Ovo ce biti da se izadje iz stana kad budemo isli na glasanje i djeci da kazemo “oprostite nam“.
Lomi se femka da ga mole da se kandiduje
„Ja sam već trideset godina u političkom životu Crne Gore. Valjda onaj ko radi jedan posao tri decenije, ima pravo da se osketi umornim i ima pravo na rezon da bi možda i za društvo bilo bolje da tu bude novi kandidat“, rekao je Đukanović u Minhenu gdje ovih dana učestvuje na Konferenciji o bezbednosti.
Da vidimo jel na ovaj put po zapadu dje vidim da je imao dosta sastanaka uspio da izlobira da ga puste da se opet kandiduje.
Ili ce Dusko morat. Koliko svatih Ivan nije u opciji.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ovo ce biti da se izadje iz stana kad budemo isli na glasanje i djeci da kazemo “oprostite nam“.
γνῶθι σαὐτόν
Look upon my works ye mighty and this pear...
Umije li Aleksa parlat na engleskom?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Moze li Guzichko da se kandiduje...?
Kakva nam je drzava,neka nam bude i prezident takav.
...
Znaš kad bih glasao Milatovića ili Bečića? NIKAD! Posebno jer su prikriveni foliranti.
Posebno NE sada, kada se borimo protiv malignog uticaja Srbije i Rusije, a upravo su i jedan i drugi lak plijen za takve stvari.
Samo još to bi nam trebalo, neki prikriveni Šešelj i da nas razvali za sva vremena.
Love, peace and respect.
Pogledao sam Nacisto. Najjaci utisak je bio da se Andrej Milovic ponasao jako iritantno. I nekulturno.
Znam da niko dosad nije pomenuo ono sto ja odje tvrdim. To ne mora znaciti da ja nijesam u pravu. Ja mislim da jesam i imam argumente za to. No, ja sam nebitan.
Nebitno od te price, Spajic se bez ikakve potrebe iskompromitovao i nanio stetu sebi i svojoj partiji. Pokazao je da mu se ne moze vjerovati, da je prevarant i manipulator. Sam je sebi prikacio te etikete. Ako mu neko i nakon toga vjeruje, to radije ne bih komentarisao. Otpocetka sam imao rezerve prema Spajicu nakon nekoh bombasticnih najava. Sad je jasno da je sklon prevarama i manipulaciji ljudima.
Jos ima dosta nepoznanica. Najlogicnije bi bilo da ES i Demokrate naprave dogovor, a meni se cini da je sada Becic najpogodniji kao kandidat. Jakov ce preuzeti Podgoricu, Spajic premijersko mjesto, a Becic neka sjedi u finoj predsjednickoj fotelji i prima strane ambasadore. Ako se napravi takav dogovor, ne vidim kako Mandic ili Milo mogu dobiti izbore. Prije par dana sam napisao da bi Demokrate mogle odigrati kljucnu ulogu. To se moze pokazati tacnim.
E što uradi DF sinoć sa uzdržanošću ja ovo još ne vjerujem.
Ali ova priča da nije problem to što je DIK izašao iz nadležnosti i prekršio zakon, već je Spajić kriv jer je lagao, me neodoljivo podsjeća na ono "sama je kriva što je silovana, nosila je kratke suknje".
Pa evo vam CGO i CDT, pa čak i ebeni Ljubo Filipović, govore da je ovo što su DPS i DF/SNP uradili nezakonito....
I naravno @mneonly je odmah potrčao da kaže da nikad ne bi mogao da glasa za Spajića/Bečića/injac... pošto je do juče bio za Spajiča jelte...
A beale tamo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Cudo kako sad ekipi za independence i evropske integracije ne smeta df, cak sta vise poceli su neke simpatije da se radjaju.zmure i na ustav zakon samo da im kandidati prodju u drugi krug .e pa drugari nije dik citaj (dick) tu dje je, da pretpostavlja nego da pogleda papire potpise i konstatuje kandidaturu.mup je taj koji odlucuje o drzavljanstvu.jer kao sto rece profesor Blazic USTAV ne prepoznaje termin za kandidaturu (SAMO CG) drzavljanstvo nego pise da je Drzavljanin Crne Gore.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
With all due respect, promasio si pravo
Evo za nas pravne laike
https://m.cdm.me/politika/blazic-o-o...i-cinjenicama/
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ti pretpostavljaj i sumnjaj za sebe i za svoje ukucane, mene zaobidji moralni gradjanisto... glasacu koga ocu, ne znam sta to tebe zanima...
Ti koji si glasao 20 razlicitih partija treba nekom da drzis slovo o tome koga ce glasat... čibee bre tamo
Ja razumijem da tvoj favorit nece pobijedit, i da ti ključa mozak što će vjerovatno dps ili df kandidat biti predsjednik, ali jbg kako narod izabere tako će biti..
I ako taj isti narod ostane kući i apstinira, u praksi su podrzali pobjedu onog koji pobijedi pa ko god on bio, i nema se šta posle žalit...
Vise puta sam odje rekao da kad budu poznati svi kandidati cu vidjet koga cu u prvi krug, nisam ni 1% blizu odluke, dok u drugi krug ima moj glas bilo ko koji udje kontra dps, manda, becic, spajic, milatovic, ko god bukvalno jer necu kuci ostat nema trika i time pomognem pobjedu dps-a...
Last edited by lucke91; 19-02-23 at 11:12.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
A ne bi glaso Mandića pa sve da će Milo još 20 godina da bude. Čovjek koji ne ustaje na himnu države hoće da bude predsjednik? A neće da može!
Covjek nije dosao iz Singapura vec iz Srbije. Ne tvrdim da u Singapuru nije bio, vec da je vrv mnogo duze bio u Srbiji.
Srpski je drzavljanin koji je obnasao funkciju ministra i dobio duplo negativno. Nezakonito ponasanje iz vise uglova.
Na danasnji dan je i dalje drzavljanin Srbije, a ako ce da se postuju zakoni ove zemlje sjutra mu oduzimaju dokumenta.
S obzirom kako je neradnim danima uspijevao da zavrsi stvari po Srbiji, ukazuje da nije bez ledja tamo. Moze biti ni prvi ni poslednji agent BIA kog su nam uvalili.
Koji crni predsjednicki kandidat?!?!?
A ni ja, u sve ti se kunem.
Prije bih glasao Ivana Vukovića no Mandu u drugom krugu.
Ako Milo bude, onda bih već ostao doma 99%.
Nego znaju i u DPSu i u DFu dobro da im je jedina šansa da se njihova dva kandidata nađu u 2. krugu, zato su ovako lagano prekršili zakon njihovi predstavnici u DIKu.
Nešto ipak mislim da će im se (DPSu) ovo obiti o glavu, ko i ono otimanje vlasti u BD preko kupovine odbornika PZPa.
Sa druge strane, ako su na šta alergični DF glasači to su na saradnju na DPSom. Ne pričam o plaćenim botovima, već o običnom puku.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Bogu fala pa se i teren promijenio vise nisu bitne nacije nego LOVA...
Lova Iyou
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks