Page 62 of 158 FirstFirst ... 125258596061626364656672112 ... LastLast
Results 1,526 to 1,550 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    4,258
    Thanks Thanks Received 
    8,191
    Thanked in
    3,127 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Zamisli samo da je drugačije odeš i glasaš poslije svih manipulacija i laži ovakvog Pinokija

Ja mogu da razumijem kad me neko laže a ne znam to ili nisam svjestan, a kad znam i svjestan sam da me laže e ne može!

Nego još jedna provala, ispada da je odjavio prebivalište na neradni dan? Šta li su opet tu smućkali ko će ga znat...

Cudo kako ne pustiste kandidaturu, pa da provjerite kako se kotirate protiv pinokija?

20te je poceo pad DPSa i nema povratka, koliko god da se koprcate, ostace na tome, koprcanju.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

#Medojesveupravu

Opet vam je DPS kriv ili eto sad DF?

Pa nisu oni krivi što je Spajić sve slagao.

Bože pomozi... Sve neke teorije zavjera
    Love, peace and respect.

4. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Spajić vazda može da zasjedne na jedno od Milovih 40 hiljada radnih mjesta, u Crnoj Gori u čijem je interesu uvijek radio i koju je pomirio Koljenica.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

6. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Spajić vazda može da zasjedne na jedno od Milovih 40 hiljada radnih mjesta, u Crnoj Gori u čijem je interesu uvijek radio i koju je pomirio Koljenica.
    Ima onu milijardu investicija iz japana, ne treba mu posao. Ne znam kako ga nije blam da se pojavi više među narod posle toliko laži.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by johninum View Post
    Ljudi moji ovo je sjajna stvar za Evropu Sad

1. Pokazali direktno kako DF i DPS sarađuju
    2. Oprali Milojka, izlazi kao pobjednik iz svega ovoga, svjestan grešaka, ostaje spreman za parlamentarne i da postane sjutra premijer što mu puno bolje leži nego da bude predsjednik
    3. Dokazali s kim mogu da sarađuju, a to je trenutno samo Demokrate
    4. Otvara se prostor za Injac, Ivanovića ili da podrže Bečića

Uglavnom, Evropa Sad izlazi iz svega ovog kao pobjednik.

Čak me ne bi čudilo da su sve ovo planski uradili da iskoriste popularnost koju ima Mickey, pokažu DPS i DF saradnju a ponovo ga sačuvaju za parlamentarne.
    Vazda se nadje neko ko misli da obican kreten igra 4d sah. Lik je prosto zaje*ao stvar i ovo je posljedica. Da li je protivzakonito? Naravno da jeste. Uskratili su mu pasivno biracko pravo. Kad ova odluka padne na Ustavnom sudu, svi clanovi DIK-a koji su glasali da ne podrze njegovu kandidaturu bi morali momentalno da podnesu ostavku. Naravno da nece jer zivimo u kretenskoj drzavi.
    Ali da li je odluka zasluzena? Itekako. Lik je klasicni prevarant. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji su spremni poslije 30 godina prevare da daju glas jos jednom prevarantu koji OCIGLEDNO sve ovo radi zarad licnih interesa. Lagao je svakoga, ukljucujuci i partijske drugare. Prodaje pricu o 0% zaposlenosti i o ekonomskom napretku u PREDSJEDNICKOJ kampanji, a predsjednik nikakve veze nema sa ekonomijom. A nakon sto se otkrilo da laze, nije se udostojio ni da se izvini svima koje je slagao. To je za neke od vas covjek koji treba da predstavlja drzavu? Jeste li vi normalni? Dokle cete da padate na sociopate?
    Last edited by VanjaTheMan; 18-02-23 at 22:19.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

9. The Following 2 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Zamisli samo da je drugačije odeš i glasaš poslije svih manipulacija i laži ovakvog Pinokija

Ja mogu da razumijem kad me neko laže a ne znam to ili nisam svjestan, a kad znam i svjestan sam da me laže e ne može!

Nego još jedna provala, ispada da je odjavio prebivalište na neradni dan? Šta li su opet tu smućkali ko će ga znat...

Vidim da ti DFovci sa foruma thanks udaraju.

Nek je srećno u oba doma...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 18-02-23 at 22:25.

11. The Following 12 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Quote Originally Posted by Laik View Post
    Ima onu milijardu investicija iz japana, ne treba mu posao. Ne znam kako ga nije blam da se pojavi više među narod posle toliko laži.
    Ne bi se on ovako ponašao da nije gledao one koji decenijama funkcionišu na isti način. Pa konta nije on najgori od sve đece.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Vazda se nadje neko ko misli da obican kreten igra 4d sah. Lik je prosto zaje*ao stvar i ovo je posljedica. Da li je protivzakonito? Naravno da jeste. Uskratili su mu pasivno biracko pravo. Kad ova odluka padne na Ustavnom sudu, svi clanovi DIK-a koji su glasali da ne podrze njegovu kandidaturu bi morali momentalno da podnesu ostavku. Naravno da nece jer zivimo u kretenskoj drzavi.
    Ali da li je odluka zasluzena? Itekako. Lik je klasicni prevarant. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji su spremni poslije 30 godina prevare da daju glas jos jednom prevarantu koji OCIGLEDNO sve ovo radi zarad licnih interesa. Lagao je svakoga, ukljucujuci i partijske drugare. Prodaje pricu o 0% zaposlenosti i o ekonomskom napretku u PREDSJEDNICKOJ kampanji, a predsjednik nikakve veze nema sa ekonomijom. A nakon sto se otkrilo da laze, nije se udostojio ni da se izvini svima koje je slagao. To je za neke od vas covjek koji treba da predstavlja drzavu? Jeste li vi normalni? Dokle cete da padate na sociopate?
    Agenda 2030. c/p

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ne avetaj Lučke...

Nakon ove koalicije DPSa i DFa stvarno treba biti moralni odron i glasati za nekog od njihovih kandidata.

Ti bogme ka da zivis na zanzibar zadnjih 20 godina pa ne znas da za 90% glasackog tijela ne zanima to sto ti i drugi kazete jel moralno ili ne itd, glasace ka i do sad potpuno po drugim kriterijumima.... i znajuci nas narod za par dana neka nova tema i afera ide i ima da se zaboravi zabranjena kandidatura spajica do drugog kruga 2 aprila totalno...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3,554
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    2,801 Posts

Čitajući vaše replike, iako je mali uzorak, zabrinjava stanje našeg društva. Svako za svoje navija, i pokušava da relativizuje velike falinke i jednih i drugih. A svima su im falinke kardinalne.
    Moralni kompas kao društvu u cjelini nam je pokvaren, ni da je u Bermudski trougao upao.

Samo bih vas zamolio bez psovki, pogrdni izraza i sličnog da ne bi radio šreder.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

16. The Following 4 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ne bi se on ovako ponašao da nije gledao one koji decenijama funkcionišu na isti način. Pa konta nije on najgori od sve đece.
    I ja čitav život gledam fukarluk oko sebe pa mi ne pade pamet žvaku da ukradem, a kamoli ovako masno da lažem.
    I najcrnje od svega da lažem i ne prijavim da imam dijete. Dno dna.
    Ovi novi što spremaju kandidature, nek znaju da i u Ameriku imamo veze, a ne đe drugo da možemo provjerit ko od kandidata ima strani pasoš. Poz

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Loše poređenje. Ako oko sebe gledaš fukarluk i želiš da se baviš fukarlukom, onda ćeš učit od tih koje gledaš.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Vidim da ti DFovci sa foruma thanks udaraju.

Nek je srećno u oba doma...

Priznaj da si ljubomoran...
    Love, peace and respect.

20. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,598
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

Jedna stvar mi nije jasna,ajde ovaj mali se zajebo pa se zajebo,mada mi nije ni jasna njegova zainteresovanost bila za ovu funkciju,osim da se eto vidi kolika je trenutna podrshka...
    Ali shta je sa Mandalom?On moze da ima drzavljanstvo i da se kandiduje,ovaj ne moze...?
    ...

22. The Following 3 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,359
    Thanks Thanks Received 
    1,084
    Thanked in
    619 Posts

Quote Originally Posted by Laik View Post
    I ja čitav život gledam fukarluk oko sebe pa mi ne pade pamet žvaku da ukradem, a kamoli ovako masno da lažem.
    I najcrnje od svega da lažem i ne prijavim da imam dijete. Dno dna.
    Ovi novi što spremaju kandidature, nek znaju da i u Ameriku imamo veze, a ne đe drugo da možemo provjerit ko od kandidata ima strani pasoš. Poz
    Aj', ako ti nije problem, provjeri za Mandića ima li pasoš Srbije.

Pa dostavite, vi koji god da ste, to DIK-u.

24. The Following 3 Users Say Thank You to coldplay For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Данило Маруновић је спремио још једну посластицу :

Istorijska dilema

....Iako je svojom adaptilnošću uspio da se kao vječiti pobjednik “prošeta” različitim globalnim vremenima, od sumraka komunizma do internet revolucije kada se politička borba masovno seli u online prostor socijalnih mreža i botova koji manipulišu opštim paradigmama stvarnosti, iako je dominirao u svakoj inerciji prirodne smjene generacija, čini se da Mila Đukanovića čeka najveći izazov u karijeri, baš sada. U susret predsjedničkim izborima....

...Kako čovjek koji je samo dvije i po godine stariji od jednog Džonija Depa i takvim karijernim rezultatom, razmišlja o svojoj budućnosti?...

...Takođe, u vazduhu lebde i drugi veliki problemi. Pitanje legaliteta (i u pravnom i u etičkom smislu) cijelog izbornog procesa, s obzirom na to da se makar za jednog kandidata zna da krši izborna pravila. Po mom mišljenju, Đukanović sebi ne bi dozvolio da kao kandidat učestvuje na izborima upitne regularnosti, pogotovo u momentu kada beskompromisno insistira na besprekornom političkom ustavno-pravnom djelovanju, pogotovo iz motiva da pred sve skeptičnijom međunarodnom zajednicom, pokaže razliku u klasi u odnosu na konkurente, koji su doveli državu do stanja anarhije i institucionalne paralize....

...Zato, kandidat koji bi predstavljao takvu Crnu Goru, samo u slučaju besprekorne regularnosti izbora, mora biti impresivnog kalibra, sa snagom da groznicu borbe za vječite i univerzalne vrijednosti slobode zapali i postavi na pijedestal društvenog imperativa, svetog cilja kojeg moramo osvojiti zbog sebe i naše djece....

...Đukanović je jedini od svih potencijalnih kandidata, koji u spektru razloga Za i Protiv svoje kandidature, ima breme ličnog odnosa i odgovornosti prema svom istorijskom imidžu. I to je ključan razlog zbog kog ga nećemo vidjeti kao kandidata, ako sve izborne okolnosti ne budu savršeno legalne....

....Takođe, vjerujem i da njegovo vaganje podrazumijeva kalkulaciju sa opštom atmosferom u zemlji galopirajućeg populizma, sa medijskom manipulacijom slike stvarnosti, zloupotrebom državnih resursa u izborne svrhe, miješanjem zvanične Srbije u izborni proces, itd....

...Da li bi čovjek njegovog formata i njegove pozicije, dozvolio sebi da uđe u “bitku” u tako neravnopravnim uslovima, u kojima bi rizikovao da svoju auru nepobijeđenog lidera devalvira na način na koji bi izgubio izbore od jednog Andrije Mandića ili Milojka Spajića, na primjer? Sa druge strane, crnogorski je viteški kodeks, a bogami i gorštački kapric, da se u bitku ne ulazi samo kada je pobjeda izvjesna. Sve ove okolnosti dovode do ogromne dileme jednog velikog državnika. Dileme od koje zavisi puno toga....

...Odlučio Đukanović da se povuče ili da još jednom "zavrti" svoju magiju jedno je sigurno - ukoliko se odvaži i izađe na megdan, uz sve loše okolnosti i ne tako sjajne ankete, biće to gest hrabrosti kome će svaki Crnogorac skinuti kapu. Biće to vjerovatno ta "karika koja nedostaje", luča kolektivne strasti, one koju osjećamo samo kad branimo slobodu. Jer, samo luča je i dovoljna!

Istorijska dilema Đukanovića - Portal Analitika

Цијели текст је савршен, покушао сам да поставим саму суштину текста укратко, али не могу да се одлучим шта је најбоље. Подввлачење и подебљавање је моје, једноставно сам нешто морао да истакнем...

Ако (кад) се Мило кандидује, молим ЦДМ портал да Данило Маруновић замијени Љуба Филиповића, ем је љепши, ем боље разумије и погађа политичке потезе.

Мило је тражио беспрекорну легалност изборних околности и ево добио ју је.
    Last edited by Mstislav; 18-02-23 at 23:09.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

26. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Ispravna odluka DIK. Uvjerenje o drzavljanstvu koje je dobio se zaniva na krsenju zakona. I to svi znaju. Spajic je dostavio potvrdu da je trazio otpust iz srpskog drzavljanstva, ali ga on jos uvijek ima. Dakle, u ovom trenutku on jos uvijek ima drzavljanstvo Srbije. Kao drzavljanin Srbije, on po zakonu ne moze imati drzavljanstvo Crne Gore. Sve dok ne dobije otpust iz drzavljanstva Srbije, ne moze biti predsjednik Crne Gore. Jer, to bi znacilo da drzavljanin Srbije moze biti predsjednik Crne Gore.
    Sama isprava o drzavljanstvu je pravno nevaljana jer je zasnovana na prevari i krsenju zakona. Ispravu o drzavljanstvu Crne Gore ne moze dobiti neko ko je protivzakonito stekao drzavljanstvo Srbije. Iako je formalno ispravno, Spajicevo uvjerenje o drzavljanstvu je pravno nevaljano. U pravu postoji princip da niko ne moze zasnovati svoje pravo na prevari.

Spajic i treba da plati cijenu zbog svoje bahatosti i neodgovornosti. S druge strane, ovo moze biti dobro za ES. To sto se jasno vidjela saradnja DPS i DF nije toliko bitno, jer glasaci DPS i DF za to mnogo ne mare. Ali moze biti bitno za neke druge potencijalne glasace. Mozda jos bitnije, Spajicu uloga premijera mnogo bolje lezi.

ES ima dvije opcije. Da mandat dobije Jakov, ako Injac stvarno nece. Jakov bi lagano dobio ove izbore. Fin je momak i nema repova (sto ne znaci da mu ih Medo nece naci). Ili, nek naprave dogovor s Demokratama i podrze Becica. Sto fali da Becic bude predsjdnik? Fino izgleda, ima finu pricu, korektno se ponasa. Nek prima strane ambasadore. Sto fali? A Spajic nek saceka parlamentarne izbore, na kojima ce ES vjerovatno izdominirati, pa nek sjedne u fotelju premijera. Dotad ce se ovaj skandal s laganjem zaboraviti. Ovo je Crna Gora. U normalnoj drzavi, njegova politicka karijera bi bila zavrsena.

Thanks Thanks Given 
    1,359
    Thanks Thanks Received 
    1,084
    Thanked in
    619 Posts

Ако (кад) се Мило кандидује, молим ЦДМ портал да Данило Маруновић замијени Љуба Филиповића, ем је љепши, ем боље разумије и погађа политичке потезе.

Мило је тражио беспрекорну легалност изборних околности и ево добио ју је.
    Bez vezica, kako se nekad znalo reći.

Mora da mu dobro "kaplje" ili drugim riječima degutantno.

29. The Following User Says Thank You to coldplay For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Injac sigurno nece, to znam provjereno.

Ima li spajke pravo na prigovor ili ispravku ili je isteklo vrijeme?

Neka ES podrzi becica, ne vidim drugu soluciju.

Ako milo dobije kao sto hoce. Najebali smo

Svi igraju prljavo a URA najvise razocarala.

31. The Following User Says Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Ispravna odluka DIK. Uvjerenje o drzavljanstvu koje je dobio se zaniva na krsenju zakona. I to svi znaju. Spajic je dostavio potvrdu da je trazio otpust iz srpskog drzavljanstva, ali ga on jos uvijek ima. Dakle, u ovom trenutku on jos uvijek ima drzavljanstvo Srbije. Kao drzavljanin Srbije, on po zakonu ne moze imati drzavljanstvo Crne Gore. Sve dok ne dobije otpust iz drzavljanstva Srbije, ne moze biti predsjednik Crne Gore. Jer, to bi znacilo da drzavljanin Srbije moze biti predsjednik Crne Gore.
    Sama isprava o drzavljanstvu je pravno nevaljana jer je zasnovana na prevari i krsenju zakona. Ispravu o drzavljanstvu Crne Gore ne moze dobiti neko ko je protivzakonito stekao drzavljanstvo Srbije. Iako je formalno ispravno, Spajicevo uvjerenje o drzavljanstvu je pravno nevaljano. U pravu postoji princip da niko ne moze zasnovati svoje pravo na prevari..
    Одлука ДИК-а није исправна, да не улазим у правне разлоге зашто није (тим се добро бави Вук Мараш) довољно је рећ да једина два непартијска члана ДИК-а (дакле они који немају корист од кандидатуре/некандидатуре Спајића) су гласали за то да му се одобри кандидатура.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

nek naprave dogovor s Demokratama i podrze Becica. Sto fali da Becic bude predsjdnik? Fino izgleda, ima finu pricu, korektno se ponasa. Nek prima strane ambasadore. Sto fali?
    Jos vele da Becic voli fotelje, a predsjednicka je bas udobna.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

34. The Following 2 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

довољно је рећ да једина два непартијска члана ДИК-а (дакле они који немају корист од кандидатуре/некандидатуре Спајића) су гласали за то да му се одобри кандидатура.
    Demokrate su jedine od partija glasale za Spajicevu kandidaturu.

36. The Following 2 Users Say Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

nek naprave dogovor s Demokratama i podrze Becica. Sto fali da Becic bude predsjdnik? Fino izgleda, ima finu pricu, korektno se ponasa. Nek prima strane ambasadore. Sto fali?
    E zamisli ove iz ES da poslije obrta, bahatosti, prozivanja i vrijeđanja dođu kod Bečića...

Što bi rekli - đe je onaj meme sa dva psa?
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1,359
    Thanks Thanks Received 
    1,084
    Thanked in
    619 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Jos vele da Becic voli fotelje, a predsjednicka je bas udobna.
    Predsjednička sad i premijerska u nekom narednom ciklusu, da bude prvi političar kod nas koji je ostvario triplettu.

39. The Following User Says Thank You to coldplay For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Одлука ДИК-а није исправна, да не улазим у правне разлоге зашто није (тим се добро бави Вук Мараш) довољно је рећ да једина два непартијска члана ДИК-а (дакле они који немају корист од кандидатуре/некандидатуре Спајића) су гласали за то да му се одобри кандидатура.
    Ne interesuje me ko je kako glasao. Niti sto ko misli. Iznosim svoj stav. Neko ko u ovom treenutku ima drzavljanstvo Srbije ne moze biti predsjednik Crne Gore.
    Isprava o drzavljanstvu Crne Gore moze biti izdata, ali je pravno nevaljana zato sto je Spajic po sili zakona izgubio drzavcljanstvo Crne Gore cim je suprotno zakonima Crne Gore stekao drzavljanstvo Srbije. Svaki dokument koji je suprotan imperativnim zakonskim propisima je pravno nevaljan.

Page 62 of 158 FirstFirst ... 125258596061626364656672112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)