Page 64 of 158 FirstFirst ... 145460616263646566676874114 ... LastLast
Results 1,576 to 1,600 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Lomi se femka da ga mole da se kandiduje

„Ja sam već trideset godina u političkom životu Crne Gore. Valjda onaj ko radi jedan posao tri decenije, ima pravo da se osketi umornim i ima pravo na rezon da bi možda i za društvo bilo bolje da tu bude novi kandidat“, rekao je Đukanović u Minhenu gdje ovih dana učestvuje na Konferenciji o bezbednosti.

Da vidimo jel na ovaj put po zapadu dje vidim da je imao dosta sastanaka uspio da izlobira da ga puste da se opet kandiduje.
    Ili ce Dusko morat. Koliko svatih Ivan nije u opciji.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Ovo ce biti da se izadje iz stana kad budemo isli na glasanje i djeci da kazemo “oprostite nam“.
    γνῶθι σαὐτόν

3. The Following 3 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Mislim da je Becic sasvim dobar kandidat za predsjednika. Ili Jakov, ako se kandiduje.
    Generalno ne podnosim Demokrate, ali nemam nista protiv Becica. Milatovic je tenkre. Obicna Spajiceva prikolica i osvetoljubivi mali trol bez grama mozga koji se ponasa kao pubertetlija. Becic bi bio daleko ozbiljniji izbor od njega.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

5. The Following 4 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,626
    Thanked in
    3,166 Posts

Umije li Aleksa parlat na engleskom?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    8,594
    Thanks Thanks Received 
    3,828
    Thanked in
    2,278 Posts

Moze li Guzichko da se kandiduje...?

Kakva nam je drzava,neka nam bude i prezident takav.
    ...

8. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Znaš kad bih glasao Milatovića ili Bečića? NIKAD! Posebno jer su prikriveni foliranti.

Posebno NE sada, kada se borimo protiv malignog uticaja Srbije i Rusije, a upravo su i jedan i drugi lak plijen za takve stvari.

Samo još to bi nam trebalo, neki prikriveni Šešelj i da nas razvali za sva vremena.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Znaš kad bih glasao Milatovića ili Bečića? NIKAD! Posebno jer su prikriveni foliranti.

Posebno NE sada, kada se borimo protiv malignog uticaja Srbije i Rusije, a upravo su i jedan i drugi lak plijen za takve stvari.

Samo još to bi nam trebalo, neki prikriveni Šešelj i da nas razvali za sva vremena.
    Шокиран сам да Драгињин фан не би гласао Јакова и Алексу. Не шокиран но затечен.

Да претоставим, поштујеш Мандића јер се бар не фолира ко је?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

11. The Following 11 Users Say Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Остоја да не загушујемо тему, погледај последњу емисију код Комненића.

Свакако свака прича о томе јел законито/исправно је излишна, завршено је како хтјели дпс и дф, сад остаје да се види како ће ес и демократе одиграти. Ако су ишта научили из свега овога то је да треба одлучити након много премишљања и заједничке координације.

Ако Побједа не лаже Мандићу камапњу опет ради Шавив који је 2016. ДФ донио неочекиваних 20% на скупштинским изборима.

Увели су СПЦ (макар Методија) у кампању, тако да неће бити толико лак задатак "грађанском" кандидату да прође у други круг.
    Pogledao sam Nacisto. Najjaci utisak je bio da se Andrej Milovic ponasao jako iritantno. I nekulturno.

Znam da niko dosad nije pomenuo ono sto ja odje tvrdim. To ne mora znaciti da ja nijesam u pravu. Ja mislim da jesam i imam argumente za to. No, ja sam nebitan.
    Nebitno od te price, Spajic se bez ikakve potrebe iskompromitovao i nanio stetu sebi i svojoj partiji. Pokazao je da mu se ne moze vjerovati, da je prevarant i manipulator. Sam je sebi prikacio te etikete. Ako mu neko i nakon toga vjeruje, to radije ne bih komentarisao. Otpocetka sam imao rezerve prema Spajicu nakon nekoh bombasticnih najava. Sad je jasno da je sklon prevarama i manipulaciji ljudima.

Jos ima dosta nepoznanica. Najlogicnije bi bilo da ES i Demokrate naprave dogovor, a meni se cini da je sada Becic najpogodniji kao kandidat. Jakov ce preuzeti Podgoricu, Spajic premijersko mjesto, a Becic neka sjedi u finoj predsjednickoj fotelji i prima strane ambasadore. Ako se napravi takav dogovor, ne vidim kako Mandic ili Milo mogu dobiti izbore. Prije par dana sam napisao da bi Demokrate mogle odigrati kljucnu ulogu. To se moze pokazati tacnim.

13. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post

U drugi krug bi dao glas bilo kome kontra dps kandidata, pa i nekom od njih dvojice.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    993
    Thanked in
    715 Posts

E što uradi DF sinoć sa uzdržanošću ja ovo još ne vjerujem.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ali ova priča da nije problem to što je DIK izašao iz nadležnosti i prekršio zakon, već je Spajić kriv jer je lagao, me neodoljivo podsjeća na ono "sama je kriva što je silovana, nosila je kratke suknje".

Pa evo vam CGO i CDT, pa čak i ebeni Ljubo Filipović, govore da je ovo što su DPS i DF/SNP uradili nezakonito....

I naravno @mneonly je odmah potrčao da kaže da nikad ne bi mogao da glasa za Spajića/Bečića/injac... pošto je do juče bio za Spajiča jelte...

A beale tamo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

17. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    U drugi krug bi dao glas bilo kome kontra dps kandidata, pa i nekom od njih dvojice.
    Znači Mandalo u prvi krug, kao što smo i sumnjali.

Ada.... đe ćeš ti bez kod blizanaca..

Thanks Thanks Given 
    2,873
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Cudo kako sad ekipi za independence i evropske integracije ne smeta df, cak sta vise poceli su neke simpatije da se radjaju.zmure i na ustav zakon samo da im kandidati prodju u drugi krug .e pa drugari nije dik citaj (dick) tu dje je, da pretpostavlja nego da pogleda papire potpise i konstatuje kandidaturu.mup je taj koji odlucuje o drzavljanstvu.jer kao sto rece profesor Blazic USTAV ne prepoznaje termin za kandidaturu (SAMO CG) drzavljanstvo nego pise da je Drzavljanin Crne Gore.

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    4,257
    Thanks Thanks Received 
    8,189
    Thanked in
    3,127 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

Pa ko izadje iz dpsa moze samo u df.

1997ma iznova.

Istorija se ponavlja, s obzirom da nista nismo naucilo nego smo prosuli 35 godina.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,257
    Thanks Thanks Received 
    8,189
    Thanked in
    3,127 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Pogledao sam Nacisto. Najjaci utisak je bio da se Andrej Milovic ponasao jako iritantno. I nekulturno.

Znam da niko dosad nije pomenuo ono sto ja odje tvrdim. To ne mora znaciti da ja nijesam u pravu. Ja mislim da jesam i imam argumente za to. No, ja sam nebitan.
    Nebitno od te price, Spajic se bez ikakve potrebe iskompromitovao i nanio stetu sebi i svojoj partiji. Pokazao je da mu se ne moze vjerovati, da je prevarant i manipulator. Sam je sebi prikacio te etikete. Ako mu neko i nakon toga vjeruje, to radije ne bih komentarisao. Otpocetka sam imao rezerve prema Spajicu nakon nekoh bombasticnih najava. Sad je jasno da je sklon prevarama i manipulaciji ljudima.

Jos ima dosta nepoznanica. Najlogicnije bi bilo da ES i Demokrate naprave dogovor, a meni se cini da je sada Becic najpogodniji kao kandidat. Jakov ce preuzeti Podgoricu, Spajic premijersko mjesto, a Becic neka sjedi u finoj predsjednickoj fotelji i prima strane ambasadore. Ako se napravi takav dogovor, ne vidim kako Mandic ili Milo mogu dobiti izbore. Prije par dana sam napisao da bi Demokrate mogle odigrati kljucnu ulogu. To se moze pokazati tacnim.
    With all due respect, promasio si pravo

Evo za nas pravne laike

https://m.cdm.me/politika/blazic-o-o...i-cinjenicama/

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ti pretpostavljaj i sumnjaj za sebe i za svoje ukucane, mene zaobidji moralni gradjanisto... glasacu koga ocu, ne znam sta to tebe zanima...
    Ti koji si glasao 20 razlicitih partija treba nekom da drzis slovo o tome koga ce glasat... čibee bre tamo

Ja razumijem da tvoj favorit nece pobijedit, i da ti ključa mozak što će vjerovatno dps ili df kandidat biti predsjednik, ali jbg kako narod izabere tako će biti..

I ako taj isti narod ostane kući i apstinira, u praksi su podrzali pobjedu onog koji pobijedi pa ko god on bio, i nema se šta posle žalit...

Vise puta sam odje rekao da kad budu poznati svi kandidati cu vidjet koga cu u prvi krug, nisam ni 1% blizu odluke, dok u drugi krug ima moj glas bilo ko koji udje kontra dps, manda, becic, spajic, milatovic, ko god bukvalno jer necu kuci ostat nema trika i time pomognem pobjedu dps-a...
    Last edited by lucke91; 19-02-23 at 11:12.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Debilko View Post
    ...U DIK-u sjedi 11 ljudi koji imaju pravo glasa. Da sam tamo ne bih digao ruku jer je lazov i prevarant i takve ne zelim na celu drzave. Je li imam pravo da to uradim? Vrv da imam...
    Naravno da nemaš to pravo. Jer onda možeš da odbiješ koga god hoćeš kao kandidata. Đukanovića? Lažov i prevarant. Mandića? Lažov i prevarant. Vukšića? Prešao ulicu na crveno.

Na kraju ostane samo jedan kandidat koji se tebi sviđa i izbori nam i ne trebaju.

24. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

A ne bi glaso Mandića pa sve da će Milo još 20 godina da bude. Čovjek koji ne ustaje na himnu države hoće da bude predsjednik? A neće da može!

26. The Following 3 Users Say Thank You to johninum For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ti pretpostavljaj i sumnjaj za sebe i za svoje ukucane, mene zaobidji moralni gradjanisto... glasacu koga ocu, ne znam sta to tebe zanima...
    Ti koji si glasao 20 razlicitih partija treba nekom da drzis slovo o tome koga ce glasat... čibee bre tamo

Ja razumijem da tvoj favorit nece pobijedit, i da ti ključa mozak što će vjerovatno dps ili df kandidat biti predsjednik, ali jbg kako narod izabere tako će biti..

I ako taj isti narod ostane kući i apstinira, u praksi su podrzali pobjedu onog koji pobijedi pa ko god on bio, i nema se šta posle žalit...

Vise puta sam odje rekao da kad budu poznati svi kandidati cu vidjet koga cu u prvi krug, nisam ni 1% blizu odluke, dok u drugi krug ima moj glas bilo ko koji udje kontra dps, manda, becic, spajic, milatovic, ko god bukvalno jer necu kuci ostat nema trika i time pomognem pobjedu dps-a...

Bravo, neka si mu objasnio kako stvari stoje sa izdajnicima, vise vam nijesu potrebni ni on, ni dritan, ni konatar . . . ti nastavi da strahujes od povratka dpsa na bilo kakvu vlast, jer su i oni naucili kako treba sa izdajnicima

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Naravno da nemaš to pravo. Jer onda možeš da odbiješ koga god hoćeš kao kandidata. Đukanovića? Lažov i prevarant. Mandića? Lažov i prevarant. Vukšića? Prešao ulicu na crveno.

Na kraju ostane samo jedan kandidat koji se tebi sviđa i izbori nam i ne trebaju.
    Covjek nije dosao iz Singapura vec iz Srbije. Ne tvrdim da u Singapuru nije bio, vec da je vrv mnogo duze bio u Srbiji.
    Srpski je drzavljanin koji je obnasao funkciju ministra i dobio duplo negativno. Nezakonito ponasanje iz vise uglova.
    Na danasnji dan je i dalje drzavljanin Srbije, a ako ce da se postuju zakoni ove zemlje sjutra mu oduzimaju dokumenta.

S obzirom kako je neradnim danima uspijevao da zavrsi stvari po Srbiji, ukazuje da nije bez ledja tamo. Moze biti ni prvi ni poslednji agent BIA kog su nam uvalili.

Koji crni predsjednicki kandidat?!?!?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by johninum View Post
    A ne bi glaso Mandića pa sve da će Milo još 20 godina da bude. Čovjek koji ne ustaje na himnu države hoće da bude predsjednik? A neće da može!
    A ni ja, u sve ti se kunem.

Prije bih glasao Ivana Vukovića no Mandu u drugom krugu.

Ako Milo bude, onda bih već ostao doma 99%.

Nego znaju i u DPSu i u DFu dobro da im je jedina šansa da se njihova dva kandidata nađu u 2. krugu, zato su ovako lagano prekršili zakon njihovi predstavnici u DIKu.

Nešto ipak mislim da će im se (DPSu) ovo obiti o glavu, ko i ono otimanje vlasti u BD preko kupovine odbornika PZPa.

Sa druge strane, ako su na šta alergični DF glasači to su na saradnju na DPSom. Ne pričam o plaćenim botovima, već o običnom puku.

Thanks Thanks Given 
    4,257
    Thanks Thanks Received 
    8,189
    Thanked in
    3,127 Posts

A ni ja, u sve ti se kunem.

Prije bih glasao Ivana Vukovića no Mandu u drugom krugu.

Ako Milo bude, onda bih već ostao doma 99%.

Nego znaju i u DPSu i u DFu dobro da im je jedina šansa da se njihova dva kandidata nađu u 2. krugu, zato su ovako lagano prekršili zakon njihovi predstavnici u DIKu.

Nešto ipak mislim da će im se (DPSu) ovo obiti o glavu, ko i ono otimanje vlasti u BD preko kupovine odbornika PZPa.

Sa druge strane, ako su na šta alergični DF glasači to su na saradnju na DPSom. Ne pričam o plaćenim botovima, već o običnom puku.

Koja je razlika izmedju Mila i Vukovica?

31. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Quote Originally Posted by johninum View Post
    Da mu je to najveća mana dobro bi bilo

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

33. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Koja je razlika izmedju Mila i Vukovica?

Milu je jednom dao glas i pokajao se, pa da proba sad sa Vukovićem.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

35. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,136
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Bogu fala pa se i teren promijenio vise nisu bitne nacije nego LOVA...
    Lova I you

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Page 64 of 158 FirstFirst ... 145460616263646566676874114 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)