Kako znas? Zasto?
Kaže A.Mandić nema ništa u Srbiji.
Nekretnine - drzavljanstvo itd.
Osim ako tvoj potpis nije u one 2000 koje nisu ni provjeravali kad su presli 8200 cini mi se, jer je df oko 10000 predao
Sent from my phone
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...lagao-gradjane
Nemam prebivalište u Srbiji, nemam pasoš Srbije, ličnu kartu, nikakvu nekretninu.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ko su oni koji nece da predaju vlast i ko su oni drugi koji trebaju da je uzmu i koji narod i protiv cega i protiv koga treba da ss buni!?
DPS predao vlast, ovima trebalo pola godine da je uzmu. Onda godinu dana nisu radili nista, pa se formirala vlast koja je trebala da radi bar nesto a radi duplo nista. Onda pola godine treba da uzme vlast oni koji je ni prije nisu htjeli, dok narod koji je slika i prilika tih istih politickih elita, uredno podrzava iste.
Protiv koga i cega treba narod da se pobuni bez ako ne predlazes neki suicid.
Last edited by Rodion Romanovich; 22-02-23 at 21:30.
Vjerovatno ovo oko PG vlasti.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa i to aktuelna vecina moze rijesiti za 1 dan nego DFu i partnerima ne odgovara da ES uzme Podgoricu pred predsjednicke izbore i preko nje politicki valorizuje tu poziciju.
Specificnost ES je ta sto su svi protiv njih i sto ih grizu natenane dok ih ne svedu na zeljeni nivo oko 5%.
Ovo je sistem dje je svako dobio dio svog kolaca i sto svi znaju da u svakoj mogucoj preraspodjeli mogu da ostanu i bez toga sta imaju pa tako tihuju na svojim pozicijama dok DF pravi infrastrukturu da ce i DPS mali biti naspram njih i cekaju svoj momenat.
Dnevna doza VAM-a.
https://twitter.com/AndrijaMandicDF/...lqBiMHGvA&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zamisli gada koji twituje ali na svaki twit stavi zabranu komentarisanja
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Meni se cini da je Aleksa Becic usljed svih kombinatorika jedini logicni odgovor oko kojeg bi se mogle okupiti te neke umjerene snage i da ES i URA stanu iza njega. Jakov Milatovic nema tu snagu i ubjedljivost u javnim nastupima da moze doci do drugog kruga. Duel Djukanovic - Mandic je 50-50 i moguci izvor novih podjela. DPS bukvalno ceka da svi izadju sa kandidatima i Djukanovic ce se kandidovati samo ako svi isture svoje kandidate i ako im sondaza pokazu da ce mu protivnik u drugom biti Mandic.
Nazalost sistem je postavljen tako zadnjih 30 godina. Mladi nemaju mogucnost da vide i nauce od nekog starijeg jer su se i stariji slepali zadnjih 30 godina. Tako da neko ko tebi kao mladom, treba da bude ucitelj ili autoritet kaze, gledaj da se nedje ubacis. Tragicno da se kod nas vec desetogodisnjaci bave politikom jer nazalost velika vecina njihovih roditelja se bavi istim tim. Zamisli kad trecina populacije radi u drzavne sluzbe, o cemu oni djeci pricaju kad se vrate sa rabote? Eto dokle nas je doveo taj sistem.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Zar nije PES imao danas sastanak predsjedništva u 19h i trebao da izađe sa odlukom o novom kandidatu?
Nije valjda da im toliko treba da odluče?
A zaista spotovi losi, prelosi.
Krindz najjeftiniji. Odabir mladih katastrofalan, gluma tuzna, poruke isprane.
Stil, animacije i font prakticno copy/paste Vucica/SNS.
Sve u svemu jedna velika nula. Prekrizena.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Djeluje paradoksalno, ali sasvim moguce, ako ES kandiduje Jakova Milatovica, to bi moglo znaciti pobjedu Mila Djukanovica.
zamislite dps ne izadje sa kandidatomKako bi se svi zbunili
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks