Мени се допада предлог УРА-е, да се гради подморски тунел Кумбор-Луштица.
Паралелно са тим, ја бих предложио и обилазницу Дебели Бријег-Липци, са тунелом Зеленика-Морињ, који би се наставио на постојећи пут ка Никшићу, гдје би траса скретала прије драгаљског поља, ишла кроз катунску нахију и негдје се на 10км од Цетиња прикључила на новоизграђену дионицу регионалног пута ка Чеву.
А даље пут Подгорице наставком булевара на јужној обилазници од Дајбаба преко кућа Ракића до спајања са новим булеваром ка Тузима.
Даље потребно би било изградити обилазницу око Тузи, и траса би ишла даље ка дебелом бријегу.
Конекције на тај коридор би биле одличне, за КО и ТВ преко тунела и Луштице, за БД преко Брајића, за Бар и УЛ преко Созине.
Ко хоће онда може да бира, брз транзит кроз катунску нахију, или сцениц руте приморјем.
По мојим нестручним прорачунима требало би направити:
- око 15км магистралног пута Дебели Бријег-Липци, по јако захтјевном терену,
- онда око 20км магистралног пута од Драгаља до Крањег дола, по релативно захтјевном терену
- даље ако треба проширити регионални пут у изградњи Цетиње-Чево, у дужини од 9км од Крањег дола до Белведера, мала улагања
-наравити булевар од Дајбаба до Кућа Ракића у дужини од 5км (кроз лозе

), релативно лако
-направити магистралну обилазницу око Тузи у дужини од 5км, паралебо са пругом, релативно лако.
Знам да су ту јако битни и метеоролошки услови, али није ми јасно зашто нико никад ову трасу Запад-исток није предложио.
90км од чега је већ пола изграђено и то у јако добром стању.
Но би сви да ђељу брда изнад приморских градова и да праве некакве брзе цесте тунел-мост, и да нарушавају пејзаж.
Да не говорим о трошковима изградње.
Bookmarks