Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Kako ce li Spajk podnijeti da ga ovako javno zamjenik u partiji kritikuje? Muka.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Valjda nije umislio Jakov da je on zaslužan za rejting es, a ne Milojko?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kakv god da je Jakov, barem je rekao pravu istinu, Spajic je ispao splacina sto je lagao svo vrijeme, i sto je najgore i dalje laze i PES-u spustio rejting, i ako Spajic ne izadje i javno se izvini zbog ovoga, nista nije onda drugaciji od Mila &Co...
A i valjda su drugaciji od ostalih partija pa da mozes da kritikujes nekoga ko je lagao, sto je normalno sasvim...
Imao je Spajic sansu da pokaze da je drugaciji. Nije mu dugo trebalo da nam pokaze da nije. A nije ni o jednoj stvari morao da laze, ili mozda jes, pogotovo o poboljsanju imovinskog kartona. To se za sad jos ne zna.
Jakov jos nije iznevjerio i va izjava danas mu je veoma mudar politicki potez, da se odma na startu izdvoji. Sto jes jes, iako ga ne gotivim i za mene je ka mis iz mekinja.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Treba početi davati hedikepe za izbore na kandidate koji posjeduju samo crnogorsko državljanstvo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Imamo li mi ijednog kandidata da nema srpsko tzv. zlu ne trebalo drzavljanstvo? Ne bi me vise zacudilo ni da ga Milo ima.
γνῶθι σαὐτόν
Sve se mislim da probam nabavit i ja srpsko, jer mi ga ovi nasi ne scase dati po genetskoj osnovi. Izgleda da to gore glat ide. Samo sto bi me zakletva ubila infarktom na licu mjesto. Jebiga.
Predsjedništvo LP: Državotvorne partije opozicije da postignu dogovor oko zajedničkog kandidata za predsjedničke izbore (vijesti.me)
Predsjedništvu su pristigli i zahtjevi pojedinih Opštinskih odbora LP i liberala da kandidat Liberalne partije na predsjedničkim izborima bude predsjednik i poslanik LP Andrija Popović, jedan od najvećih i najtrofejnijij crnogorskih sportista i nosilac zlatnih medalja sa svih najvećih evropskih i svjetskih takmičenja. Ukoliko ne dođe do dogovora o zajedničkom kandidatu suverenističkog bloka, ovaj zahtjev biće upućen Glavnom odboru LP na odlučivanje", piše u saopštenju LP.
Да ли либерале да ставим под летаче или....
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Očigledno da postoji određena kolizija unutar partije.. Baš im je to trebalo u momentima kad njihovi protivnici vrebaju i čekaju na greške.. Koje im ovi opet serviraju..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jednostavno.
ES treba da se očisti malignog uticaja članova koji su na frekvenciji rusko-srpskih interesa.
Love, peace and respect.
If only ES had gone right to the elections with Olivera Injac, this would have never happened....and Spike would still be a citizen of both Serbia and Montenegro.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks