Ne znam čemu Manda da se nada kad je i Dara sa Smokovca napuštila brod...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Samo vi pljujte. On je drugačiji.
За љубав. 3а Андрију.
https://fb.watch/iPemwSHNb8/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ako dara ne lansira Aleksu niko nece
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kako Koljenica i dalje gura priču o zajedničkoj državi. Namjere krije na otvorenom.
Ali Mandić na ovom snimku..nema drugog objašnjenja nego da ga je usisala neka prostorno-vremenska crvotočina i vratila na bilborde dok posmatra sopstveni lik iz nekog ko zna kog multiverzuma.
Kakva gluma UNbilvBl.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...uru-danilovica
Može Gosja, može Crna Gora.
Svakako pomalo državljani po tim njihovim spiskovima, ali ako Srbija odgovara u prosjeku na jedan od 3500 upita Crne Gore za te stvari, računam da je bezbjedan.
Inače, odakle Daniloviću 8-9 hiljada potpisa, ili koliko je već potrebno?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nesto vas gledam, kakvih ljudi ima...
Brani se Milojko kog smo morali da naceramo da se odrekne srpskog drzavljanstva, koji je zenu ostavio dok je bila u drugom stanju, a napada se jedan vojvoda, da je poginuo u ratu bio bi danas narodni heroj.
Covjek ima nekoliko odlikovanja iz rata, covjek iz naroda...
I promijenio se. Shvatio da samo mir i ljubav mogu donijeti boljitak. Jedinstvo, ljubav prema Crnoj Gori.
No svima ce biti jasno kad napravi najvecu mogucu konvenciju na Cetinje, kad ga i Nikola Djuraskovic podrzi.
Vojvoda Rajo Mandic je moj Predsjednik. U prvom krugu ima da sve bude gotovo.
Sačekajmo ostale spotove. Možda je i poginuo pa će ga prikazat kako odmahuje glavom na svoju pogibiju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kaže B.Bošnjak na Tv Vijesti Spajić je državljanin Srbije.
Htio je da se spasi SDT-a da dobije na izbore i da dobije imunitet i da mu niko ništa ne može.
Generalno, podstičem nadmetanje i smatram da treba omogućiti da se izmjere i oni sa slabije razvijenom infrastrukturom i manjim brojem registrovanih članova.
Osim toga, mislim da je dobro da kandidati u prvom krugu shvate koliko je onih kojima su prvi izbor, a u drugo krugu koliko je onih koji ih doživljavaju kao prihvatljivo (ili manje loše) rješenje.
---
Uzgred, Branka se toliko zaplela da ju je na kraju mučno bilo slušati.
Last edited by Stradivari; 20-02-23 at 21:28.
Eno Injac objavila tvit lokacija za prikupljanje potpisa za kandidata koji se jos uvijek ne zna.
Oni bas se ne trude da rade kako treba.
Je li ovo istina da im DIK neće dozvoliti da se potpišu isti ljudi kao za Spajića, iako su mu odbili kandidaturu.
Ako je tačno, idem śutra blanko da potpišem, ko god bio kandidat.
Nevjerovatna banana država.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Mislim da je patka.
Ehh da su nam toliko napredne baze podataka pa da mogu da provjere unakrsno je li ista osoba podržala još nekog kandidata đe bi nam kraj bio.
Možemo da se potpišemo za sve kandidate niko ništa konstatovati neće.
Nama MUP nije sa katastrom i upravom lokalnih prihoda povezan no ti je lična na jednu adresu, a poresko rješenje na drugu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Laicko pitanje. Ako je Mandi odobrena kandidatura prije 5 dana, radi cega partiski aktivisti i dalje kupe potpise?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Vjerovatno da pokažu”snagu”…
Mene zvaše nocas iz fronta,veli djevojka ima li nas kandidat našu podršku ili ćete glasati drugog kandidata,šta reci…
u kakvom se rasulu nalazi ova država,mada ova glupa stoka od našeg naroda ne zasluzuje bolje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eno izbrisase tweet koji je Olivera Injac izbacila a svi serovali, usudjujem se reci zbog moje intervencije.
Likovi ladno izbacuju javni poziv za potpisivanje blanko za nepoznatog kandidata...
Medo, to su price nidje veze.
Potpisi su u DIK-u, oni kad donesu novih 8000 sa imenom kandidata prica je zavrsena.
Kako imaju kopije prethodnih mogu slobodno da angazuju svoje mlade da to isprepisuju, ali kako su u fci da to DIK malo bolje ne provjeri i uporedi neke potpise, vrv ce ici sa full novim prikupljanjem.
Novim u smislu da stvarno ljudi potpisuju, a ne novih 8000 ljudi. To su gluposti.
Šta? Otkud ti ta informacija?
P.S.
Inače imaju software koji im je donirao OEBS za kontrolu potpisa i on se koristi. Zbog brzine rade to preko matičnih brojeva.
Potpisi su već u bazu i ne mogu se opet koristiti, a to mi je potvrdio i jedan član PESa tako da već znaju da ne mogu da računaju na iste potpise. Isti mi je rekao da će teže skupiti potpise zato što je Bošnjacima/Muslimanima Spajić prihvatljiviji baš dosta i da dosta ovih što su dali potpis Spajiću neće dati Milatoviću.
Čisto malo informacija sa ulice![]()
Last edited by mneonly; 20-02-23 at 22:27.
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks