Verige. Odlično sve.
Verige. Odlično sve.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Čista desetka sve bješe u Porto (PG), brancin od 3.5kg savršen, razni morski plodovi, supa od skarpine, uslugu i ambijent da ne pominjem, onaj restoran se ne bi postidio da je ne znam đe
Napravih mjesta da čupnem i bifteka a i za tortu bogomi, razvaljivanje klasično. Bukvalno iz restorana odoh na košarku i sve to sagoreh u uru ipoBrancina ne stigoh da slikam jer ga je zakla konobar prije no se $etih, a ostalo mi ne bješe interesantno za fotkanje liše ove torte koja bješe stvarno odlična
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 17-01-23 at 20:13.
E kakva je gurmanska u Buffalo. Ka' nekad u Mr. Grill. Navadio sam se evo iz 3 noci, veliku, urnebes i luka. Brutalna.
Sad se vracem u program od sjutra da zobljem.Pih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svratismo u Kukurica vrtove-Trebinje na rucak i opet ponavljam da u Bosnu jos nisam naisao na losu hranu, neukusnu, tvrdu, suvu...
Ovo je sve bilo odlicno pogotovo dimljena vjesalica.
1. Karadjordjeva
2. Piletina u gorgonzola sosu
3. Dimljena vjesalica
Cijene jesu malo jace, ambijent predivan, okolina uredjena, mogu mislit kako je fino kad ugrije na proljece pa da se sjedne napolje.
![]()
Ima li neka preporuka za Budvu?
Bogomi ona karađorđeva opravdava ime koje nosi...
Ljudi, morate da svratite u brzu hranu GROF na murtovinu.
NIKAD BOLJI ROSTILJ U ZIVOTU NISAM POJEO !
Znaci 10/10, PERFEKCIJA !
Gurmanska, cevapi, leskovacka - KIDALICA !
Ne bih dje drugo vise rostilj pojeo, nema sanse.
To je kolega rekao, pa smo jedan dan jeli gurmansku od njih, a jedan od Jokica. Glasanje je zavrseno i pobjedio Jokic
Inace za hranu isli mi u oba slucaja i donijeli je brzo.
Otvorila se nova pekara pored Huntera u studentskoj.....super male projice. Evo deset dana zobljem po dvije na dan. I hljeb se topi dok ga jedes. Redovno ga nadjem vruceg.
Kolace jos ne probah jer nijesam nesto od njih. Kad mi se jede slatko jednom u nedjelju dana to je krempita i funky factory u deltu. Samo sto su vazda rasprodate. Prije neku noc ja tamo vidim 4 u izlogu, reko srece moje. Velim dajte mi dvije a ona - prodate su. Pa makni nedje tamo da ih ne gledamo. Popizdjeh.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Muke pa fiskovi![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Gospodine...krempite u izlogu su rasprodate
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Hahaha,garantujem da po nekom članu zakona o zaštiti potrošača,prodavac ne može da odbije da proda artikal koji je izložen.
Hahhaa,zamišljam,kako se čovjek poziv na čl.XY ZOZP i zahtijeva da mu se izložena krempita proda ili će pozvati inspekciju.Onda oni odbiju da je prodaju,inspekcija dođe, napiše kaznu propisanu za to,a onda slastičara izbači na društvene mreže ili zakupi bilbord sa slikom kazne.Marketing level pro,a?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Garden u Profesorskoj, prije neko vece zaboravili da ostave rezervaciju, navodno konobar zaboravio prenijeti kolegi. Hrana je i dalje ista, meni veoma dobra ali su izgleda svi oni stariji konobari povuceni u Siti kvart, ovamo neki konobari nezainteresovani, jedan se prepire sa sankerom naglas pred narodom, zaista primjetan pad nivoa usluge u odnosu na ono prije, sad da li je usljed nedostatka normalne radne snage ili je popustio nadzor nad osobljem vile znaju.
12e za dvoje u MC Barcelona
U Taco Bell smo za 9e jeli isto po meal + imas refill za sok koliko oces
I onda gledam cijene u Burger King kod nas, zastida
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks