Možeš ti ovdje pisat što god oćeš,no znaš kako predmet je već otvoren 25.januara a znaš koliko će uvažiti to što ti misliš na cijelu temu tamo u jednom malog gradiću zvani Hag?Taman toliko koliko maslačak izdrži na vjetru.
A to sa polonijumom znaš ono,nakon deset godina ipak se sprovela istraga dok je 2021. legla ozbiljna presuda.
I zaista ne znam,a ono baš me nešto i ne zanima koje to sad medije pratiš i tako to no ipak bi trebalo da obratiš pažnju na relevantnost istih.
Samo naivnost ide na priče i tračarije a ozbiljni ljudi ipak idu na dokaze.Sudski vještaci se zovu,a ima i onih koji utvrđuju tačni uzrok smrti pa su na razna mučenja naišli u tom istraživanju.To su ljudi koji sa leševima provode ispitivanja od ujutru do tamo tri kad odu kući na ručak.
Rutina im je postala kako je ko ubijen i kako je ko tom prilikom prošao kroz torturu rašističkog mučenja po Mariuopolju i Izjumu tako da se ne može nekima a meni pogotovu magla prodavati u tom smislu.

kakve veze ima tema Ukrajina sa nekim navodno otrovanim polonojumom i ostale teze koje se provlače... oko Buče i Mariupolja će se još pričati kad se završi ova faza... svemu dođe kraj pa će se i ovaj sukob završiti
Reply With Quote
Bookmarks