Ja nešto gledam ovu borbu, a navijao sam za Islama, ali mislim da je ovo Volkanovski dobio. Tako je izgledalo, ja da sam Makhachev odmah bih tražio revanš, jer ovakva pobjeda je pomalo sramotna za reputaciju.
Ja nešto gledam ovu borbu, a navijao sam za Islama, ali mislim da je ovo Volkanovski dobio. Tako je izgledalo, ja da sam Makhachev odmah bih tražio revanš, jer ovakva pobjeda je pomalo sramotna za reputaciju.
Istog sam misljenja. Odje pod hitno treba revans da se radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkanovski je uputio više udaraca, imao je 164, a Mahačev 95. Kada je reč o značajnim udarcima i tu je u prednosti 70 - 57. Mahačev je ima četiri rušenja iz devet pokušaja, a Volkanovski samo četiri neuspešna pokušaja. Islamu u korist ide i 7:37 minuta kontrole, naspram 2:55 koliko je imao Volkanovski. Kada je reč o nokdaunima, tu je opet Volkanovski u prednosti, imao je jedan u petoj rundi, prednosi "Fight Site".
Ali isto treba uzet u obzir da mi nismo sudije niti stručnjaci za scoring. Ovaj lik dobro ulazi u detalje analizirajući sve udarce, TD-e itd.
Volkanovski stvarno ima Fight IQ bolesno dobar. Lik je stvarno legenda.
Tezak mec sa sudjenje, 2. 3. i 5. rundu mislim da je Volkanovski uzeo. Yair odradi mec strasno
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja ne znam koji ste vi mec gledali, ali ovo je cista pobjeda kao suza. Sudija koji je bodovao 49-46 je pogrijesio, ali nista osim toga. Nema potrebe sad za revansom, uostalom ufc mu ga svejedno nece odmah dati, jer mora titulu da brani u svojoj diviziji. I da, Volk je tenk, svjeziji je bio na kraju i odlicna borba.
Moguće da ona publika kad navija onako isto utiče da misliš da je Volk uradio više nego što stvarno jeste.
Ja sam mislio prije meča da će Islam da odma maksimalno da rva prvu rundu dok još nisu znojavi, i da posle radi standup ali vidiš zeznuo sam se. Khabib je dosta velika pomoć Makachevu u corner, a ovaj put nije bio tu, ja mislim da između ostalog jedan od razloga zašto nije bio tu da mu pomogne u training camp i u corner je to da je možda malo ljubomoran jer mu ovaj sad pravi konkuranciju u LW GOAT i generalno GOAT listi.
https://twitter.com/ufc/status/16246...N5C9X3GwB_ZeXg
Kakva ljubomora... Tip se samo povukao iz MM zivota da bi provodio vrijeme sa porodicom. Bukvalno braca!
Nije zbog publike, nego je Volkanovski na mene bolji utisak ostavio. Bas strasan mec, instant klasik
Treba uves neriješeno.Ova borba je primjer za to
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I u krivu si naravno,emocije koje je on imao u zadnjem mechu teshko da cesh pronaci i u bilo kojem od najvecih boxera ikad kad su se oprashtali od ringa,a znamo zashto je odluchio da zavrshi,nazalost.
Ovdje mozda mozesh samo da mislish da ima nechega jer je Islam kolko se sjecam na poslednjem mechu se malo zakachio sa nekim Khabibovim rodjakom,ali to bash veze nema sa ovim shto si napisao.
...
jes jes, evo izgleda da sam bio u pravu, Khabibu je izgleda krivo bilo što ga Islam prestiže u legacy-vice smislu. šteta..
Ovo je samo prica jer su svi ocekivali da ce Islam da izdominira borbu. Upalite, pogledajte jos jednom, 3-2 u rundama i kraj.
bgm ovo je baš usko bilo
She is only here to annoy herself!
Ne bi trebalo da dodje do promjene na p4p listi, Islam nije pokazao bolji skill set od Aleksa, uz to bas je umorno izgledao u 5.rundi a Volkanovski kao da je mogao jos 1 borbu da odradi.
isti joe rogan je rekao da je Suga Sean ipak pobijedio Yana
Zasluženo po meni, 3:2 taman. Očekivao sam da Volk konstitucijom, atleticizmom i snagom u najvećoj mjeri neutrališe rvanje i da se ipak u stojci rješava. E tu je popio par lijepih kontri i koljena što ga je natjeralo da bude manje aktivan i agresivan, što ga je i koštalo pobjede. Biće ovdje revanš. Godinu, dvije, kad tad. Pogotovo ako Islam očisti diviziju. Prodace se taj revanš dobro. I opet će detalji odlucivati.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks