77 of 158 FirstFirst ... 276773747576777879808187127 ... LastLast
Results 1,901 to 1,925 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

https://m.cdm.me/politika/influenser...ika-crne-gore/

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Koljenica je odavno kupljena i otplaćena, cijelog života je pokazivao ko je i šta je. Ove stvari od prije 10-15 ili 20 godina, zbog kojih se tobože kaje u predizbornim spotovima, radio je doskora, a ne samo prije toliko godina. Milo i dps su korumpirani lopovi i slizani sa kriminalcima. Mandić je isto to plus četničina koja predvodi struju koja ne priznaje državu i Crnogorce. Ako je Milo iz 1997, uz sve svoje tadašnje srbovanje i ispoljavanje mržnje prema šahovnicama i slično, bio manje zlo od Momira, koji je bio triput manje maliciozan od današnje Koljenice, onda je jasno zbog čega je Mandić jedini od potencijalnih kandidata koji je sigurni gubitnik od Mila u drugom krugu.
    Meni ni ova priča Manda je isto ili gori od Mila ne ide nikako. Niti je Mandić kriminalac koliko Đukanović, niti je o jadu zabavio ovu zemlju sa familijom, prijateljima i kumovima kao Đukanović i njegovi. Ni približno pokrao, ni približno bio na mjestima đe se odlučujemo. Tako da to što se tebi više sviđa što Đukanović misli o Crnogorcima ili četnicima nikako ga ne može staviti u ravan Mandića. A eto kakvo je ništa Mandić.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

https://www.instagram.com/reel/CpAL0...d=YmMyMTA2M2Y=

Moze li on se kandidovati ... ovi stari i novi experti ugasise sve....

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Spajić je htio i da podnese ostavku -> napadaju ih kao da su oni opustošili CG za 30god.

Tako da -> do pobjede samo Jako
    Ne znam kako ovo da ti saopstim, posto zamisljam Milovica iz ekrana...

Ali Spajke je vec zavrsio karijeru. Sad je tu dje je dok prodju izbori, pa ce onda krenuti s nekom reorganizacijom.

Spajke je dobio etiketu lazova a s takvima niko ozbiljan ne zeli da radi, tek ne politicari zapadno od lipe nase.

5. The Following User Says Thank You to Debilko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Cu veli Spajic dobio etiketu lazova!?!?!?! Jeste posto se ovi ubise pricajuci istinu evo 30 godina od Djukanovica do Mandica.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Vidim da se jako gura narativ da su svi isti.

Spajić se zapetljao ko pile u kučine oko prebivališta i državljanstva Srbije i sad odjednom to je skroz isto ko kiparski računi, pale garancije, panamski papiri i desetine kompanija, mito za telekom, man of the year in the organized crime and corruption, ma neka...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Sto se lazi tice, za 25 godina vladavine stace ti na jednoj ruci.
    Nema racune, nema nekretnine, fabrika cokolade, 40 000 radnih mjesta i jos nesto dodaj, i eto pet prstiju.

Za Spakilija vec sad nisu dovoljne obje sake. Cak je veoma tesko naci sto je on to istinito izgovorio.

Evo poslednji gaf, na koji ga niko nije tjerao, kad je poredio sebe sa djedom rekavsi da je djed stradao jer je bio reformator i uspjesan.

To je brutalno daleko od istine, a on ne preza ni mrtve ljude da upotrijebi za svoj PR.

Azuriraj se malo covjece, otkud tolika patoloska mrznja prema nekom? Gutao sam suzavac, gurao se s policijom, bio na svakom Odupri se...

Ali onda su dosli Pipun, Manda i AV (pravi vladari) i njihov korisni idiot Abazovic, isto patoloski lazov. I Ljaljo Nejaki.

Znas li koliko me sad boli **** sto je Milo radio? Jer sam na vlast doveo AV-a koji ce isto to da radi, plus ce da nas biju za dizanje dva prsta, farbaju crkve raznim koljackim motivima, cetnikuju, djecu da nam filuju sa guslarskim "kukaju Turci lelecu bule"...

Deset godina toga i postacemo go qurac od drzave dje nikom obrazovanom i pametnom nece biti lako.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Cu veli Spajic dobio etiketu lazova!?!?!?! Jeste posto se ovi ubise pricajuci istinu evo 30 godina od Djukanovica do Mandica.
    Znas li kad je Milosevic izgubio naklonost zapada? Kad su vidjeli da je nepouzdani lazov. Covjek sa zapada mnogo ne podnosi laz. To im je ravno kradji.
    Postovace te i pokusati da nadje s tobom zajednicki jezik ako vidi da si covjek od rijeci.
    Tako je i Dritan nebitan skroz postao.

A sve su prilike i Spajke.

Jer ako mislis da sinoc nisu ambasade pritiskale PES da podrzi Becica... Mnogo je realnije da jesu.
    A to su trazili jer ih Spajic vise ne interesuje, a ne jer Ljaljo je strasan kandidat. Ljaljo je covjek koji ne laze. To je za njih dovoljno.

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by Debilko View Post
    Ne znam kako ovo da ti saopstim, posto zamisljam Milovica iz ekrana...

Ali Spajke je vec zavrsio karijeru. Sad je tu dje je dok prodju izbori, pa ce onda krenuti s nekom reorganizacijom.

Spajke je dobio etiketu lazova a s takvima niko ozbiljan ne zeli da radi, tek ne politicari zapadno od lipe nase.
    Loše ti ide ovo što radiš vjeruj mi. Nikoga ne možeš ubijediti u ovu priču

11. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Andrija Mandić i Draginja Vuksanovic-Stanković su, za sada, jedini zvanicni kandidati (potvrdio DIK).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Loše ti ide ovo što radiš vjeruj mi. Nikoga ne možeš ubijediti u ovu priču

Znas li koliko me boli murica za to hocu li nekog ubijedit u bilo sto? Na kraju bude kako kazem, drugi se moraju pozivati na naknadnu pamet.

Mi smo imali problema da izaberemo dobru vlast i kad je u ovoj drzavi bilo pametnijih ljudi, a ne sad kad se namnozilo UDG-ovaca, Mediteranovaca, bolonjeza...

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Andrija Mandić i Draginja Vuksanovic-Stanković su, za sada, jedini zvanicni kandidati (potvrdio DIK).

I to je valjda to,jer sjutra i nema vishe predavanja kandidature,tj. potpisa...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    I to je valjda to,jer sjutra i nema vishe predavanja kandidature,tj. potpisa...?
    Ima još fore… biće bar pet kandidata… mislim.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Cisto da ne bude da neke dezinformacije sirim
    https://mportal.me/politika/pritisak...-podrzi-becica

A za isto sam cuo i prije objave Mportala, koji je veoma korektan izvor informacija, dopadale se te informacije nekom ili ne.

E sad ako je to tacno, a eto vrv nije, kao sto nije ni to da je Milovic samarao Milatovica pa posle kad zglajza Spaka odmah mu se prislepao (Milovica znamo kao nekog ko vice na sagovornike i dize prst, Milatovica kao nekog sto ima dar da ga ljudi biju, bas se pitam kolika je sansa...), ali ako je tacno, jesu li trazile ambasade podrsku za Ljalja zbog Ljalja ili jer Spale je na tankom ledu?

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

M portal korektan izvor informacija

18. The Following 3 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Cisto da ne bude da neke dezinformacije sirim
    https://mportal.me/politika/pritisak...-podrzi-becica

A za isto sam cuo i prije objave Mportala, koji je veoma korektan izvor informacija, dopadale se te informacije nekom ili ne.

E sad ako je to tacno, a eto vrv nije, kao sto nije ni to da je Milovic samarao Milatovica pa posle kad zglajza Spaka odmah mu se prislepao (Milovica znamo kao nekog ko vice na sagovornike i dize prst, Milatovica kao nekog sto ima dar da ga ljudi biju, bas se pitam kolika je sansa...), ali ako je tacno, jesu li trazile ambasade podrsku za Ljalja zbog Ljalja ili jer Spale je na tankom ledu?
    Daj nesto i sa Udar-a...

Moze i Trece oko.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

20. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Sto se lazi tice, za 25 godina vladavine stace ti na jednoj ruci.
    Nema racune, nema nekretnine, fabrika cokolade, 40 000 radnih mjesta i jos nesto dodaj, i eto pet prstiju.
    Jel ono izjavio u skupštini da je kredit dobio ns ugled, pa poslije ispao keš kolateral Bana preko DKa? Ban kojem je dat Pomorski za manje para no što je u tom momentu imao na računima?

Jel ono izjavio da nikad nije imao račune u inostranstvu, pa iskoči firma na Kipar?

Jel ono bi nakon toga da nema račune niđe aktivne, pa iskočiše Panama papers sa desetinama firmi.

Pa pričamo o čovjeku koji je od međunardonih organizacija proglašen za

22. The Following 8 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Daj nesto i sa Udar-a...

Moze i Trece oko.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
    Udar cini mi se ne pogrjesi ni za kog. Najdiskutabilniji je tada bio Dritan, a na kraju uboli u centar.

Nego da podsjetim nesto, kad se vec segacite, da ne kazem pravite pametni... Ovdje je par forumasa ukazivalo da je Milojko jedna klasicna prevara. Isto ste se tada segacili...

Posle koliko pogresnih procjena imate namjeru da se malo zapitate da niste bas najpametniji, da ima i pametnijih? Da priznate sebi kad pogrijesite?

A evo ga vas pulen u najsvjetlijem izdanju.

Evo kako on objasnjava tu nepravdu koja ga zadesila.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Jel ono izjavio u skupštini da je kredit dobio ns ugled, pa poslije ispao keš kolateral Bana preko DKa? Ban kojem je dat Pomorski za manje para no što je u tom momentu imao na računima?

Jel ono izjavio da nikad nije imao račune u inostranstvu, pa iskoči firma na Kipar?

Jel ono bi nakon toga da nema račune niđe aktivne, pa iskočiše Panama papers sa desetinama firmi.

Pa pričamo o čovjeku koji je od međunardonih organizacija proglašen za

Vec sam to nabrojao i rekao ti da pronadjes petu stvar sto je on preko usta prevalio a laz je. I to sam te castio fabriku cokolade koju su neki drugi najavljivali ako se ne varam.
    Nasao si kolateral za kredit od Bana i eto za jednu saku.

Isto tako tazis opravdanja za Mickeja koj jednu isinu nije izgovorio od kad je na javnoj sceni.

Daj nabroji pet njegovih istina.

Thanks Thanks Given 
    1,384
    Thanks Thanks Received 
    1,125
    Thanked in
    643 Posts

Vec sam to nabrojao i rekao ti da pronadjes petu stvar sto je on preko usta prevalio a laz je. I to sam te castio fabriku cokolade koju su neki drugi najavljivali ako se ne varam.
    Nasao si kolateral za kredit od Bana i eto za jednu saku.

Isto tako tazis opravdanja za Mickeja koj jednu isinu nije izgovorio od kad je na javnoj sceni.

Daj nabroji pet njegovih istina.
    Nekako čudno piše Srđa Perić...

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Kad pomenu Srdju... Kad je sad gostovao, odusevio je. I Kimmi ga je na tviteru serovao.

Za uopsteni stav.

A sto se tice Spajica, dao je i srdja odgovor, i to dva puta. Istina. Najvaznija je istina.

Govorim istinu, a vi kako goj ojte. Eto vam gore link Spakinog tvita, sve sa muzikicom, pa nastavite da cijenite covjeka koji djedovu smrt koristi za promociju, pritom pricajuci pricu koja nidje veze.

Aj' zdravo bili.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Jesu li demokrate trebale noćas da ozvaniče kandidaturu? Miriše mi na to da dps čeka da i evropa sad i demokrate predaju kandidaturu, pa da se Lomi kandiduje i ide u drugi krug sa Mandićem. A demokrate čekaju da Lomi preda kandidaturu pa da podrže Milatovića, ili ako dps kandiduje nekog drugog da predaju kandidaturu za Bečića

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Meni ni ova priča Manda je isto ili gori od Mila ne ide nikako. Niti je Mandić kriminalac koliko Đukanović, niti je o jadu zabavio ovu zemlju sa familijom, prijateljima i kumovima kao Đukanović i njegovi. Ni približno pokrao, ni približno bio na mjestima đe se odlučujemo. Tako da to što se tebi više sviđa što Đukanović misli o Crnogorcima ili četnicima nikako ga ne može staviti u ravan Mandića. A eto kakvo je ništa Mandić.

Sigurno je Rajo dobri (inicijalno podržavalac lika i djela reformiste Anta Markovića kakav paradoks zar ne) bio dobrotvor u KAP nakon što je Dragan Brković odlučio da izađe iz posla i časti 15 miliona KAP nakon dila sa Glenkorom. Kad je Vektra izašla Raju je livnica radila u još većem kapacitetu.
    To što im je Milo Đukanović zajednički imenilac, i bio jedan od stalnih gostiju u Rajovom lokalu su vjerovatno grijesi iz rane mladosti. Pa su i dvije jahte sigurno od dobitka na kladionicu, ne vjerujem da je iz KAP-a pošteni Rajo išta stigao da izmuze.
    Ako izuzmemo par slomljenih noseva, zakazanih tuča preko fejsbuka, korišćenje metalnih šipki od strane sina i sinovca, onda mu stvarno familija nikoga nije o jadu zabavila. Statistička greška je ovo prethodno navedeno.
    Da ne ude da preskačem, Blažo je napadao protivničke igrače na košarkaškim utakmicama nakon faula.

Vidim zaboravljate dobro ko je Mandić. Ovo vam je samo dio https://direktno.rs/vesti/svet/35852...iografija.html

Mada ne čudi s obzirom da im kampanju radi Aron Šaviv koji je radio i Vučiću. I on je imao momente oprostite mi moju epizodu mladost ludost. Dakle, čekamo Mandu iz frižidera kako iznosi koljenicu.
    Last edited by hercules; 23-02-23 at 23:39.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Jesu li demokrate trebale noćas da ozvaniče kandidaturu? Miriše mi na to da dps čeka da i evropa sad i demokrate predaju kandidaturu, pa da se Lomi kandiduje i ide u drugi krug sa Mandićem. A demokrate čekaju da Lomi preda kandidaturu pa da podrže Milatovića, ili ako dps kandiduje nekog drugog da predaju kandidaturu za Bečića
    Ili Demokrate čekaju da se Milo kandiduje pa da podrže Jakova i gledaju kako junoša prangija starog Gospodara.

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Sigurno je Rajo dobri (inicijalno podržavalac lika i djela reformiste Anta Markovića kakav paradoks zar ne) bio dobrotvor u KAP nakon što je Dragan Brković odlučio da izađe iz posla i časti 15 miliona KAP nakon dila sa Glenkorom. Kad je Vektra izašla Raju je livnica radila u još većem kapacitetu.
    To što im je Milo Đukanović zajednički imenilac, i bio jedan od stalnih gostiju u Rajovom lokalu su vjerovatno grijesi iz rane mladosti. Pa su i dvije jahte sigurno od dobitka na kladionicu, ne vjerujem da je iz KAP-a pošteni Rajo išta stigao da izmuze.
    Ako izuzmemo par slomljenih noseva, zakazanih tuča preko fejsbuka, korišćenje metalnih šipki od strane sina i sinovca, onda mu stvarno familija nikoga nije o jadu zabavila. Statistička greška je ovo prethodno navedeno.
    Da ne ude da preskačem, Blažo je napadao protivničke igrače na košarkaškim utakmicama nakon faula.

Vidim zaboravljate dobro ko je Mandić. Ovo vam je samo dio https://direktno.rs/vesti/svet/35852...iografija.html

Mada ne čudi s obzirom da im kampanju radi Aron Šaviv koji je radio i Vučiću. I on je imao momente oprostite mi moju epizodu mladost ludost. Dakle, čekamo Mandu iz frižidera kako iznosi koljenicu.
    I sad bih ja trebao da nabrajam za šta je sve odgovoran Đukanovoć koji je na vlasti u Crnoj Gori trideset godina. Alo, TRIDESET godina na vlasti. Ne Mandić, Đukanović.
    I posle sve čudno kako se ti nekako uvijek nađeš da odbraniš dps.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

I sad bih ja trebao da nabrajam za šta je sve odgovoran Đukanovoć koji je na vlasti u Crnoj Gori trideset godina. Alo, TRIDESET godina na vlasti. Ne Mandić, Đukanović.
    I posle sve čudno kako se ti nekako uvijek nađeš da odbraniš dps.

Branim DPS? Bukvalno napisah da je sa Milom drugovao i obogatio se i ti napises da branim DPS? Sjajno.

Evo trcim da ih branim.

Kad skapirate da ne treba vece lopove mijenjat novim lopovima bice neki napredak u ovu drzavu. Do tada Rajo ce bit dobar jer krade 20 godina a Milo je los jer on ima 30 godina staza.

Pogledajte sami sebe i sto sve relativizujete. Postajete gori od DPSa a to je stvarno tesko. Ali bas.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Page 77 of 158 FirstFirst ... 276773747576777879808187127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)