Ja sam nekad veoma opsirno ulazio u detalje zbog cega smatram da je nesto glupost. I znas u cemu je problem? Lakse je nekome da napise nesto netacno, nego sto je meni da elaboriram sve razloge zbog cega je nesto netacno, plitko, glupo itd. Treba uloziti neproporcionalno veci trud. Kao prvo, zasto? Kao drugo, nemam ti kad.
Cak je i ovaj post jedan od primjera. Tebi je izuzetno lako da napises da ateisti izigravaju robote, hladnokrvnost itd. a da u stvari pjene na usta i bacaju hejt. Ne pada mi na pamet ni da pokusavam da elaboriram zasto mislim da je to glupa izjava. Dovoljno si odrastao da bi trebalo sam da znas neke stvari. Ako ne znas, ko sam ja da te ucim?

Reply With Quote

razloga vole. Zbog toga oni nijesu u stanju da shvate da postoje ljudi koji imaju jasnu sliku onoga o čemu razmišljaju i odluče
velika, zato su donekle i razumljive kritike onih koji razmišljaju iz tuđih glava. Jer njihova filozofija života se svodi na tooo za koji tim će se opredijeliti da navijaju.... i onda ....naravno...sve što očekuju i od suprotstavljene strane da čuju je ....ole ole ooooleEeEeEEE! A ako bi neko progovorio nešto drugo odmah bi uslijedila diskriminacija. Ovako funkcioniše svijet. Pasivnost je jedina logična reakcija inteligencije koja je u priličnoj manjini. Sistem tako superiorno funkcioniše da ona potrebna kritična masa
Bookmarks