Pa on je ubio čovjeka mnogo prije nego što je postao karijerni kriminalac.
Abazović: Radu Miloševiću u zatvoru prijeti ubica Mario MiloševićJe li Dritan opet nesto slagao? Smije li se reci ubica za nekog ko je osumnjicen za ubistvo?Uprkos verbalnoj raspravi koju je minulog četvrtka čuo zatvorski čuvar, svi pritvorenici, među kojima su i Rade Milošević i Mario Milošević, negirali su da su razmijenjene prijetnje i uvrede.
Pa on je ubio čovjeka mnogo prije nego što je postao karijerni kriminalac.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bizbi obrati pažnju što postavljaš. Tema je iz raznih medija, ali suzdrži se ovakvih izvora. Nećemo stvarno pojašnjavati HARP napade i chemtrials na podforumu politika.
Last edited by hercules; 13-02-23 at 22:22.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Na koliko je skocio ovaj minimalac sad?
Jel vazi svima, sluzbenicima opstina, opstinskim organima ili kako jel sto definissno ili cekamo sjutra veselje?!
Da, bilo je nesto u proslosti. Da li to znaci da svako moze da oslovljava sa "ubico" nekog ko je odsluzio kaznu za ubistvo? Ne znam, nekako mi taj rjecnik ne ide uz funkciju premijera. A i inace. Vjerovatno je do mene.
Obaska sto on tvrdi nesto sto direktni ucesnici rasprave negiraju. Dritan zna bolje?
Neka spamujem ali od ovog Maria strahuje citavo pravosudje.... a ne bena od rada i dritko je apsolutno u pravu .
Ostoja ne pricaj o stvarima o kojima aposlutno nista ne znas
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Smijes li sravnit "limenku" na Rumiji? Ili se nastavlja praksa selektivne pravde?Abazović: Sravnićemo sa zemljom sve nelegalne objekte, državu više niko neće poniziti, taj se nije rodio
Za rusenje objekata Montenegro Petrola, trebalo je davno. Nevjerovatno je sto je drzava tolerisala. Da se nije javio Vuk Vujisic s onim snimcima, jos bi se vadio sljunak. E sad, drugo je pitanje da li je ispostovana zakonska procedura. Pretpotstavljam da se rusenje vrsi na osnovu rjesenja gradjevinske inspekcije. Ako je rusenje izvrseno na osnovu naloga Dritana, bice opet da drzava placa![]()
Mislim da ovo samo kod nas moze.
Ljepota Medenicinog pravosudja i ljudi koji to podrzavaju.
Ukrades drzavno zemljiste i na njemu izgradis nelegalne objekte. Godinama nezakonito se bavis rudarskim poslom i zaradis milione. Unistis usput drugi resurs i drzavnu investiciju od 120 miliona. Ostetis kompletnu jednu ekonomsku granu koja je 35% drzavnog prihoda. Ostetis ko zna koliko poslova i naneses stetu od bar 200 do 250 miliona godisnje. Natovaris trosak drzavi od jedno 10 miliona za dodatno preciscavanje vode godisnje....
I onda pitas imate li vi papir da mi ovo srusite. I likovi koji se takodje pitaju to isto....nervno....
Sve ce to ionako pasti na trosak budzeta, ovi ce dobiti naknadu stete a narod ce to ionako zaboraviti do tada. Win win situacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crkvu sam pomenuo u kontekstu onog sto Dritan rece da se nije rodio majcin sin koji smije nelegalno gradit u CG. Pa reko' , eto ima crkva. Ona je iznad zakona u CG. Zakon se u CG vazda selektivno primjenjivao. A vajda bi trebalo da zakon vrijedi jednako za svakoga?
Za Montenegro Petrol, ako se ispostavi da nije ispostovana zakonska procedura, imaju da uzmu fine pare od drzave. Postoji nesto sto balkanski tupani ne razumiju: vladavina prava. Al Kapone je osudjen zbog utaje poreza. A "svi su znali" da je bio sef mafije. To se zove vladavina prava. Cak i prema najgorim kriminalcima moras da postujes zakon.
Naravno da mi nije zao sto je to poruseno. Vise puta sam na toj temi kritikovao nesposobnost drzave. To na stranu, ali zakon se mora postovati. Pa sve da je Montenegro Petrol u rangu Al Kaponea. Moguce je da je sve izvedeno po zakonu. Saznacemo.
Da da cistio je Montenegro Petrol korito morace pa je napravio sto neces ti i mi nikad za 3 zivota.....
Nego razmislite dobro izlascima u grad tragedija
https://www.blic.rs/vesti/hronika/ov...blic-page-post
Last edited by NetworkMaster; 14-02-23 at 07:25.
Uhapsen petar ivanovic
f6
I jos ako dobije naknadu stete, mozda ima da je bolje prosao nego da je nastavio da radi.
Znači situacija je ovakva: ovo je auto koji je nepropisno parkiran, i nećemo zvat pauka nego ajde da ga izlomimo u 100 komada.
Očajni su ti pokušaji što radite momci. Niko od nas ne piše da nije trebalo zaustavit eksploataciju šljunka.
Pišemo o tome, da osim štete koja već postoji, ćemo plaćati nadoknadu štete dokazanim uništiteljima CG okoline.
Nemoj tako. Jesi li ti za DPS? retoričko pitanje forumaša
Evo vele jutros jake policijske snage stigle u Zagorič i kreće rušenje kuća ugroženim Srbima samo. Ne dozvoljavaju ljudima ni stvari iz kuće da iznesu nego ruši hahahahah ruši hahahah. Biće smiješno nekome sigurno.
E čuješ vladavina prava. Nema potrebe za tim. Znamo svi da su krivi, ko će se bavit tim relativnim stvarima i dokazivanjem. Dirtan zna najbolje. Pa i kad slaže on zbori istinu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.cdm.me/kolumne/sve-ce-opet-biti-drzavno/
rijetko funj osoba ko da marunovic kome je otac nije slobo no matija beckovic
Drzavno nije lose naprotiv takvo smo drustvo da smo nesposobni za privatni biznis i vaucersku kradju
A dobro, to samo Ljubo može, da osudi "oduzimanje privatne imovine" a da jednom riječju ne pomene decenije šverca i kriminala kojim su se ti državni privatnici obogatili.
Podsjeća priča pomalo na neke kolege forumaše, koji su u teoriji protiv banditizma braće Ban i brutalnog uništavanja Morače od strane (!) šefa komunalne policije (!) Podgorice ali...
...ali bez 'itnje, s mjerom i promišljeno. Negdje tamo 2032. kad se dobro sve procijeni. Jer se boje štete po državu. Koju nekako ne vide u tome što ugledni predsjednikovi privrednici nastavljaju da izvlače šljunak džabe ili monopolišu trajekte bez koncesije.
Jes, trajalo bi do 2032. da se odštampa i potpiše jedno rješenje za rušenje koje su svakako krenuli da odrade.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Koliko je zabrana šljunkarenja izrečeno dosad? Je li u očaju čak i vojska pokretana kad nisi mogao vajnu evropsku administraciju koju nam je DPS ostavio da natjeraš da zaustavi kamione?
Jesi li bio svjestan uopšte da problem postoji? Da li bismo i sad znali išta o koritu Morače ne pade šljhnkarsko-trajektno-kokainsko-duvanska koalicija 2020e?
Ali samo polako, da **ne nastane šteta po budžet**.
Krokodilske suze.
Oće li Dritko istim intezitetom krenut i na Bata Carevića i Krimovicu, nešto čisto sumnjam.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne dirajte nam braću Ban dok stoji Krimovica.
Ne damo šljunkare dok ne srušite crkvu na Rumiji.
Slušate li vi sebe?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks